Η Sony προτείνει προϊόντα για να δείτε ποδόσφαιρο

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Sony MP-CD1

Η Sony έχει επιλέξει για εσάς μια σειρά προϊόντων, για να απολαύσετε παιχνίδια από τον καναπέ ή τον κήπο σας.

(δ.τ.) Η Sony προτείνει OLED Bravia και συγκεκριμένα τις σειρές Α1 OLED και AF8 OLED. Με την μοναδική προσθήκη της τεχνολογίας OLED TV, οι τηλεοράσεις Bravia διαθέτουν 8 εκατομμύρια αυτοφωτιζόμενα pixel, τα οποία προσφέρουν μια  βελτιωμένη εμπειρία θέασης.

Νιώστε τις ζητωκραυγές του πλήθους με την τεχνολογία Acoustic Surface της Sony, που μετατρέπει την οθόνη σε ηχείο.

Προσκαλέστε τους φίλους σας σπίτι και παρακολουθήστε αγώνα με  τη νέα σειρά Sony XF90. Η σειρά XF90 διαθέτει τον επεξεργαστή 4K HDR Processor X1, χρησιμοποιώντας ισχυρή επεξεργασία εικόνας σε πραγματικό χρόνο και σημαίνει ότι αναβαθμίζει ότι παρακολουθείτε σε σχεδόν 4K HDR ποιότητα εικόνας, λέει η εταιρία.

Το HT-XF9000 δεν είναι κατάλλολο μόνο για μαι ταινία, αλλά και για να νιώσετε την ατμόσφαιρα μέσα στο στάδιο, υποστηρίζει η εταιρία. Αυτή η μπάρα ηχείων 2.1ch Dolby Atmos / DTS:X με Vertical Sound Engine συνδυάζεται με την εικόνα που προσφέρουν οι τηλεοράσεις Bravia, γιατι έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει με αυτές.

Είτε πρόκειται για την ταράτσα είτε για τον κήπο, εάν έχετε έναν λείο τοίχο, τότε αυτόματα μπορείτε να έχετε και μια οθόνη από τον μικρού μεγέθους φορητό βιντεοπροβολέα MP-CD1, υποστηρίζει η Sony. Ο φορητός αυτός βιντεοπροβολέας, που χωράει ακόμα και στην παλάμη, μπορεί να προβάλει περιεχόμενο με μέγεθος μέχρι 120 ίντσες από μια μικρή απόσταση περίπου 3,5 μέτρων. Ο βιντεοπροβολέας, ο οποίος ζυγίζει μόλις 280γρ, μετατρέπει αμέσως κάθε επιφάνεια σε μια ευρεία οθόνη και λειτουργεί σχεδόν αθόρυβα, λέει η Sony.

Sony RX100 IV
H Sony RX100 IV (φωτό: Sony)

Μετά από τα παραπάνω, η Sony προτρέπει να μην ξεχάσετε να εξοπλιστείτε με την RX100 IV, για φωτογραφίες και selfies. Λόγω του μικρού της μεγέθους, μπορείτε να τη μεταφέρετε μαζί σας οπουδήποτε. Μην ξεγελαστείτε όμως από το μέγεθος, γιατί αυτή η μικρή φωτογραφική μηχανή διαθέτει ένα αισθητήρα Stacked CMOS τύπου 1.0, που επιτρέπει να πραγματοποιείτε λήψεις με λεπτομέρεια, σε μορφή έως και 40Χ με αργή κίνηση και μεγάλη ταχύτητα 1/32000 δευτ.

Previous Article

Η Siemens αποκτά την J2 Innovations

Next Article

SD Express Card με PCIe και NVMe στα 985MB/s – SDUC 128TB