Προσφορά LG OLED TV με δώρο τα ακουστικά Tone Free FN6

Author: No Comments Share:
LG OLED TV GX Gallery

Με την αγορά μιας LG OLED TV, παίρνετε δώρο τα νέα ασύρματα ακουστικά LG Tone Free FN6 και αναβαθμίζετε τον ήχο σας.

Μια νέα προωθητική ενέργεια ανακοίνωσε η LG, η οποία δίνει την ευκαιρία στους φίλους της εικόνας και του ήχου να αποκτήσουν μία από τις LG OLED TV, OLED77CX6LA, OLED65CX6LA, OLED55CX6LA ή OLED55GX6LA με δώρο τα LG Tone Free FN6. H προσφορά των OLED TV με δώρο τα ασύρματα ακουστικά LG Tone Free FN6 ισχύει από σήμερα 8 Φεβρουαρίου έως και τις 28 Φεβρουαρίου 2021 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Τα Tone Free FN6 έχουν τιμή €170.

Σχετικά με την προσφορά, μπορείτε να διαβάσετε στο Electronicanto:

lg oled gx
H LG OLED65GX έχει ενιαίο βάθος 19,9mm, σε όλη την επιφάνειά της. Η πίσω όψη της τηλεόρασης εφαρμόζει στον τοίχο χωρίς κενά. Κάντε κλικ στην εικόνα για να διαβάσετε το review της OLED GX. (φωτό: LG)

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της LG για την προσφορά OLED TV με δώρο τα Tone Free FN6.

Μια μοναδική οπτικοακουστική εμπειρία θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν οι καταναλωτές, μέσα από τη νέα προωθητική ενέργεια της LG Electronics (LG). Συγκεκριμένα, με την αγορά των μοντέλων τηλεοράσεων OLED77CX6LA, OLED65CX6LA, OLED55CX6LA ή OLED55GX6LA από τις 8 έως και τις 28 Φεβρουαρίου 2021 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, θα μπορούν να αποκτήσουν δωρεάν τα νέα ασύρματα ακουστικά Tone Free FN6

Οι σειρές τηλεοράσεων OLED CX και GX με τα περισσότερα από 100 εκατομμύρια αυτοφωτισμένα δευτερεύοντα pixels είναι συμβατές με το Dolby Vision IQ και το Dolby Atmos, ενώ ενσωματώνουν τον Έξυπνο Επεξεργαστή α9 3ης γενιάς AI, που βελτιώνει την απόδοση της εικόνας και του ήχου. Ακόμη, έχουν λάβει τις πιστοποιήσεις από την TÜV Rheinland και το Underwriters Laboratories (UL) και διαθέτουν τη λειτουργία OLED Eye Comfort, χάρη στην οποία ξεπερνούν τα πρότυπα μπλε φωτός, τρεμοπαίγματος και υψηλής ποιότητας για πιο άνετη και ξεκούραστη εμπειρία θέασης. Ακόμη, με το έξυπνο ThinQ AI, που αντιλαμβάνεται τις φωνητικές εντολές, οι χρήστες μπορούν να έχουν τον έλεγχο του Internet of Things οικοσυστήματος τους.

Πιο συγκεκριμένα, οι OLED CX τηλεοράσεις υποστηρίζουν την τεχνολογία NVIDIA G-SYNC®, ενώ σε συνδυασμό με το HDM1 2.1, τις προηγμένες λειτουργίες και το 1ms χρόνο απόκρισης, αποδίδουν με μοναδικό τρόπο τα γραφικά των παιχνιδιών. Παράλληλα, οι OLED GX τηλεοράσεις εφαρμόζουν απόλυτα στον τοίχο, σαν ένα πραγματικό έργο τέχνης. Χάρη στο Gallery design και το λεπτό πλαίσιο τους, γεμίζουν το σπίτι με μια αίσθηση φινέτσας, αποτελώντας ένα ξεχωριστό αντικείμενο διακόσμησης. 

Τα ακουστικά Tone Free FN6 διατίθενται σε 2 χρώματα, μαύρο και λευκό και ξεχωρίζουν για τον κομψό και minimal σχεδιασμό τους, καθώς  και για την τεχνολογία MERIDIAN, χάρη στην οποία αποδίδουν καθαρό ήχο υψηλής ανάλυσης. Ενσωματώνοντας το Meridian HSP (Headphone Spatial Processing), συνθέτουν ένα ρεαλιστικό σκηνικό ήχου που προσομοιώνει την εμπειρία ακρόασης από πραγματικά ηχεία. Σχεδιάστηκαν με γνώμονα την άνετη εφαρμογή στα αυτιά, ενώ περιβάλλονται από ένα μαλακό τζελ αυτιών ιατρικού τύπου, που κατασκευάζεται από μη τοξική και υποαλλεργική σιλικόνη. Διαθέτουν, επίσης, μια βάση φόρτισης UVnano που εξολοθρεύει το 99,9% των βακτηριδίων κατά τη φόρτιση και είναι αδιάβροχα με βαθμό προστασίας IPX4.

Previous Article

COSMOTE: 300.000 γραμμές Fiber to the Home

Next Article

Xiaomi Mi 11 vs Honor V40