Το Samsung Galaxy A33 έρχεται με πιστοποίηση IP67

Author: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Το Samsung Galaxy A33 έρχεται με πιστοποίηση IP67

Το Samsung Galaxy A33 βρίσκεται στο επίκεντρο των νέων από τα τέλη του Σεπτεμβρίου.

Το Samsung Galaxy A33 βρίσκεται στο επίκεντρο των νέων από τα τέλη του Σεπτεμβρίου. Πρόσφατα, μία αναφορά από την Νότιο Κορέα έδειξε πως το κινητό ίσως έρθει με αντοχή στο νερό και την σκόνη. Μέσα σε λίγες μέρες εμφανίστηκε μία διαφορετική αναφορά που ισχυρίστηκε το ίδιο πράγμα και επιπλέον αποκάλυψε την πιστοποίηση IP (Ingress Protection).

Σύμφωνα με πηγές του SamMobile, το επερχόμενο Galaxy A33 θα είναι αδιάβροχο, όπως έδειξε η αναφορά του The Elec. Οι πηγές της αναφοράς ανέφεραν πως το κινητό θα διαθέτει πιστοποίηση IP67 – όπως είναι πιστοποιημένα τα Galaxy A52 και Galaxy A72.

Ενώ η προστασία θα είναι λιγότερη από τα premium μοντέλα της Samsung, που διαθέτουν πιστοποίηση IP68, το Galaxy A33 θα μπορεί να αντέχει κάτω από το νερό (μέχρι 1 μέτρο βάθος) εώς και 30 λεπτά.

Σύμφωνα με προηγούμενες αναφορές, το Galaxy A33 θα έχει παρόμοιο σχεδιασμό με τα Galaxy A53 και Galaxy A73, χωρίς όμως την θύρα ακουστικών 3,5mm. Ωστόσο, σε αντίθεση με τα άλλα κινητά, το Galaxy A33 θα διαθέτει notch στο πάνω μέρος του αντί για punch-hole. Όσον αφορά στις αποχρώσεις του, αναμένεται να κυκλοφορήσει σε μαύρο, λευκό, ανοιχτό μπλε και πορτοκαλί.

Δυστυχώς, δεν υπάρχουν άλλες λεπτομέρειες για το Samsung Galaxy A33, εκτός του ότι θα έχει μόνο 5G εκδόσεις και θα διαθέτει μπαταρία των 5.000mAh.

Subscribe to our newsletter!

Previous Article

To Huawei Mate V Flip έρχεται τέλη Δεκεμβρίου

Next Article

Amazon Web Services: Η Amazon επενδύει στην Ελλάδα