Οι Samsung QLED, Neo QLED, επίσημες τηλεόρασεις του Xbox Series X

Author: No Comments Share:
Οι σειρές Samsung QLED και Neo QLED, γίνονται οι επίσημες τηλεόρασεις του Xbox Series X με απαρχή τη Βόρεια Αμερική.

Οι σειρές Samsung QLED και Neo QLED, γίνονται οι επίσημες τηλεόρασεις του Xbox Series X με απαρχή τη Βόρεια Αμερική.

Το Xbox Series X απέκτησε επίσημη τηλεόραση που δεν είναι άλλη από την QLED της Samsung. Οι τηλεοράσεις Samsung Neo QLED και QLED Xbox Series X έχουν σχεδιαστεί για να αξιοποιήσουν πλήρως τα παιχνίδια επόμενης γενιάς και να προσφέρουν εκπληκτική εμπειρία. Διαθέτουν δυνατότητα gaming 4K@120Hz και έτσι οι Samsung Neo QLED TV και QLED TV κάνουν ορατές λεπτομέρειες με ευκρίνεια 4k, αντίθεση και ομαλή κίνηση με ρυθμό 120 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

Με χαμηλό χρόνο απόκρισης 5,8 ms, Auto Low Latency mode, Variable Refresh Rate και άλλες λειτουργίες gaming που έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την υψηλή απόδοση στα παιχνίδια “next genaration”, οι τηλεοράσεις Samsung Neo QLED και QLED βοηθούν στo “ξεκλείδωμα” της απόδοσης του Xbox Series X. Είτε παίζετε παιχνίδια όπως τα Destiny 2: Beyond Light, Dirt 5 ή Yakuza Like a Dragon, ή οδηγείτε στο Gears 5 σε Versus mode βελτιστοποιημένο στα 120 καρέ ανά δευτερόλεπτο, οι τηλεοράσεις Samsung Neo QLED και QLED είναι σχεδιασμένες για να σας “παρουσιάσουν” τη βιβλιοθήκη των παιχνιδιών σας με τον καλύτερο τρόπο τα επόμενα χρόνια.

Samsung Neo QLED TV και QLED TV για Xbox Series X gaming

Η σειρές τηλεοράσεων Samsung Neo QLED 2021 και QLED 2021 διαθέτουν τη νέα Game Bar στο Game Mode, επιτρέποντας στους παίκτες να προσαρμόζουν εύκολα την αναλογία διαστάσεων της οθόνης, να ελέγχουν την καθυστέρηση εισόδου, να συνδέουν ασύρματα ακουστικά και άλλα. Το Game Mode βελτιστοποιεί επίσης το gameplay με τον επεξεργαστή Samsung Neo Quantum που χρησιμοποιεί deep-learning βασισμένο σε AI για να βελτιώσει το gaming experience.

Οι νέες σειρές Neo QLED TV και QLED TV περιλαμβάνουν μερικές από τις πρώτες τηλεοράσεις που υποστηρίζουν AMD Freesync Premium Pro επιτρέποντάς τους να συγχρονίσουν την έξοδο οθόνης και να προσφέρουν μεταβλητούς ρυθμούς ανανέωσης από GPU κονσόλας για ομαλή, χωρίς “σπασίματα” παιχνίδια. Δημιουργημένες με γνώμονα τους παίκτες, οι τηλεοράσεις Neo QLED και QLED στοχεύουν να είναι ο ιδανικός σύντροφος για κονσόλες επόμενης γενιάς.

Samsung και Xbox – μαζί από το 2017

Στο Xbox δηλώνουν “ενθουσιασμένοι που χτίζουν χρόνια επιτυχίας με τη Samsung – η οποία ξεκίνησε με την κυκλοφορία του Xbox One X το 2017”. “Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε ακόμη πιο στενά στην επόμενη γενιά παιχνιδιών με τις τηλεοράσεις Samsung Neo QLED και QLED”.

Κατά τη διάρκεια των περασμένων ετών, η Xbox και η Samsung έφεραν τα παιχνίδια HDR και 4K στο προσκήνιο και συνεργάστηκαν σε Samsung smartphone και tablet, για την επέκταση των παιχνιδιών και σε άλλες συσκευές.

Φέτος, η Samsung και η Xbox ένωσαν για ακόμη μια φορά τις δυνάμεις τους, ανανεώνοντας την πολυετή συμφωνία τους για τη συνέχιση της Samsung ως Επίσημου Τηλεοπτικού Συνεργάτη του Xbox Series X στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά.

Previous Article

Motorola: φωτογραφίες δείχνουν Snapdragon Wear 4100

Next Article

Samsung 2021: Neo QLED, Micro LED & Lifestyle – οι νέες τηλεοράσεις