Χαρακτηριστικά και προδιαγραφές του νέου Moto X30 Pro

Author: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
sonos move
Χαρακτηριστικά και προδιαγραφές του νέου Moto X30 Pro

Η Motorola ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει αρκετά τηλέφωνα τους επόμενους μήνες και ανακοίνωσε το καινούργιο της smartphone, Moto X30 Pro.

Η Motorola, μέσω του Weibo, ανακοίνωσε το επερχόμενο smartphone της γνωστό ως Moto X30 Pro. Η εταιρεία αναφέρει ότι το smartphone θα επικεντρωθεί σε μεγάλο βαθμό σε «υπερρεαλιστικές εικόνες» χρησιμοποιώντας τρεις διαφορετικούς φακούς εστιακής απόστασης με 35mm Human Eye, 50mm Human Eye και 85mm Portrait Eye φακούς. Η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούλιο με ακόμη μια ναυαρχίδα smartphone της μάρκας.

Σύμφωνα με αναφορές, η συσκευή θα ονομάζεται «Moto X30 Pro» στην Κίνα και «Moto Edge 30 Ultra» στις παγκόσμιες αγορές. Πρόσφατα, η συσκευή εντοπίστηκε στον ιστότοπο πιστοποίησης 3C που αποκάλυψε ότι θα κυκλοφορήσει με φορτιστή 125W.

Προδιαγραφές του Motorola Moto X30 Pro/Edge 30 Ultra

Το Motorola Edge X30 Pro / Edge 30 Ultra θα έρθει με οθόνη pOLED 6,73 ιντσών που προσφέρει ανάλυση Full HD+ και ρυθμό ανανέωσης 144 Hz. Θα έχει ένα πλαίσιο με καμπύλες στις άκρες και εγκοπή με διάτρηση. Ακόμη, η συσκευή θα διαθέτει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη για ασφάλεια.

Το smartphone θα διαθέτει chipset Snapdragon 8+ Gen 1 ενώ θα τροφοδοτείται από μπαταρία 4.500 mAh που θα υποστηρίζει ταχεία φόρτιση 125 W και ασύρματη φόρτιση 50 W. Η συσκευή θα τρέχει Android 12 OS με MyUX.

Όσον αφορά τις κάμερες, η συσκευή διαθέτει κάμερα 60 megapixel στο μπροστινό μέρος και η πίσω πλευρά του διαθέτει σύστημα τριπλής κάμερας OIS 194 megapixel / 200 megapixel (κύρια) + 50 megapixel (υπερευρείας) + 12 megapixel (τηλεφακός).

Subscribe to our newsletter!

Previous Article

H Samsung σχεδιάζει προσιτές εκδόσεις των αναδιπλούμενων smartphone της

Next Article

Philips 34E1C5600HE: Κατάλληλο για βιντεοκλήσεις και τηλε-εργασία

sonos move