Sonos Arc, η έξυπνη μπάρα ήχου με Dolby Atmos

Author: No Comments Share:
sonos arc

Η Arc αντιπροσωπεύει την πιο καθηλωτική εμπειρία της Sonos. Με έξυπνο, προσαρμόσιμο ήχο, υποστήριξη Dolby Atmos και φωνητικούς βοηθούς.

Η Sonos παρουσίασε στις 6 Μαΐου 2020 την Sonos Arc, την έξυπνη μπάρα ήχου ανώτερης ποιότητας που φέρνει τον ήχο στα σπίτια όλου του κόσμου. Η Arc στηρίζεται στις πρωτοποριακές καινοτομίες της Sonos, με λογισμικό ήχου που προσφέρει στους ακροατές εξαιρετική λεπτομέρεια, κρυστάλλινα καθαρούς διαλόγους και εντυπωσιακά μπάσα, με υποστήριξη Dolby Atmos. Όντας πολλά περισσότερα από μια μπάρα ήχου, η Arc παρέχει εξαιρετικό ήχο σε ο,τιδήποτε και αν επιλέξετε να κάνετε stream, βελτιστοποιώντας τον ήχο για όλα, από τις εκπομπές της τηλεόρασης μέχρι τη μουσική, τα podcast και το ραδιόφωνο όταν η τηλεόραση είναι κλειστή. Με τη βοήθεια της νέας πλατφόρμας εμπειρίας ήχου της Sonos, η Arc παρέχει κινηματογραφικό ήχο με ευκολία στη χρήση και απίστευτες επιλογές όσον αφορά το τι θα ακούσετε, πώς θα το χειριστείτε και πώς θα επεκτείνετε το σύστημά σας. 

sonos arc λευκή
Ηχομπάρα Sonos Arc (φωτό: Sonos)

“Το σπίτι ποτέ δεν έπαιζε τόσο σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητά μας όσο τον τελευταίο καιρό και εμείς πάντα προσπαθούσαμε να κάνουμε το σπίτι πιο ευχάριστο με εξαιρετικά προϊόντα ήχου και νέες εμπειρίες. Η Arc δίνει φωνή στις αγαπημένες μας εκπομπές και στους αγαπημένους μας καλλιτέχνες όπως ποτέ άλλοτε“, σχολίασε ο Patrick Spence, CEO της Sonos. “Ο στόχος μας είναι να μετατρέψουμε οποιοδήποτε δωμάτιο με τηλεόραση σε έναν χώρο όπου μπορείτε εύκολα να απολαύσετε όλο το μουσικό και τηλεοπτικό περιεχόμενο μετάδοσης ροής που υπάρχει σήμερα. Η Arc υποδεικνύει τη δέσμευσή μας στον εξαιρετικό ήχο και τον προηγμένο σχεδιασμό και θέτει νέα πρότυπα στις μπάρες ήχου.”

AudioQuest HDMI Cables

Βραβευμένες σειρές και ταινίες μεταδίδονται σε σπίτια σε ολόκληρο τον κόσμο, τώρα με ακόμα υψηλότερης ανάλυσης ήχο. Σήμερα, περισσότερες από 25 υπηρεσίες video streaming και πάροχοι TV υποστηρίζουν περιεχόμενο Dolby Atmos, προσφέροντας δυνατές εμπειρίες οικιακού κινηματογράφου στο σαλόνι του σπιτιού σας. 

Η ηχομπάρα της Sonos είναι μία έξυπνη, “ανώτερης ποιότητας” μπάρα ήχου που προσφέρει ένα πολυδιάστατο ηχητικό πεδίο και εντυπωσιακά μπάσα. Έντεκα drivers υψηλής απόδοσης, συμπεριλαμβανομένων δύο upward firing drivers για τρισδιάστατο ήχο, παράγουν εντυπωσιακή ευκρίνεια, λεπτομέρεια και βάθος. Σχεδιασμένη σε συνεργασία με βραβευμένους με Όσκαρ μηχανικούς ήχου, η Arc προσαρμόζει το ηχητικό προφίλ της μέσω λογισμικού, λαμβάνοντας υπόψη αφενός τον χώρο στον οποίο τοποθετείται και αφετέρου το ηχητικό περιεχόμενο (στέρεο,  Dolby Audio 5.1, ή Dolby Atmos). 

Οι ακροατές μπορούν να βελτιστοποιήσουν περαιτέρω τον ήχο της Arc μέσω της εφαρμογής Sonos, επιλέγοντας λειτουργίες όπως «Βελτίωση διαλόγων» για περισσότερη ευκρίνεια στους διαλόγους ή  «Νυχτερινός ήχος» για χαμηλότερη ένταση στις εκρήξεις μιας ταινίας δράσης. Με την αναβαθμισμένη τεχνολογία συντονισμού Trueplay της Sonos, το ακουστικό προφίλ της Arc μπορεί να βελτιστοποιηθεί με βάση την ακουστική του χώρου, βαθμονομώντας τα οριζόντια και κατακόρυφα κανάλια ήχου ώστε να έχετε μια καθηλωτική ηχητική εμπειρία. 

Η Arc, διαθέσιμη σε μαύρο και σε λευκό ματ φινίρισμα, περιλαμβάνει ένα στρογγυλεμένο πλαστικό πλέγμα 270° και ένα κομψό εξωτερικό περίβλημα που ταιριάζει διακριτικά στη διακόσμηση του σπιτιού σας. Μπορεί να τοποθετηθεί μπροστά σε μία τηλεόραση ή να στερεωθεί στον τοίχο με την ειδικά σχεδιασμένη βάση στήριξης (διατίθεται ξεχωριστά). Η εγκατάσταση της Arc γίνεται πολύ εύκολα, μέσω μιας απλής σύνδεσης HDMI eARC ή ARC.

Παρόλο που η Arc προσφέρει ισχυρό, κινηματογραφικό ήχο από μόνη της, η προσθήκη ενός Sonos Sub και δύο ηχείων One SL θα σας παρέχουν μία ακόμα πιο εντυπωσιακή ακουστική εμπειρία. Η Arc αντικαθιστά την  Playbar και την Playbase στη σειρά προϊόντων της Sonos και διατίθεται σε ολόκληρο τον κόσμο μέσω καταστημάτων λιανικής πώλησης.

Ακόμα καλύτερος ήχος από τη Sonos: με το Sub (Gen 3) και το Sonos Five

Το Sonos Sub αποτελεί δημοφιλές προϊόν για πρόσθετα μπάσα όταν συνδέεται ασύρματα σε ένα ηχείο Sonos. Τα ηχεία Sonos είναι σχεδιασμένα για υψηλή απόδοση στα μπάσα. Η προσθήκη ενός Sub βελτιστοποιεί ακόμα περισσότερο τις χαμηλές συχνότητες για πιο πλούσιο και εντυπωσιακό ήχο. Το νέο Sub έχει την ίδια εμβληματική σχεδίαση σε λευκό και σε μαύρο χρώμα.

Η νέα εφαρμογή Sonos 

Από τις 8 Ιουνίου, οι κάτοχοι προϊόντων Sonos μπορούν να κάνουν λήψη της νέας εφαρμογής Sonos, που προσφέρει μία αναβαθμισμένη πλατφόρμα λογισμικού που ενισχύει την επόμενη γενιά προϊόντων και υπηρεσιών της Sonos, συμπεριλαμβανομένων της μπάρας ήχου Arc, του ηχείου Five και της τρίτης γενιάς του subwoofer Sub. Τα τρία νέα προϊόντα θα συνεργάζονται αποκλειστικά με τη νέα εφαρμογή. 

Αυτή η αναβαθμισμένη εφαρμογή υποστηρίζει τεχνολογία ήχου υψηλότερης ανάλυσης, όπως η εμπειρία Dolby Atmos της Arc, καθώς και αυξημένη ασφάλεια και βελτιωμένη σχεδίαση για πιο εύκολη χρήση. Οι αναβαθμίσεις της διεπαφής χρήστη διευκολύνουν ακόμα περισσότερο την αναζήτηση περιεχομένου, τον έλεγχο του ήχου και την εξατομίκευση της ακουστικής εμπειρίας με νέα χαρακτηριστικά όπως η αποθήκευση ομαδοποιημένων δωματίων.  

Οι χρήστες μπορούν να κάνουν λήψη της εφαρμογής και να μεταφέρουν εύκολα το σύστημά τους στη νέα πλατφόρμα. Όλες οι αγαπημένες επιλογές, υπηρεσίες και ρυθμίσεις θα αποθηκευτούν.  

To άρθρο περιλαμβάνει πληροφορίες από δελτίο τύπου της Sonos.

Previous Article

LG OLED & NanoCell TV 1+1 δώρο

Next Article

Vodafone Back2School προσφορές