Το Samsung Galaxy S22 ίσως δεν αλλάξει chip ανάλογα την ήπειρο

Author: No Comments Share:
Το Samsung Galaxy S22 ίσως δεν αλλάξει chip ανάλογα την ήπειρο

Σύμφωνα με τον Super Roader, το Samsung Galaxy S22 θα χρησιμοποιεί το Snapdragon 898 chipset σε όλο τον κόσμο.

Με κάθε νέα προσθήκη της Galaxy S22 στην σειρά Galaxy S είμαστε σίγουροι πως θα χρησιμοποιεί Snapdragon chipset σε συγκεκριμένα μέρη του κόσμου και Exynos chip στα υπόλοιπα. Ωστόσο ίσως δεν γίνει το ίδιο με το Galaxy S22.

Σύμφωνα με τον Super Roader (Νοτιοκορεάτης leaker και πρώην υπάλληλος της Samsung), το Galaxy S22 θα χρησιμοποιεί το Snapdragon 898 chipset σε όλο τον κόσμο.

Αυτή η αλλαγή δεν επηρεάζει τις Η.Π.Α, ωστόσο επηρεάζει τον υπόλοιπο κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασίλειου, το οποίο συνήθως λαμβάνει τα flagship της Samsung με το Exynos chip.

Η αλλαγή γίνεται λόγω της έλλειψης chip, η οποία έχει βοηθήσει την Samsung να αποκτήσει όλο και περισσότερα Snapdragon chips παρά να κατασκευάζει τα δικά της Exynos.

Μαζί με την αλλαγή στο chipset, ο Super Roader ανέφερε και μερικά άλλα χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy S22 και Galaxy S22 Plus – ισχυρίζεται πως τα δύο τελευταία θα έχουν 8GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου ενώ το Galaxy S22 Ultra θα έρθει με 12GB ή 16GB RAM και 256GB ή 512GB αποθηκευτικού χώρου.

Όλες οι εκδόσεις του Galaxy S22 θα κυκλοφορήσουν στις 18 Φεβρουαρίου 2022, ενώ θα είναι διαθέσιμες για προπαραγγελία από τις 8 Φεβρουαρίου 2022 σύμφωνα με τον Jon Prosser.

Subscribe to our newsletter!

Previous Article

Poco M4 Pro 5G: Μόλις κυκλοφόρησε!

Next Article

O Microsoft Edge είναι πλέον διαθέσιμος για Linux