Η Nikon D6 και ο NIKKOR 120-300mm f/2.8E FL ED SR VR σε ανάπτυξη

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
nikon D6 24 70 vr lens

H Nikon ανακοινώνει την ανάπτυξη της επαγγελματικής dSLR Nikon D6 και του τηλεφακού zoom AF-S NIKKOR 120-300mm f/2.8E FL ED SR VR, για φορμά Nikon FX.

Η ανάπτυξη της D6, της πιο προηγμένης ψηφιακής SLR της Nikon μέχρι σήμερα, σηματοδοτεί την 20ή επέτειο της μονοψήφιας σειράς D. Από την κυκλοφορία της D1 το 1999, οι κορυφαίες φωτογραφικές μηχανές της Nikon έχουν εξελιχθεί με τις πιο προηγμένες τεχνολογίες του κλάδου και την τεχνογνωσία απεικόνισης που καλλιεργήθηκε κατά τη μακρά ιστορία της Nikon στην ανάπτυξη φωτογραφικών μηχανών. Όπως και οι προκάτοχοί της, η ανάπτυξη της D6 ανταποκρίνεται στις αυστηρές απαιτήσεις των επαγγελματιών φωτογράφων με την απόλυτη απόδοση, ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

nikon D6 24 70 vr lens
Nikon D6 (φωτό: Nikon)Η Nikon ανακοινώνει επίσης την ανάπτυξη του νέου φακού AF-S NIKKOR 120-300mm f/2.8E FL ED SR VR, καθώς γιορτάζει την 60ή επέτειο της μοντούρας F της Nikon που υιοθετήθηκε για τη σειρά D. Ο νέος τηλεφακός zoom θα παρέχει στους επαγγελματίες φωτογράφους ακόμα μεγαλύτερη υποστήριξη, σε τομείς όπως η φωτογράφιση αθλητισμού.

NIKKOR 120-300mm f/2.8E FL ED SR VR
NIKKOR 120-300mm f/2.8E FL ED SR VR (φωτό: Nikon)Η ανάπτυξη νέων προϊόντων καταδεικνύει τη δέσμευση της Nikon να επεκτείνει τις δυνατότητες απεικόνισης και ταυτόχρονα είναι να κορυφαία στον κλάδο ως προς την απεικόνιση τόσο με τις ψηφιακές SLR όσο και με τις φωτογραφικές μηχανές mirrorless, παράλληλα με μια πλούσια γκάμα φακών.

Λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένων των ημερομηνιών κυκλοφορίας και των τιμών λιανικής για τα προϊόντα αυτά, θα ανακοινωθούν αργότερα από τη Nikon.

  Canon EOS 250D: H μικρότερη dSLR με περιστρεφόμενη οθόνη
Previous Article

Sony Xperia 5 “κόμπακτ” smartphone

Next Article

LG UltraGear IPS gaming monitors – 1 ms χρόνος απόκρισης