Η σειρά Oppo Reno7 θα χρησιμοποιεί αισθητήρα Sony IMX709

Author: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Η σειρά Reno7 της Oppo θα χρησιμοποιεί τον αισθητήρα IMX709 της Sony

Η Oppo είναι έτοιμη να παρουσιάσει την σειρά Reno7.

Πολλοί θα πουν πως η σειρά Reno6 της Oppo είναι αρκετά νέα για να αντικατασταθεί. Ωστόσο, η Oppo δεν σκέφτεται έτσι μιας και είναι έτοιμη να παρουσιάσει την σειρά Reno7. Σίγουρα θα γίνει στην Κίνα, όπου το Oppo Reno6 κυκλοφόρησε μήνες πριν την παγκόσμια κυκλοφορία του. Τώρα, η Κινεζική εταιρεία θα παρουσιάσει το νέο smartphone στις 25 Νοεμβρίου. Η εταιρεία επιβεβαίωσε μερικές πληροφορίες για τα κινητά, παρά το γεγονός πως όλα τα χαρακτηριστικά τους διέρρευσαν πριν λίγο καιρό. Το επίσημο teaser της Oppo επιβεβαιώνει πως το Reno7 θα είναι το πρώτο κινητό που θα διαθέτει τον αισθητήρα IMX709 της Sony.

Δυστυχώς δεν ξέρουμε που ακριβώς θα βρίσκεται ο ΙΜΧ709 της Sony και ποιος θα είναι ο λόγος ύπαρξης του.

Η σειρά Reno7 θα φέρει τρία νέα κινητά – το Reno7, Reno7 SE και Reno7 Pro. Αυτήν την φορά δεν θα υπάρχει το Reno7 Pro+, τουλάχιστον όχι στο event στις 25 Νοεμβρίου.

Το Reno7 5G και Reno7 Pro 5G έχουν ήδη καταχωρηθεί στην ιστοσελίδα JD με τις επίσημες εικόνες και τα χαρακτηριστικά τους. Το Reno7 Pro 5G θα διαθέτει το MediaTek 1200-MAX chip και έρχεται με 8GB και 12GB RAM.

To Oppo Reno7 5G Pro θα διαθέτει μπαταρία των 4.500mAh με φόρτιση στα 65W που υπόσχεται πλήρη φόρτιση μέσα σε 32 λεπτά. Υπάρχουν 4 κάμερες, με την βασική να είναι των 50ΜΡ, δύο τηλεφακούς των 13ΜΡ και έναν ultrawide φακό των 64ΜΡ. Η οθόνη είναι AMOLED Full HD+ των 6,55 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120Ηz.

Το Oppo Reno7 5G διαθέτει την ίδια οθόνη και ανάλυση αλλά ο ρυθμός ανανέωσης περιορίζεται στα 90Hz. Διαθέτει την ίδια μπαταρία, ωστόσο η φόρτιση της γίνεται στα 60W και χρησιμοποιεί το Snapdragon 778G chip με 8GB και 12GB RAM. Στο πίσω μέρος υπάρχουν τρεις κάμερες, με την βασική να είναι 64ΜΡ, ένας ultrawide των 16ΜΡ και ένας αισθητήρας βάθους των 2ΜΡ.

Subscribe to our newsletter!

Previous Article

Η Εθνική Ελλάδος Μπάσκετ δωρεάν στη Nova

Next Article

To Google Pixel 6a έρχεται με μία έκπληξη στην κάμερα