Renders του Samsung Galaxy Tab S8 το παρουσιάζουν με notch display

Author: Δημήτρης Παπαδόπουλος Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Renders του Samsung Galaxy Tab S8 το παρουσιάζουν με notch display

Η Samsung φημολογείται πως θα κυκλοφορήσει μία έκδοση Ultra του Galaxy Tab S8, η οποία θα έχει ακόμα μεγαλύτερη οθόνη και – σύμφωνα με renders που διέρρευσαν – ένα notch.

Μετά την κυκλοφορία του MacBook Pro με notch από την Apple ήταν ζήτημα χρόνου πριν εμφανιστεί και σε άλλες συσκευές – και είναι φυσικό και επόμενο όπου πάει η Apple να ακολουθούν οι υπόλοιποι. Τώρα, η Samsung προετοιμάζει την κυκλοφορία του Galaxy Tab S8 Ultra, εφοδιασμένο με notch.

Το Galaxy Tab S8 διέρρευσε πριν λίγες μέρες και αποκάλυψε έναν γνωστό σχεδιασμό με μικρά bezels και μεγάλη οθόνη. Φέτος η εταιρεία φημολογείται πως θα κυκλοφορήσει και μία έκδοση Ultra, η οποία θα έχει ακόμα μεγαλύτερη οθόνη και – σύμφωνα με renders που διέρρευσαν – ένα notch.

Οι φήμες έρχονται από το 91Mobiles μαζί με τον Steve Hemmerstoffer ή αλλιώς @OnLeaks. Το render του Galaxy Tab S8 Ultra που διέρρευσε αποκαλύπτει ένα notch στην κορυφή της οθόνης όταν κρατείται οριζόντια. Περίεργος σχεδιασμός για tablet. Ενώ το notch βοηθάει στην σμίκρυνση των bezels, με το Galaxy Tab S8 Ultra να έχει πιο μικρά bezels από το Galaxy Tab S8, φαίνεται αρκετά άσχημο – ειδικά αν δούμε το tablet κατακόρυφα. Το notch είναι καθαρά αισθητική πινελιά μιας και το tablet δεν υποστηρίζει Face-ID για το ξεκλείδωμα του.

Σύμφωνα με τις φήμες, το Galaxy Tab S8 Ultra θα διαθέτει οθόνη των 14,6 ιντσών, αρκετά μεγαλύτερη από τις οθόνες των 11 και 12,4 ιντσών των Galaxy Tab S8 και Galaxy Tab S8+ αντίστοιχα. Επιπλέον υπάρχει μία θύρα USB-C ενώ η θύρα των 3,5mm για ακουστικά έχει εξαφανιστεί. Η σειρά του Galaxy Tab S8 ίσως λάβει το Snapdragon 888 chipset. Η κυκλοφορία του tablet αναμένεται να είναι μέσα στον Νοέμβριο ή τον Δεκέμβριο, πιθανότατα πριν το Galaxy S22

Previous Article

Sony Xperia Pro-I: Αισθητήρας 1 ίντσας και μεταβλητό διάφραγμα

Next Article

Samsung: Ασφάλεια στα smartphone μέσω κρυπτογράφησης των δεδομένων