Ποιος θα βγάλει την καλύτερη selfie; – ο διαγωνισμός της Nikon στο Instagram

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
#LookBackAtNikon – o διαγωνισμός στο Instagram για τα 100 χρόνια της Nikon. (φωτό: Nikon)

Στα πλαίσια των εορτασμών της 100ής επετείου της, η Nikon έχει ξεκινήσει διαγωνισμό στο Instagram και προσφέρει πλούσια δώρα στους νικητές.

Ο διαγωνισμός προσκαλεί τους συμμετέχοντες να τραβήξουν μια φωτογραφία που δείχνει μια αντανάκλαση του εαυτού τους και της Nikon τους και να την κάνουν post στο Instagram με #LookBackAtNikon. Οι συμμετέχοντες που θα τραβήξουν την καλύτερη “selfie” μπροστά σε έναν καθρέφτη, γυαλί, λίμνη ή οποιαδήποτε ανάλογη επιφάνεια της επινόησής τους, θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μια σειρά από βραβεία, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφικών μηχανών Nikon.

Πιο συγκεκριμένα:

  1. Η πρώτη θέση κερδίζει μία D500 με φακό 16-80mm
  2. Για τη δεύτερη θέση προσφέρονται δύο D7500 με φακό 18-140mm
  3. Για την τρίτη θέση προσφέρονται τέσσερις D5600 με φακό 18-55mm
  4. Για τις 100 Εύφημες μνείες προσφέρονται 100 μπλουζάκια Nikon

#LookBackAtNikon

Η περίοδος υποβολής συμμετοχών λήγει στις 15 Σεπτεμβρίου. Η Nikon σας προσκαλεί να μοιραστείτε τη φωτογραφία σας με τη φωτογραφική σας μηχανή Nikon στο Instagram με το hashtag #LookBackAtNikon και να διεκδικήστε τα βραβεία.

#LookBackAtNikon – o διαγωνισμός στο Instagram για τα 100 χρόνια της Nikon. (φωτό: Nikon)

H πρώτη, δεύτερη και τρίτη θέση καθώς και οι εύφημες μνείες θα επιλεγούν από την Nikon και μια επιτροπή προσκεκλημένων κριτών που περιλαμβάνει τους

 davidwallaceshootsPalomaparrot,  malthezimakoff,  danielsjensen,  marisahampe,  nikon_photography_,  mazleitner,  mattiabonavida και  rbs_photo.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό της Nikon στο Instagram και για τα δώρα που μπορείτε να κερδίσετε, επισκεφθείτε την ελληνική σελίδα της Nikon για την 100η της επέτειο.

Info: Δ. & Ι. Δαμκαλίδης Α.Ε., τηλ. : 210 9410888

Previous Article

Kirin 970: Η Τεχνητή Νοημοσύνη στα κινητά της Ηuawei

Next Article

EH-LS100 – ο πρώτος Ultra-Short-Throw Laser projector της Epson