100% οπτική ίνα μέχρι το σπίτι με επιδότηση – Cosmote Fiber

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
100% οπτική ίνα μέχρι το σπίτι με επιδότηση

Το Cosmote Fiber επεκτείνεται και φέρνει 100% οπτική ίνα μέχρι το σπίτι – FTTH – με επιδότηση από το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.

Το Cosmote Fiber επεκτείνεται και φέρνει τις απεριόριστες δυνατότητες των οπτικών ινών στο σπίτι. Το νέο δίκτυο αρχιτεκτονικής Fiber Τo Τhe Home (FTTH) και τα προγράμματα Cosmote Double Play Fiberspeed, προσφέρουν σε συγκεκριμένες περιοχές, υπερυψηλές ταχύτητες 100Mbps & 200Mbps, με δυνατότητα αναβάθμισης σε 1Gbps. Όσοι το επιθυμούν, μπορούν να αποκτήσουν πιο οικονομικά τα προγράμματα Cosmote Double Play Fiberspeed, με επιδότηση μέσα από τη δράση Superfast Broadband του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, αποκτώντας το ειδικό κουπόνι στο www.sfbb.gr.

Τα προγράμματα Cosmote Double Play Fiberspeed με υποδομές FTTH είναι από σήμερα διαθέσιμα, σε συγκεκριμένες περιοχές των Δήμων Παλαιού Φαλήρου και Καλαμάτας με στόχο τη σταδιακή επέκταση της διάθεσής τους και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας. Περισσότερες πληροφορίες: www.cosmote.gr/fiberspeed

100% οπτική ίνα μέχρι το σπίτι με επιδότηση
(φωτό: Όμιλος OTE)

Οπτική ίνα στο σπίτι με επιδότηση €360 μέσα από τη δράση Superfast Broadband

Όσοι επιθυμούν να απολαμβάνουν στο σπίτι τους τις αξεπέραστες ταχύτητες της οπτικής ίνας, μπορούν να λάβουν ειδική επιδότηση συνολικού ύψους €360, μέσα από τη δράση Superfast Broadband του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης. Η δράση υλοποιείται με τη μέθοδο κουπονιού (voucher), το οποίο έχει συνολική οικονομική αξία €360 που επιδοτεί το πάγιο του προγράμματος Cosmote Double Play Fiberspeed με 13€/μήνα, για μέγιστο διάστημα 24 μηνών και το εφάπαξ κόστος σύνδεσης με 48€.

Για τη διαθεσιμότητα και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τη δράση Superfast Broadband, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το ειδικό site www.sfbb.gr.

Όμιλος ΟΤΕ: Νέο επενδυτικό πλάνο οπτικών ινών στην Ελλάδα

Το νέο επενδυτικό πλάνο του Ομίλου ΟΤΕ, ύψους €2 δισ. έως το 2022, περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός εκτεταμένου δικτύου αρχιτεκτονικής «οπτικής ίνας μέχρι το σπίτι» (Fiber To The Home – FTTH). Το δίκτυο αυτό θα καλύπτει με οπτική ίνα και εγκαταστάσεις μεγάλης κοινωνικής σημασίας, όπως πανεπιστημιακά ιδρύματα, κέντρα μεταφορών, βιομηχανικά πάρκα και δημόσια κτίρια.100% οπτική ίνα μέχρι το σπίτι με επιδότηση

Previous Article

Ολοκληρώθηκε το LG AegeanBall Festival 2018

Next Article

Nikon Coolpix P1000 με x125 οπτικό megazoom