Νέο PowerDVD 18 για UHD Blu-ray και 4K HDR

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
powerdvd 18 uhd blu-ray 4k hdr

To PowerDVD 18 διαθέτει συμβατότητα με περιεχόμενο HDR 10, H.265 / HEVC σε περιβάλλον Windows 10, αναπαραγωγή από το YouTube με υποστήριξη HDR και αναβάθμιση TrueTheater HDR.

H CyberLink αναφέρει ότι έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στη νέα έκδοση έτσι ώστε να διευκολύνει την αναπαραγωγή σε συστήματα Home Theater – είτε αυτά καταλήγουν σε ένα PC monitor, είτε σε μια Ultra HD 4K TV. Παράλληλα, η CyberLink συνεχίζει να εξελίσσει την αναπαραγωγή video 360° και φωτογραφιών, με χρήση VR Headset ή χωρίς.

Ανάμεσα στα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του PowerDVD 18 θεωρούμε ότι είναι η συμβατότητα με περιεχόμενο HDR10, τόσο από δίσκο UHD Blu-ray όσο και στα streaming media από το YouTube και το Vimeo. Μάλιστα, υπάρχει δυνατότητα αποθήκευσης τοπικά και παρακολούθησης YouTube video offline. Επιπλέον, το PowerDVD 18 δίνει τη δυνατότητα αναπαραγωγής του H.265 / HEVC codec σε περιβάλλον Windows 10, παρότι δεν υπάρχει native υποστήριξη από το λειτουργικό της Microsoft.

Τα video που δεν διαθέτουν εκτεταμένη δυναμική περιοχή, το PowerDVD 18 τα αναβαθμίζει σε ποιότητα με το TrueTheater HDR.

 

powerdvd 18 uhd blu-ray 4k hdr
(φωτό: CyberLink)
Previous Article

JPEG XS: Τo νέο φορμά του Χόλιγουντ;

Next Article

Startup Weekend για τη νεοφυή δημοσιογραφική επιχειρηματικότητα Audio & Radio