Είναι το Motorola G100 η παγκόσμια έκδοση του Edge S;

Author: No Comments Share:
Motorola g100 leak Edge S

Σύμφωνα με νέο leak, υπάρχει η πιθανότητα να δούμε την κυκλοφορία της παγκόσμιας έκδοσης του Motorola Edge S, το Motorola G100.

Ένα νέο leak έκανε την εμφάνισή του σχετικά με μια ακυκλοφόρητη συσκευή της Motorola, το Motorola G100. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η συσκευή διαθέτει προδιαγραφές που ευθυγραμμίζονται με αυτές του Motorola Edge S, μια mid-range συσκευή της εταιρείας που μέχρι και σήμερα είναι διαθέσιμη μόνο στην Κινεζική αγορά.

Η διαρροή που εμφανίστηκε στο Geekbench αφορά μια συσκευή ονόματι Motorola G100 και φαίνεται να μοιράζεται πολλά κοινά με το Edge S, συμπεριλαμβανομένου του chipset Qualcomm Snapdragon 870 και της έκδοσης λειτουργικού συστήματος Android 11. Λαμβάνοντας υπόψη πως το Motorola G100 θα μπορούσε να είναι όντως η παγκόσμια έκδοση του Edge S, μπορούμε να υποθέσουμε πως και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά τους θα είναι όμοια.

Motorola G100 specs Geekbench
Τα χαρακτηριστικά του Motorola G100 στο Geekbench.

Το Motorola Edge S διαθέτει οθόνη LCD 6,7 ιντσών με ανάλυση Full HD +, υποστήριξη HDR10 και ρυθμό ανανέωσης 90Hz και μια τετραπλή κάμερα στο πίσω μέρος, με κύριο αισθητήρα ανάλυσης 64MP με δυνατότητα εγγραφής βίντεο έως 6K στα 30fps. Στο μπροστινό μέρος υπάρχουν δύο selfie κάμερες εκ των οποίων η μία είναι wide με ανάλυση 16MP και η δεύτερη ultrawide με γωνία θέασης 100 μοιρών και ανάλυση 8MP. Ακόμη, προσφέρει υποστήριξη δικτύου 5G και έχει μπαταρία 5000 mAh με δυνατότητα γρήγορης φόρτισης 20W, υποδοχή ακουστικών 3.5mm και πιστοποίηση splash-resistance IP52. Ωστόσο, είναι σημαντικό να τονίσουμε πως η Motorola δεν έχει κάνει ακόμη κάποια επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την παγκόσμια έκδοση της συσκευής.

Το Motorola Edge S κυκλοφόρησε στην Κίνα στις 26 Ιανουαρίου 2021 και η πιο ακριβή του έκδοση διαθέτει μνήμη RAM 8GB και αποθηκευτικό χώρο 256GB με τιμή που ισοδυναμεί σε περίπου 355€. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Geekbench score του G100, επισκεφθείτε το link: https://browser.geekbench.com/v5/cpu/6613248

Previous Article

Samsung Galaxy XCover 5: κατασκευασμένο για σκληρές συνθήκες

Next Article

Xiaomi Redmi Note 10 Pro: τέσσερα νέα smartphone για να ξεπεράσεις τα όριά σου!