To OnePlus 10 Pro είναι επίσημο

Author: Δημήτρης Παπαδόπουλος Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
To OnePlus 10 Pro είναι επίσημο

To OnePlus 10 Pro θα κυκλοφορήσει πρώτο στην Κίνα σε δύο χρώματα – μαύρο και πράσινο.

To OnePlus 10 Pro μόλις έκανε το ντεμπούτο του στην Κίνα. Η νέα ναυαρχίδα της OnePlus αποτελεί σημαντική βελτίωση από τον προκάτοχό της, μιας και έρχεται με το πιο πρόσφατο chipset της Qualcomm, διαθέτει πιο γρήγορη φόρτιση και έχει καλύτερη οθόνη με ακόμα πιο ευέλικτο ρυθμό ανανέωσης.

To 10 Pro έρχεται με μία LTPO 2.0 AMOLED οθόνη των 6,7 ιντσών με ανάλυση 1440p. Το panel υποστηρίζει δυναμικό ρυθμό ανανέωσης που επιτρέπει την αυξομείωση του για καλύτερη εξοικονόμηση μπαταρίας.

Το chipset του κινητού είναι το Snapdragon 8 Gen1, το οποίο δεν αποτελεί έκπληξη. Θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις – 8GB DDR5 RAM με 128GB αποθηκευτικό χώρο και 12GB DDR5 RAM με 256GB αποθηκευτικό χώρο.

H κάμερα του OnePlus 10 Pro είναι κατασκευασμένη σε συνεργασία με την Hasselblad. Ο βασικός αισθητήρας είναι ο Sony IMX789 των 48ΜΡ με 1,12μm pixels και διάφραγμα f/1,8. Επίσης υπάρχει ο Samsung JN1 των 50ΜΡ πίσω από τον φακό ultra-wide των 150 μοιρών.

Η τρίτη κάμερα πρόκειται για ένα τηλεφακό των 8ΜΡ με ζουμ 3,3x. Η μπροστινή κάμερα έχει αισθητήρα Sony IMX615 των 32ΜΡ με διάφραγμα f/2,4.

Η συνεργασία με την Hasselblad φέρνει το Natural Color Optimization 2.0 που υπόσχεται ακόμα πιο ζωντανά χρώματα. Επιπλέον υπάρχει η λειτουργία Pro Mode 2.0 RAW.

To OnePlus 10 Pro έρχεται με το ColorOS 12.1 που βασίζεται στο Android 12 στην Κίνα, αλλά περιμένουμε την παγκόσμια έκδοση να τρέχει σε OxygenOS.

Η εταιρεία ξόδεψε περίπου 20 λεπτά στο event παρουσίασης για να μιλήσει για ένα feature που ονομάζεται Hyperboost. Το Hyperboost επιτρέπει την χρήση του hardware στα όρια του για σκοπούς gaming και υπάρχουν εργαλεία για το overclock της κάρτας γραφικών.

  Φωτογραφικά trend με smartphone για το 2023 από τη vivo και την Zeiss

Για να αποτραπούν θέματα υπερθέρμανσης, η OnePlus έχει βελτιώσει το σύστημα ψύξης και λέγεται πως τώρα είναι το «55% του μεγέθους μίας κόλλας Α4», ή αλλιώς 340 τετραγωνικά εκατοστά.

H ψύξη, επίσης, βοηθάει και στην φόρτιση, μιας και η μπαταρία των 5.000mAh του έρχεται με γρήγορη φόρτιση στα 80W – η γρηγορότερη φόρτιση της εταιρείας μέχρι στιγμής και πιο γρήγορη κατά περίπου 25% από τον προκάτοχό του. Η ασύρματη φόρτιση του γίνεται στα 50W.

To OnePlus 10 Pro θα κυκλοφορήσει πρώτο στην Κίνα σε δύο χρώματα – μαύρο και πράσινο.

Η τιμή του ξεκινάει από τα 650 ευρώ για την έκδοση 8GB/128GB και η έκδοση των 12GB/256GB φτάνει τα 733 ευρώ. Η πώληση του θα ξεκινήσει στις 13 Ιανουαρίου.

Subscribe to our newsletter!

Previous Article

Τα Samsung Exynos Auto chip Samsung κινούν την επόμενη γενιά οχημάτων

Next Article

H Honor ανακοίνωσε το Magic V, το πρώτο αναδιπλούμενο κινητό της