Φωτογραφικές μηχανές Nikon κέρδισαν ”iF Design Award 2018″

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Nikon D 7500 16-80mm -if-design-award-2018

Tρία από τα προϊόντα της Nikon βραβεύτηκαν με “iF Design Award 2018” – δύο dSLR και μια compact ψηφιακή φωτογραφική μηχανή.

Ψηφιακή φωτογραφική μηχανή SLR – Nikon D850

Η D850 αποτελεί το τελευταίο κορυφαίο μοντέλο της Nikon και εξασφαλίζει στους φωτογράφους πλήρους κάδρου ένα συνδυασμό ανάλυσης, ταχύτητας και ευαισθησίας στο φως. Αποτελεί επιλογή για τους φωτογράφους που αναζητούν την ελευθερία για να τραβούν υπέροχες φωτογραφίες χωρίς εξαιρέσεις. Η D850 ξεχωρίζει σε όλα τα σημεία και αποτελεί φωτογραφική μηχανή για επαγγελματίες.

Nikon D850 με φακό 24-70mm
H βραβευμένη με iF Dessign Award 2018, Nikon D850 με φακό 24-70mm. (φωτό: Nikon)

Ψηφιακή φωτογραφική μηχανή SLR – Nikon D7500

Η D7500, την οποία βλέπετε στην κύρια εικόνα του άρθρου, είναι μια προηγμένη φωτογραφική μηχανή dSLR που περικλείει πολλές από τις καινοτομίες της καταξιωμένης D500 σε ένα ελαφρύ, στιβαρό και πιο οικονομικό σώμα. Με τον νέο αισθητήρα εικόνας με αριθμό ωφέλιμων pixel 20,9 εκατομμύρια, τον επεξεργαστή και το μεγάλο εύρος ISO που διαθέτει, αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για τους φωτογράφους που αγαπούν τη δουλειά τους.

H ανθεκτική Nikon W300 (φωτό: Nikon)

Ψηφιακή φωτογραφική μηχανή compact – Coolpix W300

Η Coolpix W300 είναι μια ανθεκτική, compact ψηφιακή φωτογραφική μηχανή που είναι αδιάβροχη έως τα 30m, αντέχει σε πτώσεις από ύψος έως 2,4m και εξασφαλίζει κορυφαία απόδοση στις λήψεις video 4K UHD. Αυτή η στιβαρή φωτογραφική μηχανή είναι εξοπλισμένη με διαισθητικές λειτουργίες, για να μπορείτε να αποτυπώνετε μια περιπετειώδη έξοδο, όπως πεζοπορία, κάμπινγκ ή σκι αλλά και μια χαλαρή ημέρα στην παραλία

 Τα βραβεία “iF Design Awards” είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένα βραβεία σχεδίασης. Θεσμοθετήθηκαν και χρηματοδοτούνται από την iF International Forum Design GmbH. Τα βραβεία καλύπτουν διάφορους τομείς όπως το προϊόν, η επικοινωνία και η συσκευασία. Φέτος αξιολογήθηκαν από έγκριτους, ανεξάρτητους ειδικούς πάνω από 6.400 συμμετοχές από 54 χώρες.

 

Previous Article

Η Canon τιμήθηκε με iF Design Award για 24η συνεχή χρονιά

Next Article

H LG βραβεύτηκε για 3η φορά “Προμηθευτής της Χρονιάς” στα Retail Business Awards 2017