Προσεχώς… διαφημίσεις στο Netflix

Author: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
sonos move
Προσεχώς... διαφημίσεις στο Netflix

Ο Co-CEO του Netflix, Ted Sarandos, πρόσφατα επιβεβαίωσε πώς διαφημίσεις έρχονται στο Netflix.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, ο Sarandos επιβεβαίωσε αναφορές που διέρρευσαν τη δεύτερη εβδομάδα του Μαΐου και αποκάλυψε ότι ένα φθηνότερο πακέτο συνδρομής του Netflix, το οποίο όμως υποστηρίζεται από διαφημίσεις είναι καθ’ οδόν.

Αναλυτικότερα, ο Sarandos φάνηκε να λέει επί σκηνής στο Cannes Lions, ένα πενθήμερο festival της βιομηχανίας (του δημιουργικού) marketing που πραγματοποιείται αυτή την περίοδο, ότι ήθελε να κερδίσει ένα «μεγάλο τμήμα πελατών». Επιβεβαίωσε επίσης, ότι η συνδρομή αυτή θα είναι ξεχωριστή προσφορά και οι διαφημίσεις δεν θα αρχίσουν να εμφανίζονται στους λογαριασμούς Netflix των υπαρχόντων συνδρομητών.

Ερωτηθείς για τις διαφημίσεις στην πλατφόρμα, ο Sarandos είπε: “Έχουμε αφήσει ένα μεγάλο τμήμα υποψήφιων πελατών, οι οποίοι λένε: “Το Netflix είναι πολύ ακριβό για μένα ως έχει και δεν με πειράζουν οι διαφημίσεις. Για αυτό, προσθέτουμε ένα επίπεδο συνδρομής με διαφημίσεις, δεν προσθέτουμε διαφημίσεις στο Netflix όπως το γνωρίζετε σήμερα.”

Δεν έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με το πότε θα δούμε διαφημίσεις στο Netflix, αλλά, εάν οι προηγούμενες αναφορές είναι ακριβείς, αυτό θα συμβεί πριν από το τέλος του 2022.

Η κίνηση έρχεται καθώς το Netflix προσπαθεί να κερδίσει ξανά συνδρομητές που έχουν απομακρυνθεί από την πλατφόρμα μετά από μια σειρά από αυξήσεις στο μηνιαίο κόστος των συνδρομών και να προσελκύσει άτομα που δεν έχουν ακόμη δοκιμάσει το Netflix.

Ένα επίπεδο χαμηλότερης τιμής που υποστηρίζεται από διαφημίσεις δεν είναι μια επαναστατική ιδέα για μια συνδρομητική υπηρεσία. Οι Hulu, HBO Max, Paramount Plus και Peacock το κάνουν ήδη και η Disney Plus θα φέρει την επιλογή φέτος.

Subscribe to our newsletter!

Previous Article

Z 30: Η καλύτερη vlogging κάμερα της Nikon

Next Article

H realme παραμένει η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone στην Ευρώπη

sonos move