Οι Samsung The Serif & The Frame TV διαθέσιμες στην Ελλάδα!

Author: No Comments Share:
To "The Frame" είναι διαθέσιμο πλέον στις 43", 55" και 65". (φωτό: Samsung)

Οι νέες Samsung Lifestyle τηλεοράσεις The Serif και The Frame είναι διαθέσιμες από 30 Μαΐου 2020 στην Ελλάδα.

Οι δύο νέες σειρές τηλεοράσεων αλλάζουν τα μέχρι τώρα δεδομένα, καθώς εισάγουν μία νέα κατηγορία τηλεοράσεων, την κατηγορία Lifestyle. Συνδυάζοντας καινοτόμο design και υψηλή τεχνολογία, η ‘The Serif’ και η ‘The Frame’, ενσωματώνονται στην καθημερινή ζωή ως μέρος της οικιακής διακόσμησης και αναδεικνύουν τον χώρο. Παράλληλα, οι δύο νέες σειρές διαθέτουν ανάλυση 4K και την τεχνολογία QLED της Samsung.

Ειδικότερα, η ‘The Frame’ χάρη στην ειδική λειτουργία Art Mode, όταν είναι απενεργοποιημένη, μετατρέπεται σε κορνίζα και προβάλλει έργα τέχνης ακριβώς όπως θα ήταν σε χαρτί ή καμβά. Αξιοποιώντας τις δυνατότητες που προσφέρει το Samsung Art Store, o χρήστης μπορεί να διαλέξει ανάμεσα σε περισσότερα από 1.200 έργα τέχνης από κορυφαίες συλλογές. Επιλέξτε την κορνίζα που ταιριάζει στον δικό σας χώρο, ανάμεσα στις 4 επιλογές χρωμάτων και δημιουργήστε τον δικό σας πίνακα ζωγραφικής.

AudioQuest HDMI Cables

Εκλεπτυσμένη και δυναμική, η ‘The Serif’ δίνει πραγματικό χαρακτήρα σε κάθε χώρο. Με μεγάλο της πλεονέκτημα τη συνδεσιμότητα με NFC, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει τη μουσική που θέλει από το κινητό του και τοποθετώντας το πάνω στην τηλεόραση, να ακούσει τη μουσική να αναπαράγεται από αυτήν. Απολαύστε το μοναδικό της Design, σχεδιασμένο από τους Bouroullec,  που επιτρέπει στην τηλεόραση να εναρμονίζεται με το décor κάθε χώρου, ακόμη κι όταν είναι σβηστή.

Τόσο η σειρά The Serifόσο και ηThe Frame’ διακρίνονται για τον σχεδιασμό τους και έρχονται πρώτα στα καταστήματα Public και στο ηλεκτρονικό κατάστημα public.gr  από το Σάββατο 30/5.

Εάν ανυπομονείτε να γνωρίσετε τις νέες σειρές Lifestyle τηλεοράσεων Samsung, επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα του δικτύου Public ή το ηλεκτρονικό κατάστημα public.gr από το Σάββατο 30/5!

(φωτό: Public)
Previous Article

Ταχύτερη εστίαση και φωτεινότερες λήψεις στα smartphone με τον Isocell GN1

Next Article

Canon: Καλοκαιρινές Προσφορές 2020