Κυρτή οθόνη DisplayHDR 400 από τη Philips

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
346P1CRH

Με διαγώνιο 34″, η Philips 346P1CRH έχει ανάλυση  WQHD και είναι εξοπλισμένη με HDMI 2.0, DisplayPort 1.4 και φόρτιση μέσω USB-C.

Η MMD, η εξειδικευμένη εταιρία οθονών και brand license partner για τις οθόνες Philips, λάνσαρε την 34″ οθόνη LCD Philips 346P1CRH. Διαθέτοντας κυρτό WQHD πάνελ με DisplayHDR 400, το μοντέλο προσφέρει οπτική απόδοση παράλληλα με ένα πλήθος επιλογών συνδεσιμότητας, όπως ενσωματωμένη USB-C docking θύρα, διακόπτη KVM, καθώς και ένα ευρύ φάσμα τεχνολογιών που ενισχύουν την άνεση του χρήστη και εξασφαλίζουν την πιο παραγωγική, ευχάριστη ημέρα στο γραφείο.

Philips 346P1CRH: Συνδεσιμότητα χωρίς προβλήματα

346P1CRH
(φωτό: Philips)

Αναφορικά με τη συνδεσιμότητα, η οθόνη Philips 346P1CRH τα έχει όλα. Εξοπλισμένη με DisplayPort 1.4, HDMI 2.0, HDCP 2.2, και RJ45, διαθέτει επίσης ενσωματωμένη USB-C docking θύρα με παροχή ισχύος που προσφέρει στην παραγωγικότητα. Οι χρήστες μπορούν απλά και εύκολα να συνδέσουν όλα τα περιφερειακά τους στην οθόνη, εξαλείφοντας την ακαταστασία καλωδίων, φορτίζοντας παράλληλα τον φορητό τους υπολογιστή με μια απλή, αναστρέψιμη USB-C υποδοχή που επιτρέπει, επίσης, να παρακολουθούν βίντεο υψηλής ανάλυσης, να μεταφέρουν αρχεία σε εξαιρετικά υψηλές ταχύτητες, και πολλά περισσότερα. Χάρη στην τεχνολογία MultiView, οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από τη διπλή σύνδεση και την προβολή για να εργάζονται ταυτόχρονα με πολλαπλές συσκευές, όπως έναν σταθερό και έναν φορητό υπολογιστή, ενώ ένας MultiClient Integrated KVM διακόπτης τους επιτρέπει να ελέγχουν δύο υπολογιστές με ένα απλό set up οθόνης – πληκτρολογίου – ποντικιού και τους παρέχει τη δυνατότητα εναλλαγής πηγών με το πάτημα ενός κουμπιού.

Ποιότητα εικόνας

346P1CRH
(φωτό: Philips)

Η Philips 346P1CRH προσφέρει στους χρήστες την οπτική ευχαρίστηση των εικόνων CrystalClear με ανάλυση QHD 3440 x 1440. Η οθόνη DisplayHDR 400 με πιστοποίηση VESA σημαίνει επιπλέον φωτεινότητα, βαθύτερες αντιθέσεις, και χρώματα. Ο σχεδιασμός UltraWide 21:9 και η ευρεία γωνία θέασης καθιστά την οθόνη κατάλληλη για ομαδική εργασία, λέει η MMD, καθώς επίσης και για συγκρίσεις πολλαπλών αρχείων δίπλα-δίπλα, κάτι που οι επαγγελματίες στον οικονομικό, τραπεζικό και γραφιστικό κλάδο είναι βέβαιο ότι θα εκτιμήσουν. Και οι λάτρεις του gaming φυσικά θα απολαύσουν την οπτική απόλαυση της οθόνης, χάρη στην τεχνολογία Adaptive Sync που εγγυάται γρήγορο, ομαλό παιχνίδι.

  Philips E1: Οθόνες σε αναλύσεις Full HD, Quad HD & 4K UHD

Επιπλέον άνεση

Η Philips 346P1CRH διαθέτει έξυπνα χαρακτηριστικά για να αυξήσει την άνεση και την ευκολία. Μία ρυθμιζόμενη σε ύψος βάση με δυνατότητα κλίσης εξασφαλίζει εργονομική ευκολία, ενώ τα χαρακτηριστικά για άνεση των ματιών με πιστοποίηση TUV μειώνουν την κόπωση των ματιών. Μια εύχρηστη αναδυόμενη κάμερα Windows Hello με τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου παρέχει ασφαλείς συνδέσεις και μπορεί να κρυφτεί όταν δε χρησιμοποιείται. H οθόνη είναι επίσης φιλική προς το περιβάλλον, προσφέροντας χαρακτηριστικά εξοικονόμησης ενέργειας όπως LightSensor και PowerSensor που μπορούν να εξοικονομήσουν έως και 70% στο ενεργειακό κόστος. Επίσης, πληροί τα πρότυπα EnergyStar 8.0, EPEAT και RoHS, δεν περιέχει επιβλαβείς ουσίες όπως μόλυβδο και υδράργυρο και χρησιμοποιεί 100% ανακυκλωμένο υλικό συσκευασίας.

Η οθόνη Philips 346P1CRH είναι διαθέσιμη από τον Μάρτιο 2020 με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης €589.

346P1CRH
(φωτό: Philips)

Περισσότερες πληροφορίες για τις οθόνες Philips: https://www.philips.co.uk/c-m-pc/monitors

Previous Article

Μετατίθεται για το φθινόπωρο το πρώτο Black Box Audio Video Show

Next Article

ThinkPad laptop: Ανανεωμένο χαρτοφυλάκιο για το 2020