PlayStation 5 με 4K Blu-ray player και 8K gaming

Author: Στάθης Ασπιώτης Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
playstation 5 4k blu-ray player

H Sony επιβεβαιώνει το όνομα, την ημερομηνία διάθεσης και τεχνικές προδιαγραφές για το PlayStation 5.

Σε επιβεβαίωση μιας σειράς πληροφοριών για την επερχόμενη παιχνιδοκονσόλα της, η οποία θα αντικαταστήσει το PlayStation 4, προχώρησε η Sony. Το ενδιαφέρον των gamer και όχι μόνο είναι αυξημένο, καθώς το PlayStation αποτελεί το περισσότερο επιτυχημένο προϊόν της Sony εδώ και αρκετά χρόνια.

Η Sony επιβεβαίωσε λεπτομέρειες σχετικά με το επερχόμενο PS5 σε με blog post, αλλά και μέσω μιας αποκλειστικής συνέντευξης στο Wired. Σε ό,τι αφορά το audio / video η πιο ενδιαφέρουσα πληροφορία είναι η επιβεβαίωση ότι το PlayStation 5 θα ενσωματώνει 4K Blu-ray drive με δυνατότητα αναπαραγωγής 4K/120Hz.

Το PS4 δεν αναπαράγει HD Blu-ray, μια δυνατότητα που διαθέτει το PS3. Πολύ πιθανόν, η Sony και άλλοι κατασκευαστές, να ποντάρουν στην προσέλκυση περισσοτέρων χρηστών στο 4K BD φορμά, το οποίο δεν δείχνει ιδιαίτερα δημοφιλές.

Η Sony επιβεβαίωσε επίσης το όνομα, το οποίο θα είναι αυτό που όλοι φανταζόμασταν, αλλά δεν ήμασταν βέβαιοι: PlayStation 5, τόσο απλά.

PlayStation 5: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Σε ό,τι αφορά την ημερομηνία κυκλοφορίας του PS5, αυτή επιβεβαιώνεται ως η εορταστική περίοδος του 2020 – “Holiday 2020”.

Νέος θα είναι ο controller του PS5 και θα διαθέτει προσαρμοζόμενη ανάδραση. Στόχος, το περισσότερο ρεαλιστικό το gaming, μέσω ευρύτερης ανάδρασης, η οποία θα ενεργοποιείται από τους λεγόμενους adaptive triggers, οι οποίοι υποστηρίζουν τη ρύθμιση της αντίστασης στα πλήκτρα του controller.

Επίσης, θα υποστηρίζεται video gaming σε ανάλυση 8K.

Την εορταστική περίοδο του 2020 αναμένεται να λανσαριστεί και το επόμενο Xbox.

  SWPA 2021: ο Έλληνας νικητής του φετινού διαγωνισμού φωτογραφίας
Previous Article

Nikon Z 50 σε mirrorless DX φορμά

Next Article

Xiaomi Redmi Note 8 Pro: Διαθέσιμο στην Ελλάδα με 64MP κάμερα