Dell EMC SCv3000: συστοιχία entry point… επιπέδου enterprise

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Dell EMC SCv3000 storage array

Τα συστήματα storage Dell EMC SCv3000 φέρνουν πλήρη γκάμα δυνατοτήτων, επιπέδου enterprise, στις συστοιχίες entry point.

Τα συστήματα Dell EMC σειρά SC παρέχουν ανεπανάληπτο βαθμό πρόσβασης σε προηγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά αποθήκευσης για επιχειρήσεις κάθε μεγέθους και προϋπολογισμού, αναφέρει η ανακοίνωση της Dell. Η οικονομικά προσιτή σειρά των συστοιχιών Dell EMC SCv3000 ανανεώνεται, με αποτέλεσμα μια ολοκληρωμένη αναβάθμιση του χαρτοφυλακίου SC, παρέχοντας μεγαλύτερο αυτοματισμό, ολοκλήρωση συστήματος και περισσότερες δυνατότητες που υπάρχουν στα μεγαλύτερα μοντέλα της Σειράς SC.

Περισσότερα πλεονεκτήματα στο software

Η Σειρά SCv3000 περιλαμβάνει πολλά από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του λειτουργικού συστήματος SC, τα οποία έχουν καταστήσει τα μοντέλα SC9000, SC7020 και SC5020 ιδιαίτερα δημοφιλή σε ένα πλήθος πελατών για μεσαίας κατηγορίας storage, από διάφορους κλάδους τις αγοράς. Οι νέες δυνατότητες που παρέχονται πλέον στην εισαγωγική κατηγορία, περιλαμβάνουν τα εξής:

Προοδευτική διαχείριση δεδομένων (Data Progression) – επιτρέπει πραγματικές υβριδικές λύσεις flash αυτόματης κλιμάκωσης με δυνατότητα ευέλικτης παραμετροποίησης της διαμόρφωσης με οποιοδήποτε ποσοστό χρήσης τεχνολογίας flash – “0-100% flash”.

Έξυπνη συμπίεση (Intelligent Compression) – παρέχει μέχρι και 93 τοις εκατό μείωση της απαιτούμενης χωρητικότητας¹.

Πλήρεις δυνατότητες replication/federation με άλλες συστοιχίες Σειράς SC – προστασία της επένδυσης με ενσωματωμένο χρονοδιάγραμμα, για την κάλυψη μεταβαλλόμενων αναγκών.

Live Migrate – ενιαία φορητότητα δεδομένων και εξισορρόπηση φόρτου χωρίς επιπρόσθετο κόστος.

Live Volume – δυνατότητες αυτόματης ανασύστασης και επιδιόρθωσης σε επίπεδο τόμου, οι οποίες εξαλείφουν τις διακοπές της εκτέλεσης των εφαρμογών, κατά τη διάρκεια απρόσμενων διακοπών ηλεκτρικής παροχής ή ατυχημάτων και φυσικών καταστροφών.

Ενσωμάτωση με τη Σειρά PS (EqualLogic) – δυνατότητα replication μεταξύ συστημάτων διαφορετικής πλατφόρμας και ενοποιημένη διαχείριση, που επιτρέπει στους πελάτες PS/EqualLogic να προσθέτουν άνετα συστοιχίες SC στον ήδη υπάρχοντα εξοπλισμό τους

 Χαρακτηριστικά Enterprise Chargeback, thin clones, remote replication και άλλα

Μεγαλύτερη απόδοση

Η πλατφόρμα SCv3000 σε επίπεδο hardware, αναβαθμίζεται σημαντικά σε σχέση με την προηγούμενη γενιά SCv2000. Νέοι επεξεργαστές 6 πυρήνων της Intel, 2πλάσια μνήμη και 3πλάσια διαμεταγωγή έχουν ως αποτέλεσμα την αύξηση της απόδοσης κατά 50 τοις εκατό, με δοκιμασμένη μέγιστη απόδοση έως 270.000 IOPS².

«Με όλο αυτό το πλήθος των προηγμένων δυνατοτήτων που ξεκινά σε πραγματικά χαμηλό κόστος, η σειρά SCv3000 είναι ασυναγώνιστη σε λόγο απόδοσης προς τιμή, ειδικά για τους πελάτες μας που δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στον παράγοντα του κόστους», σχολίασε σχετικά ο Jeff Boudreau, President, Dell EMC Storage Division. «Κι επειδή ακριβώς η συγκεκριμένη σειρά ανήκει πλέον πλήρως στην ευρύτερη «οικογένεια», μαζί με τα άλλα προϊόντα SC, οι πελάτες μπορούν πλέον να προχωρήσουν σε αναβάθμιση, σε ακόμη ανώτερα επίπεδα απόδοσης, ανά πάσα στιγμή, απλώς προσθέτοντας ένα από τα ανώτερα μοντέλα SC, αξιοποιώντας έτσι τα πλεονεκτήματα της μοναδικής μας δυνατότητας για συλλογική φορητότητα δεδομένων (federated data mobility) για να καταστήσουν απλούστερη την όλη διαδικασία. Με αυτά τα δεδομένα, η Σειρά SCv3000 είναι η απροβλημάτιστη επιλογή.»

Επιλογές ευέλικτης εγκατάστασης

Dell EMC SCv3000 storage array
H αποθηκευτική συστοιχία Dell EMC SCv3000 (φωτό: Dell EMC)

Οι συστοιχίες SCv3000 εγκαθίστανται από τον πελάτη, γεγονός που μειώνει το αρχικό κόστος, ενώ παράλληλα υποστηρίζονται από την πλήρη γκάμα των υπηρεσιών ProSupport και ProDeploy συμπεριλαμβανομένων και των εκδόσεων “Plus” – όπως επίσης και της νέας επιλογής για βελτιστοποίηση προηγμένων υπηρεσιών.

Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ ενός ή δύο βασικών μοντέλων, (SCv3000 και SCv3020) και τριών νέων μονάδων επέκτασης, σε προαιρετική βάση (SCv300, SCv320 και SCv360). Μπορούν να κάνουν διάφορους συνδυασμούς εξοπλισμού και να δημιουργήσουν συστήματα με χωρητικότητα υλικού μέχρι και 1PB ανά συστοιχία, χρησιμοποιώντας οποιονδήποτε συνδυασμό συμβατικών δίσκων ή SSD, σε διάσταση 3.5” ή 2.5”. Πολλαπλές συστοιχίες μπορούν να ομαδοποιηθούν κατά συλλογικές συστάδες (federated clusters), με προληπτική καθοδήγηση της εξισορρόπησης του φόρτου και γρήγορα εργαλεία μετάβασης με εύκολο οδηγό ρύθμισης σε βήματα.

Όπως ακριβώς και τα άλλα προϊόντα SC, τα μοντέλα της Σειράς SCv3000 παρέχουν τη δυνατότητα εκτεταμένων συνδυασμών με άλλα προϊόντα hardware και software της Dell EMC, όπως υποστήριξη VMware vSphere plugin, μαζί με υποστήριξη για εικονικούς τόμους VMware Virtual Volumes. Η υποστήριξη για προστασία δεδομένων από την Dell EMC, αλλά και διαχείρισης αποθηκευτικών μέσων, καθώς και η διαθεσιμότητα προϊόντων όπως τα Data Domain, PowerPath, RecoverPoint, VPLEX, ViPR και άλλων, διασφαλίζουν ότι οι πελάτες που επιλέγουν τα συστήματα storage SCv3000 θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν περιβάλλον μικτών εφαρμογών για να επιτύχουν τους στόχους τους, σε μια ποικιλία από οικοσυστήματα υψηλών απαιτήσεων, τόσο στην παρούσα φάση, όσο και αργότερα, καθώς η επιχείρησή τους εξελίσσεται.

Διαθεσιμότητα

Οι αποθηκευτικές συστοιχίες Dell EMC της Σειράς SCv3000 θα είναι διαθέσιμες για παραγγελία από τις αρχές του Οκτωβρίου 2017.

1  Πηγή: Εσωτερική δοκιμή της Dell, Αύγουστος 2015. Βέλιστα αποτελέσματα για δεδομένα εφαρμογών Microsoft SQL. Τα αποτελέσματα των πελατών ενδέχεται να διαφοροποιούνται, ανάλογα με την εκάστοτε εφαρμογή και διαμόρφωση.

2  Βάσει εσωτερικών δοκιμών της Dell EMC τον Ιούνιο του 2017, σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά συστημάτων της Σειράς SCv2000. Η πραγματική απόδοση ενδέχεται να διαφοροποιείται, ανάλογα με την εφαρμογή και τη διαμόρφωση.

Info: Dell EMC, τηλ. : 210 61 47009

Previous Article

Εμπειρία HDR στις συμβατικές TV;

Next Article

Προσφορές στο “The Smartphone Festival by Huawei”