Επαγγελματική οθόνη Full HD IPS Philips 241B8QJEB

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
philips 241B8QJEB

Η MMD ανακοίνωσε την οθόνη Full HD IPS, Philips 241B8QJEB, με τεχνολογίες SmartImage, LowBlue Mode,  Flickerfree και SmartErgoBase.

Η MMD, brand license partner για τις οθόνες Philips, ανακοινώνει την οθόνη Philips 241B8QJEB. Πρόκειται για μια 24″ (23,8 εκ) LCD full HD οθόνη που προσφέρει στους επαγγελματίες την οπτική απόδοση και τα εργαλεία βελτίωσης της παραγωγικότητας. Η Philips 241B8QJEB έχει  τα χαρακτηριστικά SmartImage, LowBlue Mode,  Flickerfree  και SmartErgoBase. Εξοπλισμένη με USB 3.0, SmartConnect, και ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία για τη διευκόλυνση της καθημερινής χρήσης, η οθόνη Philips 241B8QJEB σέβεται τον πλανήτη, με 85% ανακυκλωμένο πλαστικό μετά την κατανάλωση και συμμόρφωση με πολλαπλά περιβαλλοντικά πρότυπα.

Philips 241B8QJEB back
Philips 241B8QJEB (φωτό: MMD)

Γραφικά

Η Philips 241B8QJEB σχεδιάστηκε για επαγγελματίες που αφιερώνουν σημαντικό μέρος της εργάσιμης ημέρας τους σε εργασίες που βασίζονται στον υπολογιστή. Αυτή η οθόνη Philips είναι εξοπλισμένη με τεχνολογία εικόνας που εγγυάται στους χρήστες μια οπτική εμπειρία ανεξάρτητα από το αν εργάζονται σε φωτογραφία, graphic design, υπολογιστικά φύλλα και οτιδήποτε άλλο. Διαθέτοντας full HD 1920 x 1080 ανάλυση, αναπαριστώνται όλες οι λεπτομέρειες κάθε εικόνας. Η οθόνη διαθέτει επίσης τεχνολογία IPS, επιτρέποντας οι εικόνες να εμφανίζονται πιο ζωντανές υπό γωνία. Αυτή η εύχρηστη λειτουργία είναι χρήσιμη σε περιπτώσεις ομαδικής εργασίας. Η MMD προχώρησε ένα βήμα παραπάνω στην ποιότητα της εικόνας εξοπλίζοντας την Philips 241B8QJEB με την αποκλειστική τεχνολογία SmartImage, η οποία βελτιστοποιεί την απόδοση της οθόνης ανάλογα με το περιεχόμενο που προβάλλεται σε αυτήν. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν λειτουργίες όπως Movie, Photo, Game, και άλλα, και η οθόνη πραγματοποιεί αυτόματα τις απαραίτητες προσαρμογές.

philips 241B8QJEb side
Philips 241B8QJEB (φωτό: MMD)

Χρήση

Η Philips 241B8QJEB προχωρά ένα βήμα παραπάνω για να εξασφαλιστεί άνεση και παραγωγικότητα. Οι τεχνολογίες όπως το LowBlue Mode και το Flickerfree μειώνουν την κούραση των ματιών από τις ακτίνες μπλε φωτός μικρού μήκους και το τρεμόπαιγμα της οθόνης. Η λειτουργία EasyRead είναι ένα ακόμη χαρακτηριστικό που έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει την ευχαρίστηση προβολής, με στόχο μία ευχάριστη εμπειρία ανάγνωσης όπως σε χαρτί, λέει η MMD. Ακόμη και η SmartErgoBase της οθόνης σχεδιάστηκε με γνώμονα την άνεση του χρήστη, καθώς η οθόνη μπορεί να ψηλώσει, να χαμηλώσει, να λάβει κλίση ή να περιστρέφεται, ώστε να ταιριάζει με την στάση κάθε χρήστη, με ελάχιστη δυνατή φυσική καταπόνηση. Η βάση διαθέτει ακόμα και διαχείριση καλωδίων.

Xαρακτηριστικά

Ένας συνεργάτης στην παραγωγικότητα, η Philips 241B8QJEB είναι εξοπλισμένη με τεχνολογία USB 3.0 Super Speed για υψηλής ταχύτητας μεταφορά αρχείων που παρουσιάζεται 10 φορές ανώτερη από το πρότυπο USB 2.0. Το USB 3.0 προσφέρει επίσης μεγαλύτερο εύρος ζώνης και βελτιωμένη διαχείριση ισχύος, ενώ παράλληλα επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν συσκευές αποθήκευσης μεγάλης χωρητικότητας. Και για όσους δεν έχουν ακόμη απομακρυνθεί από το USB 2.0, η συμβατότητα προς τα πίσω διασφαλίζει ότι οι παλαιότερες συσκευές USB 2.0 θα μπορούν να συνδεθούν με αυτήν την οθόνη. Η τεχνολογία SmartConnect διασφαλίζει, ότι η οθόνη δέχεται επίσης μία μεγάλη γκάμα συνδέσεων εισόδου σήματος, συμπεριλαμβανομένων των VGA, DVID, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4 και άλλων.

Η οθόνη Philips 241B8QJEB κάνει το ντεμπούτο της Ιανουάριο 2019, με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης €179.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις οθόνες Philips: www.philips.com/monitors

To άρθρο περιέχει πληροφορίες από δελτίο τύπου της MMD.

Previous Article

HDR10+: H Samsung διευρύνει το οικοσύστημα

Next Article

2019 Sony World Photography Awards: Τελευταίες ημέρες για συμμετοχή