Nokia G22: Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής εσωτερικά και εξωτερικά

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
To Nokia G22 είναι το πρώτο smartphone Nokia με δυνατότητα επισκευής στον πυρήνα του, προχωρώντας των κύκλων ζωής των τηλεφώνων Nokia στο επόμενο επίπεδο.

To Nokia G22 είναι το πρώτο smartphone Nokia με δυνατότητα επισκευής στον πυρήνα του, προχωρώντας των κύκλων ζωής των τηλεφώνων Nokia στο επόμενο επίπεδο.

Είναι το πρώτο smartphone Nokia με δυνατότητα επισκευής στον πυρήνα του, κατασκευασμένο με πλάτη από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό, προσφέρει στοχευμένο σχεδιασμό που επιτρέπει προσιτές επισκευές και πρόσβαση σε ανταλλακτικά σε συνεργασία με το iFixit.

Χάρη στον ειδικό σχεδιασμό του, ώστε να μπορεί να επισκευαστεί από εσάς, μπορείτε να διατηρήσετε το Nokia G22 για ακόμη μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, με τη δυνατότητα αντικατάστασης μιας κατεστραμμένης οθόνης, μιας λυγισμένης θύρας φόρτισης ή μιας άδειας μπαταρίας – ακόμη και μετά τη λήξη της εγγύησης του τηλεφώνου. Παρέχει στους ανθρώπους εύκολη πρόσβαση σε ανταλλακτικά, όπως μπαταρία, οθόνη και θύρα φόρτισης, καθώς και σε εργαλεία και οδηγούς επισκευής, ώστε η επισκευή της συσκευής σας να είναι όσο το δυνατόν πιο απλή.

To Nokia G22 είναι το πρώτο smartphone Nokia με δυνατότητα επισκευής στον πυρήνα του, προχωρώντας των κύκλων ζωής των τηλεφώνων Nokia στο επόμενο επίπεδο.
Nokia C22 (HMD Global)

Σε συνεργασία με το iFixit, το Nokia G22 έχει στο DNA του την επισκευή, καθώς μπορεί να επισκευαστεί με οδηγίες βήμα προς βήμα και προσιτά ανταλλακτικά. Κατασκευασμένο με πλάτη από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό, σε trendy διχρωμία, το Nokia G22 είναι επίσης κατασκευασμένο και συσκευασμένο με γνώμονα τη βιωσιμότητα.

Βελτιωμένη εμπειρία εικόνας και ήχου για μέγιστη απόλαυση με το Nokia G22

Nokia C22 (HMD Global)
Nokia C22 (HMD Global)

Είτε ακούτε μέσω ενσύρματων ακουστικών, είτε μέσω του ηχείου, το Nokia G22 προσφέρει καλύτερο ήχο στα podcasts και τις λίστες αναπαραγωγής σας με το OZO Playback, παρέχοντας ενισχυμένα μπάσα και καθαρότερο ήχο. Επιπλέον, μπορείτε να αυξήσετε την ένταση του ήχου με τη λειτουργία Audio Boost, όταν θέλετε να ακούτε τα αγαπημένα σας κομμάτια ή podcast σε θορυβώδες περιβάλλον.

Αλγόριθμοι απεικόνισης υψηλών προδιαγραφών υποστηρίζουν την κάμερα 50MP για ακόμα καλύτερες φωτογραφίες. Για να πραγματοποιηθεί η λήψη επικών φωτογραφιών από την ανατολή μέχρι το ηλιοβασίλεμα, οι λειτουργίες Night και Quick Night εξισορροπούν τα φωτεινά σημεία και τις σκιές με τον σωστό τρόπο για την τέλεια νυχτερινή λήψη μέσω της μπροστινής και της πίσω κάμερας. Η οθόνη 6,52″ HD+ είναι ιδανική για να φανερώσει κάθε λεπτομέρεια.

Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής εσωτερικά και εξωτερικά

Nokia C22 (HMD Global)
Nokia C22 (HMD Global)

Το Nokia G22 σας πάει ακόμα πιο μακριά με έως και τρεις ημέρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας και μια μπαταρία που διατηρεί πάνω από το 80% της αρχικής της χωρητικότητας ακόμα και μετά από 800 κύκλους πλήρους φόρτισης. H trendy διχρωμία εμφανίζεται σε ένα λεπτότερο σώμα με γυαλιστερό φινίρισμα που του προσδίδει μια αίσθηση πολυτέλειας, ενώ η ματ μεταλλική βάση κάμερας και το γυαλί Corning Gorilla Glass 3 προσθέτουν επιπλέον ανθεκτικότητα.

Εσωτερικά, το Nokia G22 συνοδεύεται από 2 χρόνια αναβαθμίσεων του λειτουργικού συστήματος Android, τρία χρόνια μηνιαίων ενημερώσεων ασφαλείας και εκτεταμένη τριετή εγγύηση χωρίς επιπλέον κόστος.

Ακόμα μεγαλύτερη αξία χάρη στις βελτιωμένες επιδόσεις

Το Nokia G22 είναι εξοπλισμένο με λύσεις βελτιστοποίησης της απόδοσης, όπως το Auto Cleanup που βοηθά τις εφαρμογές σας να τρέχουν ακόμα πιο γρήγορα. Επίσης, περιλαμβάνει προαιρετικές λειτουργίες όπως το One Press «clear all» για να καθαρίσετε χειροκίνητα την προσωρινή μνήμη για ομαλότερη χρήση και το Excluded Apps που σας επιτρέπει να διαλέγετε πότε και πού πηγαίνει η ενέργεια με το πάτημα ενός κουμπιού.

Η επέκταση μνήμηςvii μετατρέπει τον αχρησιμοποίητο αποθηκευτικό χώρο σε 2 GB πρόσθετης βραχυπρόθεσμης μνήμης (RAM), επιτρέποντάς σας να εκτελείτε ομαλά πολλαπλές εργασίες και να απολαμβάνετε μια εμπειρία που δεν επιβραδύνεται καθώς καταφθάνουν νέες λειτουργίες του Android.

Adam Ferguson, Επικεφαλής Product Marketing, HMD Global: «Οι άνθρωποι εκτιμούν τις βιώσιμες, ποιοτικές συσκευές και δε θα πρέπει να συμβιβάζονται με την τιμή για να τις αποκτήσουν. Συνεχίζουμε το ταξίδι μας προς πιο βιώσιμες συσκευές που αντέχουν στο χρόνο. Το νέο Nokia G22 έχει σχεδιαστεί ώστε να επιδέχεται επισκευή ακόμα και από τον χρήστη και περιλαμβάνει χαρακτηριστικά που βελτιώνουν την απόδοση και τον κύκλο ζωής της συσκευής χωρίς επιπλέον κόστος».

Διαθεσιμότητα και τιμή Nokia G22

Το Nokia G22 συνοδεύεται από μια ανακυκλωμένη διαφανή θήκη στο κουτί και είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα σε χρώμα Meteor Grey και Lagoon Blue, με λιανική τιμή πώλησης 219,90€.

Subscribe to our newsletter!

Previous Article

Novasummer: Δύο μήνες γέλιο μέχρι δακρύων 😎

Next Article

Τρώτε… από το What’s Up και… κερδίζετε συνεχόμενες εκπτώσεις στο Box