Δωρεάν μεταφορικά με το Skroutz Plus

Author: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
sonos move
Δωρεάν μεταφορικά με το Skroutz Plus

Η νέα συνδρομητική υπηρεσία του Skroutz, Skroutz Plus, προσφέρει δωρεάν μεταφορικά με τις αγορές σας.

Το Skroutz, η μεγαλύτερη πλατφόρμα ηλεκτρονικών αγορών στην Ελλάδα, παρουσιάζει μία νέα διαφημιστική καμπάνια για το Skroutz Plus, τη νέα συνδρομητική υπηρεσία που προσφέρει δωρεάν μεταφορικά στις online αγορές.

Με slogan «Το Skroutz που ξέρεις, με ένα ακόμα plus», η καμπάνια παρουσιάζει 3 ταινίες με έναν κεντρικό πρωταγωνιστή που, ως συνδρομητής του Skroutz Plus, απολαμβάνει δωρεάν μεταφορικά στις ηλεκτρονικές του αγορές. Η επικοινωνία «παίζει» με το δίπολο «κυριολεκτικά / μεταφορικά» μέσα από το διάλογο του πρωταγωνιστή με τους συνομιλητές και αναδεικνύει στοχευμένα τα οφέλη της υπηρεσίας για φοιτητές και οικογένειες με αφορμή τις αυξημένες αγοραστικές ανάγκες για τη νέα σχολική και φοιτητική χρονιά.

Στόχος της επικοινωνίας είναι να ενισχύσει την αναγνωρισιμότητα του Skroutz Plus (brand awareness) και να προτρέψει το αγοραστικό κοινό να γνωρίσει και να απολαύσει τα μοναδικά προνόμια που προσφέρει.

Σημειώνεται ότι με τη νέα υπηρεσία Skroutz Plus και με ετήσιο κόστος 17€, οι συνδρομητές κερδίζουν δωρεάν μεταφορικά για αγορές αξίας άνω των 20€ και βάρους έως και 14 κιλών. Επιπλέον, απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα που προσφέρει κάθε αγορά μέσω του Skroutz όπως είναι η ασφάλεια αγορών, οι αξιόπιστες συναλλαγές, οι δωρεάν επιστροφές, η εγγύηση επιστροφής χρημάτων, η άμεση εξυπηρέτηση πριν και μετά την παραλαβή της παραγγελίας, αλλά και η απεριόριστη ποικιλία επιλογών από περισσότερα από 10 εκατ. προϊόντα σε 9.500 καταστήματα.

Η καμπάνια για την νέα υπηρεσία είναι ήδη «στον αέρα» και το επικοινωνιακό πλάνο περιλαμβάνει προβολή σε τηλεόραση, θερινούς κινηματογράφους, Social Media και YouTube, καθώς και outdoor προβολή σε διακεκριμένα σημεία στην Αθήνα και ΜΜΜ.

Διαφημιστική εταιρία: McCann Athens.

Εταιρία παραγωγής: Play Productions.

Μπορείτε να δείτε τις ταινίες της καμπάνιας εδώ.

Previous Article

Windows 11: Kυκλοφορούν τον Οκτώβριο ως δωρεάν update

Next Article

Xiaomi: Λανσάρει το φεστιβάλ ταινιών της με ταινία μικρού μήκους

sonos move