realme Watch 2: ο διάδοχος του πρώτου, budget ρολογιού της realme

Author: Παντελής Περιβολαράκης Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
realme watch 2

Το νέο smartwatch realme Watch 2 κυκλοφόρησε στη Μαλαισία, με τετράγωνο σχεδιασμό και αυτονομία 12 ημερών, σε πολύ προσιτή τιμή.

Η realme κυκλοφόρησε στη Μαλαισία το νέο realme Watch 2, τον διάδοχο του πρώτου realme Watch, με νέες λειτουργίες και watch faces, κρατώντας τον τετράγωνο σχεδιασμό και την ελαφριά κατασκευή του.

Πριν από περίπου ένα χρόνο, η realme ανακοίνωσε το πρώτο της smartwatch, το realme Watch και συνέχισε με δύο ακόμη μοντέλα στη σειρά Watch S, αλλάζοντας τον αρχικό τετράγωνο σχεδιασμό που παρέπεμπε λίγο στα ρολόγια της Apple. Το οικονομικό ρολόι της realme έρχεται και φέτος ανανεωμένο, με την δεύτερη έκδοσή του, φέρνοντας μαζί του όλες τις λειτουργίες που θα περίμενε να δει κανείς σε ένα budget smartwatch.

Χαρακτηριστικά του realme Watch 2

Το Watch 2 φέρνει την ίδια οθόνη αφής IPS LCD 1,4 ιντσών με τον προκάτοχο, με ανάλυση 320 x 320 pixel και φωτεινότητα έως και 600 nits. Η realme έχει συμπεριλάβει πάνω από 100 watch faces για να επιλέξουν οι χρήστες αυτό που τους ταιριάζει, συμπεριλαμβανομένων των νέων ζωντανών επιλογών. Η συσκευή είναι ανθεκτική στο νερό και τη σκόνη, με ταξινόμηση IP68, ενώ το βάρος του ανέρχεται σε μόλις 38 γραμμάρια.

Για τους φίλους της άθλησης, το νέο ρολόι της realme γίνεται ακόμη πιο ικανό να ακολουθήσει τους χρήστες στις εξορμήσεις τους, καθώς παρέχει πάνω από 90 αθλητικές λειτουργίες, σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο που είχε μόνο 14. Ακόμη, διαθέτει μετρητές καρδιακού ρυθμού και SpO2, λειτουργία παρακολούθησης ύπνου και άγχους, όπως επίσης και έλεγχο για όλες τις έξυπνες AIoT συσκευές της realme.

  Τα Xiaomi Mi Smart Band 4C και Mi Smart Space Heater S διαθέσιμα

Η εταιρεία κατάφερε να αυξήσει σημαντικά την μπαταρία του Watch 2, που σύμφωνα με την εταιρεία μπορεί να διαρκέσει έως και 12 ημέρες με μια μόνο φόρτιση, καθώς διαθέτει χωρητικότητα 315mAh. Το περσινό realme Watch είχε μπαταρία με χωρητικότητα μόλις 160mAh.

Σχετικά με τη διαθεσιμότητα του realme Watch 2, αυτή τη στιγμή κυκλοφορεί στη Μαλαισία σε τιμή που ισοδυναμεί με, περίπου, 46€. Η εταιρεία δεν έχει ενημερώσει σχετικά με παγκόσμια διαθεσιμότητα ακόμη, αλλά αναμένουμε να έρθει και στη χώρα μας τους επόμενους μήνες, δεδομένου ότι το προηγούμενο είχε κυκλοφορήσει, στην τιμή των 34,99€. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με νέα προϊόντα της εταιρείας, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της realme.

Previous Article

Sony Bravia XR Master Z9J 8K Full Array LED TV: Ξεκινούν οι προπαραγγελίες στην Ευρώπη

Next Article

LG Nano886PB – οι νέες τηλεοράσεις με Real 4K ανάλυση