Προσφορές στο “The Smartphone Festival by Huawei”

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
The Smartphone Festival by Huawei sign

Το “The Smartphone Festival by Huawei” ξεκίνησε δυναμικά με προνομιακές τιμές στα Huawei smartphone.

Από τις 26 Σεπτεμβρίου και μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, οι καταναλωτές έχουν τη μοναδική ευκαιρία να συμμετέχουν σε ενδιαφέρουσες δράσεις και σε online διαγωνισμούς, να κερδίσουν δώρα και εμπειρίες, αλλά και να μάθουν σημαντικά tips για τη σωστή χρήση των κινητών που θα τους βοηθήσει να κάνουν την κατάλληλη επιλογή smartphone σύμφωνα με τις ανάγκες τους.

Την πρωτοβουλία της Huawei που στοχεύει στην ενημέρωση αλλά και την επιβράβευση του καταναλωτικού κοινού, υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό όλες οι αλυσίδες καταστημάτων ηλεκτρονικών ειδών, διαθέτοντας τις κορυφαίες συσκευές Huawei P10, P10 Plus, P10 lite, P9 lite 2017, Υ6 2017, σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές που θα ενθουσιάσουν. Στην επίσημη παρουσίαση της καμπάνιας που πραγματοποιήθηκε στο Huawei Service Center, μεταξύ άλλων ανακοινώθηκε και η νέα υπηρεσία Pick up & Return, με την οποία η Huawei αναλαμβάνει δωρεάν την παραλαβή της συσκευής σας προς επισκευή και την επιστρέφει σε οποιοδήποτε μέρος στην Ελλάδα κι αν βρίσκεστε, γλιτώνοντάς σας από κόπο και χάσιμο χρόνου.

H Huawei τονίζει ότι “το “Smartphone Festival by Ηuawei” ήρθε για να μείνει”! Είτε λοιπόν είστε λάτρης της τεχνολογίας και θέλετε να βγάζετε τις τέλειες επαγγελματικές φωτογραφίες (P10 & P10 Plus), είτε επιθυμείτε να έχετε μια συσκευή που να συνδυάζει αποδόσεις και στυλ σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή (P10 lite, P9 lite 2017 & Y6 2017), τώρα είναι η ευκαιρία να τα αποκτήσετε, λέει η Huawei. Και σας καλεί, να επισκεφθείτε έναν από τους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες (Κωτσόβολος, Public, Media Markt, Πλαίσιο, Vodafone, Wind, Cosmote & Γερμανός) και να κάνετε δικά σας τα κορυφαία smartphones της σε “φοβερές τιμές!”

  "Τρομέρες" Black Friday 2022 προσφορές σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ

Info: Huawei Ελλάδος, τηλ. : 211 1988000

Previous Article

Dell EMC SCv3000: συστοιχία entry point… επιπέδου enterprise

Next Article

LG 4K TV: 1+1 Δώρο!