Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας από τη Nikon

Author: Γιώργος Πολυμενάκος Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Nikon Sessions: Τα δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας της Nikon

Η Nikon Europe τα επεισόδεια της σειράς νέας σειρά δωρεάν μαθημάτων φωτογραφίας «Nikon Sessions».

Η πρώτη σεζόν αποτελείται από έξι επεισόδια που θα περιλαμβάνουν ενδιαφέρουσες και διασκεδαστικές συζητήσεις με μια σειρά από καλεσμένους, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων κορυφαίων φωτογράφων, εκπαιδευτών και μελών του προσωπικού της Nikon.

Με παρουσιαστή τον Ricci Chera, ειδικό εκπαίδευσης στο Nikon School, στη σειρά «Nikon Sessions» θα μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τη φωτογράφιση και τη διαδικασία δημιουργίας εικόνων.

Τα θέματα των επεισοδίων θα κυμαίνονται από τη φωτογράφιση μουσικών εκδηλώσεων, την αστική φωτογράφιση και τη φωτογράφιση δρόμου, μέχρι τα νέα, τις φωτογραφίσεις πορτραίτων και την πρακτική τέχνη της επεξεργασίας. Πέρα από τις πολυάριθμες υποδείξεις και συμβουλές, θα συζητούνται και θα εξετάζονται ρυθμίσεις λήψεων και ανάγκες εξοπλισμού, προσαρμοσμένες στο ατομικό στυλ του κάθε δημιουργού. 

Με νέα επεισόδια κάθε δύο εβδομάδες, το πρόγραμμα «Nikon Sessions» περιλαμβάνει τα εξής:

  • Επεισόδιο 1: Φωτογράφιση μουσικών εκδηλώσεων, με τους Scarlet Page, Shirlaine Forrest, Conor McDonnell και Pep Bonet
  • Επεισόδιο 2: Αστική φωτογράφιση και φωτογράφιση δρόμου με τους Leon Neal, Ben Moore και Perry Gibson
  • Επεισόδιο 3: Lindbergh, με τους Tara Florence και Harry Skeggs
  • Επεισόδιο 4: Επεξεργασία, με τους Carolyn Mendelsohn, Harry Skeggs και Pep Bonet
  • Επεισόδιο 5: Νέα, με τους Leon Neal και Lucy Young
  • Επεισόδιο 6: Πορτραίτα, με τους Carolyn Mendelsohn και Tara Florence

Ο Ricci Chera, ειδικός εκπαίδευσης στο Nikon School, αναφέρει τα εξής: «Έχουμε τη μεγάλη χαρά να παρουσιάσουμε έναν νέο τρόπο ανταλλαγής γνώσεων στην κοινότητά μας με την έναρξη του προγράμματος «Nikon Sessions». Δε βλέπει κανείς συχνά στον ίδιο χώρο ειδικούς διαφορετικών ειδών φωτογράφισης να συζητούν για το κοινό τους πάθος, τη φωτογράφιση. Αυτό ακριβώς είναι που κάνει τη συγκεκριμένη σειρά τόσο ξεχωριστή»

«Ελπίζουμε ότι με τη συμμετοχή σε κάποιες από τις συζητήσεις, οι φωτογράφοι όλων των επιπέδων, ηλικιών και ενδιαφερόντων θα εμπνευστούν για να πάρουν μια φωτογραφική μηχανή και να ξεκινήσουν να φωτογραφίζουν, με τη βοήθεια των συμβουλών που άκουσαν.»

Ο Stefan Maier, Γενικός Διευθυντής Μάρκετινγκ της Nikon Europe σχολίασε τα εξής: «Στη Nikon αναζητούμε πάντα νέους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να εμπνεύσουμε και να ενθουσιάσουμε τους φωτογράφους. Είτε μόλις ξεκίνησαν να φωτογραφίζουν, είτε είναι έμπειροι επαγγελματίες, η ευκαιρία να μάθουν από κορυφαία ονόματα στον κλάδο μπορεί να είναι ανεκτίμητη. Αυτές οι συνεδρίες θα δώσουν στους φωτογράφους μια γεύση από είδη φωτογράφισης που μπορεί να μην τους είχαν περάσει ποτέ από το μυαλό – αυξάνοντας τις γνώσεις τους και βοηθώντας τους να βελτιώσουν τις υπάρχουσες δεξιότητές τους». 

Subscribe to our newsletter!

Τα επεισόδια θα αποστέλλονται τακτικά στο κανάλι της Nikon Europe στο YouTube. Για να παρακολουθήσετε τα μαθήμα και να παραμείνετε ενημερωμένοι μπορείτε να πραγματοποιήσετε εγγραφή στη διεύθυνση.

Δελτίο Τύπου

  Δυναμική η παρουσία της Canon στην έκθεση Photovision 2022
Previous Article

Προσφορά του Ομίλου Quest στο Κέντρο Υποδοχής Αστέγων (ΚΥΑΔΑ)

Next Article

Οι τηλεοράσεις OLED της LG για το 2023 με βελτιωμένο webOS και AI Deep Learning