Το πρώτο Sound bar με ρυθμιζόμενο μήκος

Author: Share:
extron sb33a

To πρώτο Sound bar παγκοσμίως με ρυθμιζόμενο μήκος μπορεί να ταιριάξει με οθόνες 46″ έως 80″.

H εταιρία επαγγελματικών συστημάτων Extron παρουσίασε το πρώτο, σε παγκόσμιο επίπεδο, Sound bar με ρυθμιζόμενο μήκος. Το SB 33 A μπορεί να ρυθμιστεί έτσι ώστε να ταιραιάζει επακριβώς με την οθόνη που συνοδεύει, προσφέροντας οπτική αρμονία, ταυτόχρονα με ηχητικές επιδόσεις, λέει η Extron. To Extron SB 33 A μπορεί να δεχθεί εξωτερική USB κάμερα, να διαθέτει το ίδιο υποδοχή για κάμερα, ενώ υπάρχει και έκδοση που δεν δέχεται κάμερα.

Extron SB 33 A Sound bar με ρυθμιζόμενο μήκος
Extron SB 33 A (φωτό: Extron)

Ο ενισχυτής του έχει πιστοποίηση Energy Star και σε συνδυασμό με τα 2 μεγάφωνα 3″ που ενσωματώνει μπορεί να καλύψει μικρούς έως μεσαίου μεγέθους χώρους.

To SB 33 A με τα προαιρετικά kit για την τοποθέτηση web cam, SAK PTZ SB 33 και  SAK BCG SB 33.
To SB 33 A με τα προαιρετικά kit για την τοποθέτηση web cam, SAK PTZ SB 33 και SAK BCG SB 33. (φωτό: Extron)

Το Extron SB 33 A είναι σχεδιασμένο για επαγγελματικούς χώρους συσκέψεων και μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα με το προαιρετικό VESA mounting kit SMK V SB 33. Κατασκευάζεται από την Extron σε τέσσερις εκδοχές, η κάθε μια με εύρος ρύθμισης περίπου 22cm, έτσι ώστε να ταιριάζει με οθόνες 46″ έως 80″.

Extron SB 33 A
Extron SB 33 A (φωτό: Extron)

Περισσότερες πληροφορίες για το ρυθμιζόμενο σε μήκος Sound bar, SB 33 A, μπορείτε να πάρετε από την ιστοσελίδα της Extron.

Διαβάστε ακόμη