Το πρώτο OLED iPad έρχεται το 2023

Author: No Comments Share:
Το πρώτο OLED iPad έρχεται το 2023

Η Apple ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το πρώτο OLED iPad το 2023, με οθόνη AMOLED.

Οι Display Supply Chain Consultants (DSCC) ανέφεραν στις 7 Ιουλίου στη νεότερη αναφορά τετραμήνου πως η Apple ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το πρώτο OLED iPad το 2023. Η Apple θα εισέλθει στην αγορά με ένα AMOLED iPad των 10,9 ιντσών, όπου προηγούμενες πηγές υποδεικνύουν πως θα είναι ένα iPad Air.

Υπάρχουν αρκετές αναφορές για την δουλειά της Apple πάνω σε ένα OLED iPad και ο μεγάλος αριθμός από φήμες επιβεβαιώνει πως η τεχνολογία αυτή βρίσκεται υπό κατασκευή. Τώρα, οι OLED οθόνες περιορίζονται μόνο στα iPhone, στο Apple Watch και στο MacBook Pro Touch Bar αλλά η Apple σχεδιάζει να τις ενσωματώσει στα Mac και στα iPad.

ipad

Το πρώτο OLED iPad της Apple θα ανήκει στη σειρά Air

Οι περισσότερες φήμες για το νέο iPad δείχνουν πως θα κυκλοφορήσει το 2022, νωρίτερα από την αναφορά των DSCC. Το TheElec ανέφερε πρόσφατα πως η Apple θα κυκλοφορήσει ένα iPad των 10,8 ιντσών με OLED οθόνη το 2022 και τον Μάρτιο του 2021 ο αναλυτής της Apple, Ming Chi-Kuo, είπε πως η Apple αναμένεται να χρησιμοποιήσει οθόνες OLED τον επόμενο χρόνο. Το DigiTimes επίσης προβλέπει πως το θα γίνει διαθέσιμο το 2022 μαζί με το site ETNews.

Ο Kuo επίσης ανέφερε το OLΕD iPad της Apple θα είναι ένα iPad Air παρά Pro, με την Apple να συνεχίζει να χρησιμοποιεί την τεχνολογία mini-LCD για τα iPad Pro. Αρκετές αναφορές σχετικά με το OLED iPad δεν έχουν γίνει συγκεκριμένες για το αν η συσκευή θα ανήκει στην σειρά Air, αλλά αυτή είναι η γενική προσδοκία μιας και ο Kuo είναι συνήθως μία αξιόπιστη πηγή όσον αφορά στα σχέδια της Apple.

H τεχνολογία OLED είναι αρκετά ακριβή, ένας παράγοντας που την έχει περιορίσει στις μικρότερες συσκευές όπως τα iPhone και τα Apple Watch. Όταν υιοθετηθεί στα iPad θα φέρει βελτιωμένη φωτεινότητα, υψηλότερη αντίθεση, βαθύτερα μαύρα και μεγαλύτερες γωνίες θέασης.

Η αναφορά των DSCC επιπλέον, δείχνει πως η Apple θα «ακυρώσει το Touch Bar» στο μέλλον, κάτι το οποίο αναφέρεται στις φήμες για το νέο MacBook Pro.

Previous Article

Το ACROSS Digital Energy Ecosystem της MAS Α.Ε επέλεξε η ΔΕΗ για το Ναέρα

Next Article

Nikon Z fc “Launch Offer”: άμεση επιστροφή χρημάτων σε αγορές της mirrorless φωτογραφικής μηχανής ή kit