Sonos Era 300 και Sonos Era 100: Τα “καθηλωτικά” έξυπνα ηχεία

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Sonos Era 300

Τα Sonos 300 και Sonos Era 100 είναι σχεδιασμένα για την καθηλωτική ακρόαση του μέλλοντος με Dolby Atmos.

Η Sonos σήμερα ανακοίνωσε τα Sonos Era 300 και Sonos Era 100, την επόμενη γενιά έξυπνων ηχείων, κορυφαία στην κατηγορία τους, που εγκαινιάζουν ένα εντελώς νέο κεφάλαιο στην καινοτομία του ήχου και του σχεδιασμού.

Το Era 300 είναι ένα επαναστατικό νέο ηχείο κατασκευασμένο για να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία στο δυνατό Spatial Audio (χωρικός ήχος)  με τεχνολογία Dolby Atmos, ενώ το Era 100 είναι η επανασχεδίαση του One, του best-seller ηχείου της Sonos.

Διαμορφωμένη από βραβευμένους καλλιτέχνες και μηχανικούς ήχου, η οικογένεια Era προσφέρει νέα επίπεδα καθηλωτικής ακρόασης με διευρυμένη συνδεσιμότητα και τεχνολογία Trueplay. Τα Era 300 και Era 100 είναι επίσης τα πρώτα ηχεία που έχουν κατασκευαστεί σύμφωνα με τα νέα υπεύθυνα πρότυπα σχεδιασμού της Sonos, τα οποία καλύπτουν τη μακροπρόθεσμη δυνατότητα συντήρησης, τις ενεργειακά αποδοτικές τεχνολογίες και τη χρήση ανακυκλωμένων υλικών (PCR).

Τόσο το Era 300 (€499) όσο και το Era 100 (€279) θα είναι διαθέσιμα παγκοσμίως στις 28 Μαρτίου 2023.

«Σε μια εποχή συνεχούς θορύβου στον περιβάλλοντα χώρο, η ποιότητα ακρόασης έχει μεγαλύτερη σημασία από ποτέ. Το όραμά μας είναι να κάνουμε την ακρόαση μια εμπειρία γεμάτη συναίσθημα και να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να αισθάνονται χαρά και ζωντάνια μέσα από την αγαπημένη τους μουσική και το αγαπημένο τους ηχητικό περιεχόμενο», δήλωσε ο Patrick Spence, Διευθύνων Σύμβουλος της Sonos. «Η οικογένεια Era είναι η επόμενη γενιά έξυπνων ηχείων, που αποτελεί την επιτομή της δέσμευσής μας για ηχητική καινοτομία, υπεύθυνο σχεδιασμό και βαθιά σύνδεση με την κοινότητα των δημιουργών».

Era 300: μια απαράμιλλη εμπειρία Spatial Audio με Dolby Atmos για ακροατές και δημιουργούς

Sonos Era 300

Το Era 300 διαθέτει έξι ισχυρούς οδηγούς, πρωτοφανές για ένα compact ηχείο, που κατευθύνουν τον ήχο αριστερά, δεξιά, εμπρός και προς τα πάνω, προσφέροντας μια πρωτοποριακή ηχητική απόδοση με τεχνολογία Dolby Atmos που τοποθετεί τους ακροατές στην καρδιά των ταινιών και της μουσικής τους.

Η τεχνολογία Dolby Atmos δημιούργησε έναν νέο τρόπο εμπειρίας της μουσικής και του ήχου. Οι ήχοι και η μουσική ζωντανεύουν με απαράμιλλη σαφήνεια και βάθος.

Η ηχητική καινοτομία του Era 300 με τεχνολογία Dolby Atmos δημιουργεί μια εντελώς καθηλωτική εμπειρία ακρόασης

Kevin J. Yeaman, Διευθύνων Σύμβουλος, Dolby
2x Sonos Era 300 Dolby Atmos
 • Σχεδιασμένο για Spatial Audio: Το Era 300 συνδυάζει την όμορφη σύνθετη ακουστική αρχιτεκτονική του σε κομψό σχέδιο κλεψύδρας, με κάθε γωνία, αναλογία και διάτρηση που ενισχύουν την κατεύθυνση και τη διασπορά του ήχου για να σας περιβάλλει πραγματικά.
 • Σουρεαλιστικός ήχος surround: Το Era 300 είναι το πρώτο ηχείο της Sonos που προσφέρει ήχο surround πολλαπλών καναλιών όταν χρησιμοποιείται ως πίσω ηχείο του home cinema. Οι λάτρεις των ταινιών μπορούν να συνδυάσουν δύο ηχεία με την Arc ή τη Beam (Gen 2) για να δημιουργήσουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία Dolby Atmos που θα τους τοποθετεί μέσα στη δράση.
 • Εις βάθος συνεργασία με την μουσική βιομηχανία: Η Sonos συνεργάστηκε στενά με την κοινότητα κορυφαίων καλλιτεχνών και δημιουργών – συμπεριλαμβανομένων των μελών του Sonos Soundboard – για να τελειοποιήσει το Era 300, ώστε οι ακροατές να μπορούν να απολαμβάνουν ήχο απευθείας από το στούντιο, που να είναι πιστός με τις προθέσεις του καλλιτέχνη.
Sonos Era 300

«Ακριβώς όπως η μετάβαση από τον μονοφωνικό ήχο στον στερεοφωνικό, το Spatial Audio είναι η επόμενη εξέλιξη στην ακρόαση – δημιουργώντας μια ηχητική εμπειρία που σας τυλίγει στη μουσική», δήλωσε ο Giles Martin, VP Sound Experience στη Sonos. «Καθώς τόσο οι δημιουργοί όσο και οι μεγαλύτερες streaming πλατφόρμες αγκαλιάζουν το Spatial Audio για τη μουσική, είναι η κατάλληλη στιγμή να δημιουργήσουμε μια δυνατή εμπειρία ακρόασης που ανταποκρίνεται στην υπόσχεση αυτής της συναρπαστικής και δημιουργικής μορφής».

Το Sonos Era 300 θα είναι διαθέσιμο παγκοσμίως στις 28 Μαρτίου 2023, στην τιμή των €499.

Era 100: επανασχεδίαση ενός iconic ηχείου, κορυφαίου στην κατηγορία του

Sonos Era 100

Ελαφρώς μεγαλύτερο από τον προκάτοχό του, Sonos One, το Era 100 διαθέτει ολοκαίνουργιο hardware και λογισμικό, με ακουστική και σχεδιασμό επόμενης γενιάς που προσφέρουν λεπτομερή στερεοφωνικό ήχο και βαθιά μπάσα

Sonos Era 100
 • Τώρα στερεοφωνικό: Δύο tweeters, τοποθετημένα υπό γωνία, στέλνουν ευκρινείς υψηλές συχνότητες αριστερά και δεξιά για μια πλούσια στερεοφωνική εμπειρία, ενώ ένα μεγαλύτερο midwoofer δημιουργεί εκπληκτικά μπάσα που είναι απροσδόκητα από ένα compact ηχείο.
 • Μικρό αλλά πανίσχυρο: Με αρκετές βελτιώσεις στον ήχο και στην τεχνολογία, ο λεπτός, μοντέρνος σχεδιασμός του Era 100 το καθιστά ένα κομψό ηχείο που μπορεί να τοποθετηθεί σε κάθε ράφι, πάγκο κουζίνας, γραφείο ή κομοδίνο.
 • Προσαρμόστε το σύστημά σας: Δημιουργήστε τις τέλειες συνθήκες για το ιδανικό movie night προσθέτοντας δύο Era 100 ως πίσω ηχεία σε συνδυασμό με ένα soundbar για να δημιουργήσετε ένα surround ηχοσύστημα ή απλώς συνδυάστε δύο Era 100 μαζί για στερεοφωνικό ήχο που γεμίζει τον χώρο.

Premium, υπεύθυνος σχεδιασμός και Trueplay και στο Android

Sonos Era 100

Βασιζόμενα στη διαχρονική αισθητική σχεδίαση της Sonos με γνώμονα την ακουστική, τα Era 100 και Era 300 ανταποκρίνονται στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει το περιβάλλον μας. Προσφέρουν ένα νέο User Interface και καινοτομίες που τα καθιστούν μεγαλύτερης αντοχής, χρησιμοποιούν λιγότερη ενέργεια και είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένα υλικά.

«Έχουμε την ίδια πρωτοποριακή νοοτροπία στον υπεύθυνο σχεδιασμό όπως και στο να δημιουργούμε νέες ισχυρές εμπειρίες ακρόασης», δήλωσε η Kitty Suidman, Design Director, Product Sustainability. «Η δέσμευσή μας για βιωσιμότητα είναι ενσωματωμένη στη διαδικασία του σχεδιασμού από την αρχή, με την οικογένεια Era να σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός στο ταξίδι μας αυτό για τη δημιουργία προϊόντων που διαρκούν πέρα από τις προσδοκίες, αποδίδουν πιο αποτελεσματικά και χρησιμοποιούν ασφαλέστερα και ανακυκλωμένα υλικά».

 • Πιο βιώσιμος ήχος: Τα Era 100 και Era 300 κατασκευάζονται από ανακυκλωμένο πλαστικό (PCR) και τοποθετούνται σε συσκευασίες όπου το χαρτί είναι 100% βιώσιμης προέλευσης, ενώ έχουν σχεδιαστεί επίσης για να μειώνουν την κατανάλωση ενέργειας με κατανάλωση ισχύος κάτω από δύο watt όταν είναι σε αδράνεια και μια νέα προηγμένη λειτουργία όταν είναι σε sleep mode.
 • Κατασκευασμένα για να διαρκέσουν: Σχεδιασμένα για να βρίσκονται στο σπίτι σας για χρόνια, και τα δύο ηχεία είναι κατασκευασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι εύκολη η επισκευή τους, μειώνοντας τη χρήση υλικών όπως η κόλλα και χρησιμοποιώντας βίδες για εύκολη αποσυναρμολόγηση και επισκευή.
 • Ένα Τολμηρό, νέο περιβάλλον εργασίας: Το Era 100 και το Era 300 διαθέτουν ένα διαισθητικό νέο περιβάλλον χρήσης , συμπεριλαμβανομένου ενός νέου συρόμενου ρυθμιστικού αφής για τον ευκολότερο  έλεγχο  της έντασης που συμπληρώνει τον γρήγορο και ιδιωτικό έλεγχο της μουσικής σας με την εφαρμογή Sonos, το Apple AirPlay 2 και το Bluetooth®.
 • Αναβαθμισμένη συνδεσιμότητα: Μπορεί να κάνετε streaming τo αγαπημένο σας ηχητικό περιεχόμενο χρησιμοποιώντας WiFi ή Bluetooth. Μπορείτε να συνδέσετε απευθείας  και άλλες συσκευές ήχου, όπως ένα πικάπ χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο auxiliary και τον προσαρμογέα γραμμής Sonos Line-In.
 • Η τεχνολογία Trueplay διαθέσιμη σε ακόμα περισσότερους χρήστες: Χρησιμοποιώντας τη συστοιχία μικροφώνων στο Era 100 και στο Era 300, η τεχνολογία Trueplay αναλύει τη μοναδική ακουστική του χώρου σας και βελτιστοποιεί το EQ του ηχείου σας με ένα μόνο πάτημα στην εφαρμογή Sonos. Διατίθεται τόσο σε χρήστες Android όσο και σε iOS.

Sonos Era 300 Fact Sheet

Μια απαράμιλλη εμπειρία Spatial Audio με Dolby Atmos για ακροατές και δημιουργούς, με το Sonos Era 300.

Το Era 300 είναι ένα επαναστατικό νέο ηχείο που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία για δυνατό Spatial Audio (χωρικός ήχος). Το Era 300 διαθέτει έξι ισχυρούς οδηγούς, πρωτοφανές για ένα compact ηχείο, που κατευθύνουν τον ήχο αριστερά, δεξιά, εμπρός και προς τα πάνω, προσφέροντας μια πρωτοποριακή ηχητική απόδοση με τεχνολογία Dolby Atmos που τοποθετεί τους ακροατές στην καρδιά των ταινιών και της μουσικής τους.

 • Σχεδιασμένο για Spatial Audio: Το Era 300 συνδυάζει την όμορφη σύνθετη ακουστική αρχιτεκτονική του σε κομψό σχέδιο κλεψύδρας, με κάθε γωνία, αναλογία και διάτρηση που ενισχύουν την κατεύθυνση και τη διασπορά του ήχου για να σας περιβάλλει πραγματικά.
 • Ήχος που γεμίζει τον χώρο: Ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε ή τι ακούτε, η εμπειρία ακρόασης είναι εξαιρετική. Απολαύστε εμπειρία τεχνολογίας Spatial Audio ανώτερου επιπέδου με το Era 300, για τρισδιάστατο ήχο που γεμίζει το χώρο. 
 • Σουρεαλιστικός ήχος surround: Το Era 300 ως συσκευή πολλαπλών καναλιών, το Era 300 δημιουργεί μια συναρπαστική εμπειρία home cinema που απογειώνεται με Dolby Atmos όταν συνδυάζεται ως surround με την Arc ή τη Beam (Gen 2).
 • Εις βάθος συνεργασία με την μουσική βιομηχανία: Η Sonos συνεργάστηκε στενά με την κοινότητα κορυφαίων καλλιτεχνών και δημιουργών για να τελειοποιήσει το Era 300, ώστε οι ακροατές να μπορούν να απολαμβάνουν ήχο απευθείας από το στούντιο, που να είναι πιστός με τις προθέσεις του καλλιτέχνη. Η τεχνολογία Trueplay™, διαθέσιμη τόσο σε χρήστες Android όσο και σε iOS, βελτιστοποιεί τον ήχο για τη μοναδική ακουστική του χώρου σας με ένα μόλις πάτημα στην εφαρμογή της Sonos. 
 • Πιο βιώσιμος ήχος: Τo Era 300 είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο πλαστικό (PCR) και τοποθετείται σε συσκευασίες όπου το χαρτί είναι 100% βιώσιμης προέλευσης, ενώ έχει σχεδιαστεί επίσης για να μειώνει την κατανάλωση ενέργειας με κατανάλωση ισχύος κάτω από δύο watt όταν είναι σε αδράνεια και μια νέα προηγμένη λειτουργία όταν είναι σε sleep mode. Είναι επίσης κατασκευασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι εύκολη η επισκευή τους, μειώνοντας τη χρήση υλικών όπως η κόλλα και χρησιμοποιώντας βίδες για εύκολη αποσυναρμολόγηση και επισκευή.
 • Ένα τολμηρό, νέο περιβάλλον εργασίας: Το Era 300 διαθέτει ένα διαισθητικό νέο περιβάλλον χρήσης, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου συρόμενου ρυθμιστικού αφής για τον ευκολότερο έλεγχο της έντασης που συμπληρώνει τον γρήγορο και ιδιωτικό έλεγχο της μουσικής σας με το Sonos Voice Control, την εφαρμογή Sonos, το Apple AirPlay 2 και το Bluetooth®.
 • Αναβαθμισμένη συνδεσιμότητα: Μπορεί να κάνετε streaming τo αγαπημένο σας ηχητικό περιεχόμενο χρησιμοποιώντας WiFi ή Bluetooth. Μπορείτε να συνδέσετε απευθείας και άλλες συσκευές ήχου, όπως ένα πικάπ χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο auxiliary και τον προσαρμογέα γραμμής Sonos Line-In.

Ήχος

Amplifiers 

Έξι ψηφιακοί ενισχυτές κατηγορίας D, ρυθμισμένοι με ακρίβεια για τη μοναδική ακουστική αρχιτεκτονική του ηχείου, τροφοδοτούν την ηχητική σας εμπειρία.

Tweeters

Τέσσερα tweeters εξασφαλίζουν πιστή αναπαραγωγή των υψηλών και μεσαίων συχνοτήτων. Το μεσαίο tweeter με πρόσθια κατεύθυνση παρέχει μια ομαλή κεντρική εικόνα, ενώ δύο μεσαία tweeter με πλευρική κατεύθυνση δημιουργούν στερεοφωνικό διαχωρισμό. Τοποθετημένο σε ένα κατευθυντική κόρνα, το tweeter με ανοδική κατεύθυνση αντανακλά τον ήχο από την οροφή κατά την αναπαραγωγή περιεχομένου Dolby Atmos.

Woofers

Δύο woofers μεγιστοποιούν την έξοδο χαμηλών σημείων και είναι στραμμένα αριστερά και δεξιά για στερεοφωνική αναπαραγωγή.

Μικρόφωνα

Η συστοιχία μικροφώνων απομακρυσμένου πεδίου χρησιμοποιεί προηγμένη διαμόρφωση δέσμης και πολυκαναλική ακύρωση ηχούς για γρήγορο και ακριβή έλεγχο φωνής και συντονισμό Trueplay. Αποσυνδέστε το μικρόφωνο απενεργοποιώντας τον διακόπτη.

Ρύθμιση EQ

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Sonos για να ρυθμίσετε τα μπάσα, τα πρίμα και την ένταση του ήχου.

Trueplay

Το λογισμικό αυτό μετράει την ακουστική του χώρου και συντονίζει ανάλογα το EQ. Συμβατό με συσκευές με λειτουργικό iOS και Android.

Λεπτομέρειες

Διαστάσεις
185 x 260 x 160 mm (Π x Μ x Υ)

Βάρος

4.47 kg (9.85 lb)

Χρώμα/Φινίρισμα

Διαθέσιμο σε Μαύρο και Λευκό matte χρώμα.

Χειριστήρια αφής

Αγγίξτε για αναπαραγωγή, παύση, επανάληψη, επόμενο κομμάτι ρύθμιση έντασης, απενεργοποίηση του φωνητικού βοηθού σας και για ομαδοποίηση ή κατάργηση ομαδοποίησης των προϊόντων Sonos.

Κουμπί Bluetooth 

Πιέστε για σύζευξη με μια συσκευή Bluetooth.

Διακόπτης Μικροφώνου

Απενεργοποιήστε τον διακόπτη από το πίσω μέρος του προϊόντος για να αποσυνδέσετε κάθε παροχή ρεύματος στο μικροφωνικό εξοπλισμό.

LED

Η φωτεινή ένδειξη στο προϊόν υποδεικνύει τη σύνδεση, τη δραστηριότητα του μικροφώνου και την κατάσταση σίγασης.

Παροχή ρεύματος και δικτύωση

WiFi

Συμβατό με δίκτυο WiFi 6. Συνδεθείτε σε δίκτυο WiFi που διαθέτει δυνατότητα μετάδοσης 802.11a/b/g/n/ac/ax 2,4 GHz/5 GHz.

Bluetooth 5.0

Yποστηρίζει ήχο από οποιαδήποτε συσκευή με δυνατότητα Bluetooth.

Τάση

Παροχή ρεύματος 100-240V 50/60Hz AC 

USB-C

Συνδέστε μια πηγή ήχου χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο auxiliary και τον προσαρμογέα Line-In της Sonos. Συνδέστε το router σας με ένα καλώδιο ethernet και τον προσαρμογέα Sonos Combo Adapter. (Όλα τα αξεσουάρ πωλούνται ξεχωριστά.)

Apple AirPlay 2

Λειτουργεί με AirPlay 2 σε συσκευές Apple με iOS 11.4 ή μεταγενέστερο.  

Τιμή και Διαθεσιμότητα Sonos Era 300

Διαθέσιμο στην Ελλάδα από τις 28 Μαρτίου 2023 και μετά.

EUR €499

Sonos Era 100 Fact Sheet

Era 100: επανασχεδίαση ενός iconic ηχείου, κορυφαίου στην κατηγορία του.

Η Sonos επανασχεδίασε το best seller ηχείο της Sonos One, για να δημιουργήσει το Era 100, ένα νέο έξυπνο ηχείο με ολοκαίνουργιο hardware και λογισμικό, με ακουστική και σχεδιασμό επόμενης γενιάς που προσφέρουν λεπτομερή στερεοφωνικό ήχο και βαθιά μπάσα.

 • Τώρα στερεοφωνικό: Δύο tweeters, τοποθετημένα υπό γωνία, στέλνουν ευκρινείς υψηλές συχνότητες αριστερά και δεξιά για μια πλούσια στερεοφωνική εμπειρία, ενώ ένα μεγαλύτερο midwoofer δημιουργεί εκπληκτικά μπάσα που είναι απροσδόκητα από ένα compact ηχείο. Οι προσαρμοσμένοι κυματοδηγοί ενισχύουν τη διασπορά των ηχητικών κυμάτων για να δημιουργήσουν μια ευρύτερη ηχητική σκηνή.
 • Μικρό αλλά πανίσχυρο: Με αρκετές βελτιώσεις στον ήχο και στην τεχνολογία, ο λεπτός, μοντέρνος σχεδιασμός του Era 100 το καθιστά ένα κομψό ηχείο που μπορεί να τοποθετηθεί σε κάθε ράφι, πάγκο κουζίνας, γραφείο ή κομοδίνο.
 • Συντονισμένα από ειδικούς: Η Sonos συνεργάστηκε στενά με την κοινότητα κορυφαίων καλλιτεχνών και δημιουργών για να τελειοποιήσει σχολαστικά το Era 100. Η τεχνολογία Trueplay™, διαθέσιμη τόσο σε χρήστες Android όσο και σε iOS, βελτιστοποιεί τον ήχο για τη μοναδική ακουστική του χώρου σας. 
 • Πιο βιώσιμος ήχος: Τo Era 100 είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο πλαστικό (PCR) και τοποθετείται σε συσκευασίες όπου το χαρτί είναι 100% βιώσιμης προέλευσης, ενώ έχει σχεδιαστεί επίσης για να μειώνει την κατανάλωση ενέργειας με κατανάλωση ισχύος κάτω από δύο watt όταν είναι σε αδράνεια και μια νέα προηγμένη λειτουργία όταν είναι σε sleep mode. Είναι επίσης κατασκευασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι εύκολη η επισκευή τους, μειώνοντας τη χρήση υλικών όπως η κόλλα και χρησιμοποιώντας βίδες για εύκολη αποσυναρμολόγηση και επισκευή.
 • Ένα τολμηρό, νέο περιβάλλον εργασίας: Το Era 100 διαθέτει ένα διαισθητικό νέο περιβάλλον χρήσης, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου συρόμενου ρυθμιστικού αφής για τον ευκολότερο έλεγχο της έντασης που συμπληρώνει τον γρήγορο και ιδιωτικό έλεγχο της μουσικής σας με το Sonos Voice Control, την εφαρμογή Sonos, το Apple AirPlay 2 και το Bluetooth®.
 • Αναβαθμισμένη συνδεσιμότητα: Μπορεί να κάνετε streaming τo αγαπημένο σας ηχητικό περιεχόμενο χρησιμοποιώντας WiFi ή Bluetooth. Μπορείτε να συνδέσετε απευθείας και άλλες συσκευές ήχου, όπως ένα πικάπ χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο auxiliary και τον προσαρμογέα γραμμής Sonos Line-In.
 • Προσαρμόστε το σύστημά σας: Δημιουργήστε τις τέλειες συνθήκες για το ιδανικό movie night προσθέτοντας δύο Era 100 ως πίσω ηχεία σε συνδυασμό με ένα soundbar για να δημιουργήσετε ένα surround ηχοσύστημα ή απλώς συνδυάστε δύο Era 100 μαζί για στερεοφωνικό ήχο που γεμίζει τον χώρο.

Ήχος

Ενισχυτές

Τρεις ψηφιακοί ενισχυτές κατηγορίας D, ρυθμισμένοι με ακρίβεια για τη μοναδική ακουστική αρχιτεκτονική του ηχείου, ενισχύουν την ακουστική σας εμπειρία.

Tweeters

Δύο υπό γωνία tweeters δημιουργούν μια ευκρινή και ακριβή απόκριση υψηλής συχνότητας και στερεοφωνικό διαχωρισμό.

Midwoofer

Ένα midwoofer εξασφαλίζει την πιστή αναπαραγωγή φωνητικών συχνοτήτων μεσαίου εύρους και βαθιών μπάσων.

Μικρόφωνα

Η συστοιχία μικροφώνων απομακρυσμένου πεδίου χρησιμοποιεί προηγμένη διαμόρφωση δέσμης και πολυκαναλική ακύρωση ηχούς για γρήγορο και ακριβή έλεγχο φωνής και συντονισμό Trueplay. Αποσυνδέστε το μικρόφωνο απενεργοποιώντας τον διακόπτη.

Ρύθμιση EQ

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Sonos για να ρυθμίσετε τα μπάσα, τα πρίμα και την ένταση του ήχου.

Trueplay

Το λογισμικό αυτό μετράει την ακουστική του χώρου και συντονίζει ανάλογα το EQ. Συμβατό με συσκευές με λειτουργικό iOS και Android.

Λεπτομέρειες

Διαστάσεις
130.5 x 120 x 182.5 mm (Π x Μ x Υ)

Βάρος

2.02 kg (4.44 lb)

Χρώμα/Φινίρισμα

Διαθέσιμο σε Μαύρο και Λευκό matte χρώμα.

Χειριστήρια αφής

Αγγίξτε για αναπαραγωγή, παύση, επανάληψη, επόμενο κομμάτι ρύθμιση έντασης, απενεργοποίηση του φωνητικού βοηθού σας και για ομαδοποίηση ή κατάργηση ομαδοποίησης των προϊόντων Sonos.

Κουμπί Bluetooth 

Πιέστε για σύζευξη με μια συσκευή Bluetooth.

Διακόπτης Μικροφώνου

Απενεργοποιήστε αυτόν τον διακόπτη από το πίσω μέρος του προϊόντος για να αποσυνδέσετε κάθε παροχή ρεύματος στον μικροφωνικό εξοπλισμό.

LED

Η φωτεινή ένδειξη στο προϊόν υποδεικνύει τη σύνδεση, τη δραστηριότητα του μικροφώνου και την κατάσταση σίγασης.

Παροχή ρεύματος και δικτύωση

WiFi

Συμβατό με δίκτυο WiFi 6. Συνδεθείτε σε δίκτυο WiFi που διαθέτει δυνατότητα μετάδοσης 802.11a/b/g/n/ac/ax 2,4 GHz/5 GHz.

Bluetooth 5.0

Yποστηρίζει ροή ήχου από οποιαδήποτε συσκευή με δυνατότητα Bluetooth.

Τάση

Παροχή ρεύματος 100-240V 50/60Hz AC 

USB-C

Συνδέστε μια πηγή ήχου χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο auxiliary και τον προσαρμογέα Line-In της Sonos. Συνδέστε το router σας με ένα καλώδιο ethernet και τον προσαρμογέα Sonos Combo Adapter. (Όλα τα αξεσουάρ πωλούνται ξεχωριστά.)

Apple AirPlay 2

Λειτουργεί με AirPlay 2 σε συσκευές Apple με iOS 11.4 ή μεταγενέστερο.  

Τιμή και Διαθεσιμότητα Sonos Era 100

Διαθέσιμο στην Ελλάδα από τις 28 Μαρτίου 2023 και μετά. 

EUR €279

Previous Article

H Xiaomi τιμά την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Next Article

Schneider Electric: Προηγμένες λύσεις για τα Data Center του μέλλοντος στο CyberTechCon