Νέα monitor Philips στις σειρές S και V

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Philips monitor στη σειρά S7 με τεχνολογία SoftBlue.

Η MMD, brand license partner των οθονών Philips, επεκτείνει τις σειρές S7 και V7. Οι δύο αυτές σειρές είναι σχεδιασμένες για επιχειρήσεις και οικιακούς χρήστες που αναζητούν οθόνες για υψηλές αποδόσεις σε “καλή τιμή”, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση της εταιρείας. 

 

Philips monitor στη σειρά S7 με τεχνολογία SoftBlue.
Philips monitor στη σειρά S7 με τεχνολογία SoftBlue.

Η V7 αποτελεί τη βασική σειρά με χαρακτηριστικά για παραγωγική εργασία, ενώ η σειρά S7 ενσωματώνει μερικά επιπλέον premium χαρακτηριστικά. Η S7-line περιλαμβάνει τρια μοντέλα στις 21,5” και τρία στις 23,8”. Η σειρά V7-line διαθέτει περισσότερα μοντέλα, με 2 παραλλαγές στις 21,5 ίντσες, 4 μοντέλα μεγέθους 23,8” και 4 μεγέθους 27”. Και οι δύο σειρές είναι εξοπλισμένες με τεχνολογίες για την προστασία της υγείας των ματιών κατά τη διάρκεια παρατεταμένης χρήσης της οθόνης.

Ο Artem Khomenko, Product Manager Οθονών Philips Ευρώπης στην MMD, λέει ότι, “oι οθόνες αυτές έχουν σχεδιαστεί με ένα σύνολο σημαντικών χαρακτηριστικών για να κάνουν την πολύωρη χρήση της οθόνης πιο παραγωγική.”

Όλες οι οθόνες της σειράς S7 διαθέτουν ως βασικό χαρακτηριστικό την τεχνολογία SoftBlue LED. Σύμφωνα με την MMD, έρευνες έδειξαν ότι τα μήκη κύματος του μπλε φωτός που εκπέμπουν οι οθόνες LED δυνητικά μπορούν, με την πάροδο του χρόνου, να επηρεάσουντην όραση. Αυτό το θέμα έχει στόχο να αντιμετωπίσει η ενσωματωμένη στο hardware της οθόνης τεχνολογία SoftBlue. Η MMD υποστηρίζει ότι, η τεχνολογία SoftBlue μειώνει τα επιβλαβή κύματα του μπλε φωτός xωρίς να αλλάζει το χρώμα ή την εικόνα. Οι οθόνες της σειράς V7 διαθέτουν τεχνολογία με παρόμοια δράση, την LowBlue light. H LowBlue light μέσω λογισμικού μειώνει το εν δυνάμει επιβλαβές για τα μάτια μπλε LED φως.

Philips 243V7QDABX
Philips 243V7QDABX

Άλλα χαρακτηριστικά, ενσωματωμένα με στόχο την άνεση των ματιών, είναι η λειτουργία EasyRead (σειρές S7 και V7), η οποία δημιουργεί για τα πολυσέλιδα αρχεία μια εμπειρία ανάγνωσης “τύπου εφημερίδας”, και η λειτουργία SmartContrast (σειρές S7 και V7), η οποία ρυθμίζει αυτόματα τα χρώματα και την ένταση του οπίσθιου φωτισμού ανάλογα με το περιεχόμενο που προβάλλεται στην οθόνη –για παράδειγμα οι βέλτιστες ρυθμίσεις για ένα υπολογιστικό φύλλο, μπορεί να είναι πολύ διαφορετικές από εκείνες για την προβολή ενός βίντεο.

Για τις ανάγκες των επαγγελματιών χρηστών, οι οθόνες S7 είναι εξοπλισμένες με πρόσθετες δυνατότητες: Τα ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία είναι χρήσιμα σε δραστηριότητες όπως η τηλεδιάσκεψη, ενώ η τεχνολογία FlickerFree ρυθμίζει τη φωτεινότητα και ελαττώνει τα φαινόμενα τρεμοπαίγματος, υποστηρίζει η MMD.

Previous Article

H LG 65SJ950V SUPER UHD TV 65″ στην Ελλάδα

Next Article

H Canon επαναλανσάρει το brand της