Στην Δαμκαλίδης ΑΕ η αντιπροσωπεία της Sonos στην Ελλάδα

Author: Στάθης Ασπιώτης Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

Η Δ. & Ι. Δαμκαλίδης ΑΕ ανακοίνωσε ότι, ήδη από τον Μάιο 2020, είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος των προϊόντων Sonos στην Ελλάδα.

Η Sonos, γνωστή εταιρεία για συστήματα multi-room και τις ηχομπάρες που έχει στη γκάμα της, αντιπροσωπεύεται πλέον από την Δ. & Ι. Δαμκαλίδης ΑΕ στην Ελλάδα. Όπως μας ενημέρωσε η εταιρεία, η αντιπροσώπευση της Sonos στην Ελλάδα ξεκίνησε από τον περασμένο Μάρτιο.

sonos arc soundbar dolby atmos, white colored
Το Soundbar Sonos Arc σε λευκό χρωματισμό. Η ηχομπάρα της Sonos είναι συμβατή με Dolby Atmos. (φωτό: Sonos)

Η έδρα της Sonos είναι αμερικανική εταιρεία και έχει την έδρα της στην Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια.

Ανάμεσα στα προϊόντα της εταιρείας, συναντάμε τα Sonos ArcSonos Beam, Sonos One και Sonos Move έχουν ενσωματωμένη λειτουργία φωνητικού ελέγχου υποστηρίζοντας έτσι τον χειρισμό του οικιακού ηχοσυστήματος στις περιοχές όπου διατίθεται η εν λόγω λειτουργία. Η Sonos υποστηρίζει δύο  λειτουργίες φωνητικού ελέγχου -Amazon Alexa και Google Assistant- ταυτόχρονα στα συστήματά της.

Η ανοιχτή πλατφόρμα της Sonos προσφέρει πρόσβαση σε περισσότερες από 100 υπηρεσίες streaming παγκοσμίως – μουσική, ηχητικά βιβλία, podcast, ραδιόφωνο και πολλές άλλες – και ο χειρισμός μπορεί να γίνει μέσω της εφαρμογής Sonos για iOS και Android και μέσω AirPlay 2, απευθείας από εφαρμογές μουσικών υπηρεσιών στις συσκευές Apple.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την εταιρεία Sonos στη διεύθυνση, https://www.sonos.com/en/our-company

  Creative Muvo Go - Bluetooth φορητό Hi-Fi
Previous Article

Huawei AG συσκευές με full προσφορές!

Next Article

LG OLED GX 4K TV με Gallery design