Philips E Line: Δύο νέες οθόνες για PC Gaming

Author: No Comments Share:
Philips 272E1GAEZ, Philips E Line

Οι οθόνες Philips 242E1GAEZ και Philips 272E1GAEZ διαθέτουν AMD FreeSync Premium που εγγυάται υψηλό ρυθμό ανανέωσης, αντιστάθμιση καρέ και χαμηλή καθυστέρηση στα παιχνίδια.

Η MMD, εξειδικευμένη εταιρία οθονών  και brand license partner των οθονών Philips, ανακοινώνει την προσθήκη δύο νέων οθονών στην ολοκαίνουρια σειρά Philips E Line για PC Gaming: την οθόνη Philips 242E1GAEZ (60,5 εκ.) και την οθόνη Philips 272E1GAEZ (68,6 εκ), μετά την κυκλοφορία των οθονών Philips 242E1GAJ και Philips 272E1GAJ νωρίτερα φέτος το φθινόπωρο. Με βάση ρυθμιζόμενη στο ύψος για μέγιστη άνεση στην προβολή, τα δύο αυτά μοντέλα συνδυάζουν χαρακτηριστικά εστιασμένα στην ψυχαγωγία και την εργονομία για να εξασφαλίσουν την ιδανική εμπειρία θέασης.

Philips 272E1GAEZ, Philips E Line
Philips 272E1GAEZ (φωτό: MMD)

Οι οθόνες δεν είναι πλέον μια συσκευή για απλές εργασίες, αλλά “καθημερινός σύντροφος” για πολλαπλές δραστηριότητες, κάνοντας τη ζωή ευκολότερη και πιο ευχάριστη, λέει η MMD. Οι νέες οθόνες που παρουσιάζονται σήμερα αντιπροσωπεύουν έναν συνδυασμό χαρακτηριστικών που θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα από τους νέους και τους αυτοαπασχολούμενους, υποστηρίζοντάς τους στην πραγματική ζωή για εργασία και σπουδές, αλλά και στη ψηφιακή ζωή  για την πιο ολοκληρωμένη ψυχαγωγία: gaming, συναναστροφή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παρακολούθηση βίντεο και πολλά περισσότερα.  

Εμπειρίες PC gaming με τις Philips E Line

Στο gaming δεν επιτρέπονται συμβιβασμοί, και κανένας gamer δεν πρέπει να συμβιβάζεται με κάτι λιγότερο. Κάθε παιχνίδι πρέπει να υποστηρίζεται με τον καλύτερο τρόπο και όσο το δυνατόν πιο ομαλά, με ζωντανές και καθαρές εικόνες, ώστε να μπορεί να εστιάζει την προσοχή του αποκλειστικά στη δράση. Οι οθόνες Philips 242E1GAEZ και Philips 272E1GAEZ διαθέτουν AMD FreeSync Premium που εγγυάται υψηλό ρυθμό ανανέωσης, χαμηλή αντιστάθμιση καρέ και χαμηλή καθυστέρηση σε κάθε gaming session. Χάρη στο ρυθμό ανανέωσης 144 Hz και τη γρήγορη απόκριση 1 ms (MPRT), τα δύο αυτά μοντέλα προσφέρουν μία γρήγορη και χωρίς καθυστέρηση εικόνα που θα βοηθήσει τους παίκτες να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό σε παιχνίδια όπου η ταχύτητα είναι ζωτικής σημασίας, όπως σε αγώνες, δράση και σκοπευτές. 

SmartImage game mode στις Philips 242E1GAEZ & Philips 272E1GAEZ

Οι εικόνες είναι καθοριστικής σημασίας για την ψυχαγωγία. Οι οθόνες Philips 242E1GAEZ & Philips 272E1GAEZ διαθέτουν τεχνολογία Ultra Wide-Color για να προσφέρουν ένα ευρύτερο φάσμα χρωμάτων, εξασφαλίζοντας πιο ρεαλιστικές εικόνες, με πιο φυσικά πράσινα, πιο φωτεινά κόκκινα, και πιο βαθιά μπλε. Το SmartContrast, από την άλλη πλευρά, εξασφαλίζει πλούσιες μαύρες λεπτομέρειες. Οι gamers μπορούν να εξατομικεύσουν ακόμα περισσότερο τα γραφικά τους, σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους, χάρη στη βελτιωμένη λειτουργία SmartImage game mode, που εξασφαλίζει βέλτιστες αποδόσεις.

Phlips E Line και καθημερινή εργασία

Τα μοντέλα Philips 242E1GAEZ και Philips 272E1GAEZ διαθέτουν VA LED πάνελ που εξασφαλίζει ικανοποιητικές γωνίες θέασης. Αυτό το χαρακτηριστικό να χειρίζεστε κάθε εργασία εύκολα, όταν σερφάρετε στο διαδίκτυο ή εργάζεστε με γραφιστικές εφαρμογές. Εάν συνηθίζετε να περνάτε σχεδόν ολόκληρη την ημέρα μπροστά από τον υπολογιστή, αυτές οι οθόνες διαθέτουν εργονομικά χαρακτηριστικά που θα σας βοηθήσουν: με ρύθμιση ύψους στα 100 χιλ. και κλίσης στις -5/20 μοίρες, μπορείτε να βρείτε την πιο άνετη για εσάς θέση με ευκολία. Επιπλέον, τα μάτια σας θα επωφεληθούν τόσο από την τεχνολογία Flicker-Free όσο και από τη λειτουργία LowBlue Mode.

Τιμές

  • Philips 242E1GAEZ: €189

Philips 272E1GAEZ, Philips E Line
Philips 272E1GAEZ, Philips E Line (φωτό: MMD)
  • Philips 272E1GAEZ: €239

Περισσότερες πληροφορίες για τις οθόνες Philips: https://www.philips.gr/c-m-so/monitors  

* Ακολουθήστε το Electronicanto στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ., Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το Electronicanto στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://electronicanto.net/feed/  στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Previous Article

LG OLED TV + Xbox Series X: Αποκλειστικοί gaming “σύμμαχοι”

Next Article

Huawei: Δίνει τα χέρια για την πώληση της Honor