Το OnePlus 7 Pro αποκλειστικά στη WIND

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
oneplus 7 pro wind

To κινητό τηλέφωνο με ρεκόρ σε προπαραγγελίες, OnePlus 7 Pro, έρχεται στην Ελλάδα και η WIND δίνει αποκλειστικά τη δυνατότητα για την παραγγελία του.

Το OnePlus 7 Pro, το smartphone με προηγμένη οθόνη, τριπλή κάμερα και επιδόσεις μπορεί να γίνει δικό σας στην τιμή των 899€ ή 18,73/μήνα με πληρωμή σε 48 άτοκες δόσεις.

Επιλογή για όσους δίνουν έμφαση στις φωτογραφικές δυνατότητες, σύμφνωνα με το δελτίο τύπου της WIND, με κύρια κάμερα 48Mpixel, φακό Ultra Wide Angle και οπτικό zoom 3x. Σε συνδυασμό με την έξυπνη αναγνώριση σκηνών και τη νέα τεχνολογία Nightscape 2.0, το OnePlus 7 Pro μπορεί να είναι το προσωπικό σας φωτογραφικό στούντιο.

Επιπλέον με την τεχνολογία αποθήκευσης UFS 3.0 αυξάνει τις ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής έως και 79%, και σε συνδυασμό με τη χρήση του δικτύου κινητής της WIND καθιστά πιο γρήγορο από ποτέ το άνοιγμα εφαρμογών, τη λήψη αρχείων και τη μεταφορά δεδομένων.

Το OnePlus 7 Pro δημιουργήθηκε με ποιότητα. Με τον συνδυασμό 8GB μνήμης RAM, πλατφόρμα Mobile Qualcomm Snapdragon 855 και χωρητικότητα αποθήκευσης 256GB είναι ικανό να προσφέρει την εμπειρία χρήσης του εκτεταμένου 4G/4G+ δικτύου WIND.

Από τις γυάλινες καμπύλες έως την οθόνη τεχνολογίας Fluid AMOLED 6,67″ μπορεί κανείς να αντιληφθεί την “αληθινή δεξιοτεχνία” του, λέει η WIND.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.wind.gr ή στα καταστήματα WIND.

Το άρθρο περιέχει πληροφορίες από δελτίο τύπου της WIND.

Previous Article

Sony α7R IV: 61Mpixel Full-Frame Mirrorless

Next Article

5G στην Καλαμάτα από την Huawei και τη WIND