Τα realme 7 & 7 Pro επίσημα στην Ελλάδα

Author: No Comments Share:
realme 7 Pro Mist Blue back

Η realme καθιστά προσιτή την τεχνολογία και το σχεδιασμό, με την κυκλοφορία της νέας flagship σειράς της, την σειρά realme 7.

Η νέα κυκλοφορία της σειράς realme 7 από το ταχύτερα αναπτυσσόμενο smartphone brand στον κόσμο, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, λανσαρίστικε σήμερα στην Ελλάδα, 7 Οκτωβρίου με στόχο να δώσει στους χρήστες smartphone μια νέα εμπειρία.

Η νέα σειρά realme 7, η σειρά κινητών για νέους που χρειάζονται μια συσκευή που μπορεί να συμβαδίσει μαζί τους, διαθέτει τεχνολογία SuperDart Charge με εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας τόσο στο realme 7 Pro όσο και στο realme 7.

realme 7 Pro – 65W ταχυφορτιστής

realme 7 Pro Mist White back
realme 7 Pro Mist White (φωτό: realme)

Το realme 7 Pro παρουσιάζει μια εξελιγμένη τεχνολογία φόρτισης με 65W SuperDart ταχυφορτιστή (μπαταρία 4500mAh) η οποία μπορεί να φορτιστεί στο 100% εντός 34 λεπτών – η ταχύτερη φόρτιση σε smartphone μεσαίου επιπέδου. Το realme 7 Pro διαθέτει τετραπλή κάμερα Sony 64MP, με λειτουργία Starry, μια σειρά από νέα φίλτρα και 32MP Selfie στην οθόνη, καθώς έναν επεξεργαστή Snapdragon 720G και 6,4″ Super AMOLED οθόνη. Μια τέλεια συσκευή για εκκολαπτόμενους φωτογράφους που θέλουν να συλλάβουν τον κόσμο γύρω τους σε εκπληκτικές, ευκρινείς εικόνες.

To realme 7 Pro διατίθεται με 8 GB+128 GB σε προτεινόμενη τιμή λιανικής 329€, από τις 13 Οκτωβρίου.

realme 7 – “Επική Δύναμη. Επική Φόρτιση

realme 7 Mirror Blue
realme 7 Mirror Blue (φωτό: realme)

Το realme 7 προσφέρει Επική Δύναμη και Επική Δύναμη, με ταχυφορτιστή 30W (μπαταρία 5000mAh) για περισσότερο από 30 ημέρες χρόνο αναμονής και, με τον πρώτο στον κόσμο gaming επεξεργαστή MediaTek Helio G95, είναι το πιο ισχυρό gaming τηλέφωνο μεσαίας κατηγορίας. Το realme 7 διαθέτει μια οθόνη με 90Hz ρυθμό ανανέωσης και μια 48MP AI  τετραπλή κάμερα με 16MP Selfie στην οθόνη. Μια τέλεια συσκευή για gamers.

Διατίθεται με 6 GB + 64 GB σε προτεινόμενη τιμή λιανικής 219€ και με 8 GB + 128 GB στα 269€, από τις 21 Οκτωβρίου. 

Ο Madhav Sheth, Αντιπρόεδρος της Realme, Διευθύνων Σύμβουλος της Realme Ευρώπης and Ινδίας δήλωσε: «Η σειρά realme 7 ενσωματώνει το πραγματικό πνεύμα της realme. Τολμά να κάνει το άλμα. Στοχεύει ψηλότερα, ωθεί στα όρια. Η σειρά realme 7 αφορά την απόδοση, το σχεδιασμό και την ποιότητα – ακριβώς αυτό που περιμένουν 45 εκατομμύρια χρήστες από εμάς. Ως το ταχύτερα αναπτυσσόμενο smartphone brand στον κόσμο, είμαστε ενθουσιασμένοι που λανσάρουμε τη σειρά realme 7 στην Ευρώπη».

realme υπηρεσία «3+2»

Η realme παρέχει υπηρεσία «3+2» σε όλους τους καταναλωτές της σειράς realme 7. Με περίοδο εγγύησης 3 ετών και δωρεάν πολιτική αντικατάστασης 2 μηνών. Είναι χρονικά μεγαλύτερη κατά 1 έτος και κατά 1 μήνα αντίστοιχα σε σχέση με άλλες μάρκες smartphone

Τα πρώτα smartphone με πιστοποίηση αξιοπιστίας TÜV Rheinland Smartphone

Η σειρά realme 7 αντικατοπτρίζει την επιδίωξη της realme για υψηλή ποιότητα, με το realme 7 Pro και το realme 7 τα πρώτα smartphone που έχουν πιστοποίηση αξιοπιστίας TüV Rheinland Smartphone. Η πιστοποίηση αξιοπιστίας TÜV Rheinland Smartphone περιέχει 22 μεγάλες και 38 δευτερεύουσες δοκιμές, καλύπτοντας πολλά καθημερινά σενάρια χρήσης. Το realme έχει αναβαθμίσει τις δοκιμές ποιότητας για να βελτιώσει περαιτέρω την αξιοπιστία του smartphone.

Το άρθρο περιλαμβάνει πληροφορίες από δελτίο τύπου της realme.

Previous Article

Απάτη “τεχνικής υποστήριξης” σε συναλλαγές e-banking

Next Article

Προσφορά: LG NanoCell με δώρο XBoom Go