Μουντιάλ ΑΝΤ1: Τεχνικά προβλήματα στο ΑΝΤ1+ οδηγούν τους αγώνες στο “ελεύθερο” κανάλι

Author: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Μουντιάλ ΑΝΤ1

Το “μαύρο” που έπεσε στην πλατφόρμα του ANT1+ κατά τη μετάδοση του αγώνα Ιράν-Αγγλία, οδηγεί στη μετάδοση όλων των αγώνων του Μουντιάλ στο ελεύθερο κανάλι του ΑΝΤ1.

Η διακοπή της μετάδοσης από το συνδρομητικό ANT1+ συνέβει μερικά μόνο λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα οδηγώντας σε δικαιολογημένες διαμαρτυρίες τους φίλους του ποδοσφαίρου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το ANT1+ δημιουργήθηκε ειδικά για τη μετάδοση του Μουντιάλ του Κατάρ, έτσι ώστε -ανάμεσα σε άλλα- να μην διαταραχθεί το πρόγραμμα του free to air καναλιού του ΑΝΤ1. Μάλιστα, προκειμένου να διερυκολύνει τους συνδρομητές που δεν διαθέτουν Smart TV, το ANT1+ έγινε διαθέσιμο και μέσα από το Android TV set top box της COSMOTE TV.

Με αυτά τα δεδομένα, το κανάλι του Αμαρουσίου, παρά την καλή προετοιμασία του με το λανσάρισμα του ANT1+, υποχρεώνεται σε σημαντικές αλλαγές του προγράμματος του ελεύθερου καναλιού, προκειμένου να γίνει η μετάδοση των αγώνων του Μουντιάλ.

Ο ΑΝΤ1 έχει τα δικαιώματα της μετάδοσης όλων των αγώνων του Μουντιάλ και τα τεχνικά προβλήματα της πλατφόρμας ANT1+ οδήγησαν στην απόφαση μετάδοσης των αγώνων της διοιργάνωσης από το “ελεύθερο” κανάλι του ΑΝΤ1.

Previous Article

Το ψηφιακό μουσείο της Nova «ζωντανεύει» τα ιστορικά γεγονότα

Next Article

EEKT: Οδηγός – πώς να προστατευθείτε από phishing, smishing και spoofing