Παναθηναϊκός ΠΑΟΚ live streaming – Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας 2022

Author: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Παναθηναϊκός ΠΑΟΚ live streaming - Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας 2022

Δείτε ζωντανά τον τελικό Κυπέλου Ελλάδας 2021-2022, Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ σε live streaming και σε υψηλή ανάλυση! Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά τον τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Παναθηναϊκός-ΠΑΟ live streaming. Στο παρόν άρθρο θα σας πούμε πώς να δείτε τον Τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Παναθηναϊκός ΠΑΟΚ live streaming, σε ζωντανή ροή video. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το ΠαναθηναΪκός ΠΑΟΚ μέσω τηλεφώνου, tablet ή σε PC. O αγώνας μεταδίδεται σε live streaming, σε απευθείας μετάδοση από το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ είναι το ζευγάρι του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας που διεξάγεται στο OAKA στις 20:00. Ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας γίνεται παρουσία φιλάθλων και των δύο ομάδων, σε κατάμεστο γήπεδο.

Πρώτοι στο γήπεδο της αναμέτρησης θα φτάσουν οι φίλοι του ΠΑΟΚ. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ έχουν ξεκινήσει από Θεσσαλονίκη από τις 16:00, 4 το απόγευμα, και θα καταφθάσουν στο Ολυμπιακό Στάδιο μέσω της Λεωφόρου Κηφισίας.

Αργότερα επιτρέπεται να προσέλθουν στο Ολυμπιακό στάδιο για τον τελικό Κυπέλου Ελλάδας 2021-2021 οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, μέσω της λεωφόρου Ειρήνης και με τον “ηλεκτρικό σiδηρόδρομο του ΗΣΑΠ” (ΣΤΑΣΥ).

Πώς να δείτε το Παναθηναϊκός ΠΑΟΚ live streaming

Ο τελικός Kυπέλλου Ελλάδας, Παναθηναϊκός ΠΑΟΚ μεταδίδεται σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση από την COSMOTE TV, Σάββατο 21/5, στις 8 μμ. Πριν από τη σέντρα, μπορείτε να συντονιστείτε στο «Ώρα Τελικού Pregame», που θα μεταδοθεί εξ ολοκλήρου από το ΟΑΚΑ στις17.30, από το COSMOTE SPORT 1HD και από το κανάλι της COSMOTE TV στο YouTube.

Παναθηναϊκός ΠΑΟΚ live streaming

Εκτός από τη ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση μπορείτε να παρακολουθήσετε το Παναθηναϊκός ΠΑΟΚ σε live streaming από το κινητό τηλέφωνο το tablet ή τον υπολογιστή από οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας. Για το σκοπό αυτό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ημερήσιο πακέτο αθλητικών καναλιών που διαθέτει η COSMOTE TV.

Το ημερήσιο πακέτο μπορείτε να το αποκτήσετε με απλό τρόπο από το eshop της COSMOTE.

COSMOTE TV Sport Daily Pass

Mε το πακέτο Sport Daily Pass αποκτάτε πρόσβαση στα αθλητικά κανάλια της COSMOTE TV, τα οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε στο smartphone, tablet ή laptop, σου όπου και αν βρίσκεστε για μία ολόκληρη ημέρα. Το πακέτο στοιχίζει 9,10€ και μπορείτε να ενεργοποιήσετετο πάσο έως και ένα μήνα μετά από την στιγμή της αγοράς του. Μετά την ενεργοποίηση είναι διαθέσιμο για ένα 24ωρο.

Μετά την ενεργοποίηση της υπηρεσίας, κατεβάστε την εφαρμογή COSMOTE TV από το Google Play ή το App Store. Έτσι, με τον πολύ απλό αυτό τρόπο, μπορείτε να παρακολουθήσετε το Παναθηναϊκός ΠΑΟΚ live streaming.

Subscribe to our newsletter!

Πηγή: Electronicanto, με πληροφορίες από δελτίο τύπου του Ομίλου ΟΤΕ

sonos beam gen2 banner
Previous Article

Creative Outlier Pro – Active Noise Cancelling για όλους

Next Article

“Own My Voice”: H τεχνολογία ομιλίας της Xiaomi για άτομα με διαταραχές λόγου