Νέα σειρά 4K HDR TV Sony XE70

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
H σειρά 4K HDR TV, Sony XE70 είναι εξοπλισμένη με αποκλειστικές τεχνολογίες της Sony για την εικόνα και τον ήχο.

Η Sony ανακοίνωσε τη νέα σειρά τηλεοράσεων 4K HDR, XE70. Με υποστηρίξη περιεχομένου από τα Netflix και Amazon Video, το 4K HDR διευρύνει την παρουσία του ως πρότυπο εικόνας μέσα και από τη σειρά TV της Sony.

H μινιμαλιστική σχεδίαση της σειράς 4K HDR TV, Sony XE70, ταιριάζει εύκολα σε μοντέρνους χώρους.
H μινιμαλιστική σχεδίαση της σειράς 4K HDR TV, Sony XE70, ταιριάζει εύκολα σε μοντέρνους χώρους.

Η σειρά Sony XE70 των 4Κ HDR TV, περιλαμβάνει μια ποικιλία τεχνολογιών της Sony σε ήχο και εικόνα, για να προσφέρει όσο το δυνατό πιο ευχάριστη εμπειρία. Στη σειρά ΧΕ70 εφαρμόζεται επεξεργασία εικόνας 4K X-Reality PRO. Σύμφωνα με τη Sony, μεμονωμένα τμήματα κάθε σκηνής αναλύονται και συγκρίνονται με μια ειδική βάση δεδομένων εικόνων, για να γίνει αναδιαμόρφωση της υφής, αντίθεσης, του χρώματος χρώμα με στόχο αναπαραχθεί μια πιο ρεαλιστική εικόνα. Τα γρήγορα σεκάνς κατά τη διάρκεια αθλητικών εκπομπών ή ταινιών δράσης βελτιστοποιούνται με την τεχνολογία Motionflow XR. Η τεχνολογία αυτή δημιουργεί και εισάγει επιπλέον καρέ σε αυτά που υπάρχουν ήδη στο πρόγραμμα. Σύμφωνα με τη Sony, αυτό γίνεται με σύγκριση των βασικών οπτικών παραγόντων σε διαδοχικά καρέ, ενώ στη συνέχεια υπολογίζεται και προστείθεται το σημείο από τη δράση που λείπει από τη σεκάνς.

Η Sony εξόπλισε την 4K HDR τηλεοράσεις XE70 με πολλές αποκλειστικές για αυτήν τεχνολογίες ήχου. Το ClearAudio+ εξομαλύνει τον ήχο της τηλεόρασης και, σύμφωνα με τη Sony, κάνει την ακρόαση μουσικής, διαλόγου και εφέ με σαφέστερη και με μεγαλύτερο διαχωρισμό. Με το σύστημα DSEE, χαμένες συχνότητες αποκαθίστανται και με τον τρόπο αυτό, η Sony λέει ότι, η τηλεόρασή σας ή τα διαδικτυακά βίντεο χαμηλής ανάλυσης ακούγονται πολύ καλύτερα. Το Cinematic S-Force Front Surround προσωμοιώνει με φυσικό τρόπο τα τρισδιάστατα ηχητικά πεδία, λέει η Sony.

Η σειρά τηλεοράσεων 4K HDR, Sony XE70, διαθέτει δυνατότητες για γίνεται πιο ευχάριστη, λέει η Sony.  Το ενσωματωμένο Wi-Fi δίνει την δυνατότητα ασύρματης πρόβασης στις υπηρεσίες που υποστηρίζονται από τις τηλεοράσεις της σειράς, στις οποίες περιλαμβάνεται η περιήγηση στο Internet μέσω του ενσωματωμένου προγράμματος Opera. Η σειρά XE70 διαθέτει τρεις θύρες USB, που είναι τοποθετημένες στην πλαϊνή πλευρά, για την αναπαραγωγή ψηφιακού περιεχομένου, όπως μουσική, βίντεοκλιπ ή φωτογραφίες, από συσκευές USB και με υποστήριξη ενός ευρέος φάσματος codecs.

Η σειρά Sony XE70 διαθέτει μινιμαλιστική σχεδίαση με στενό πλαίσιο αλουμινίου και σύστημα διαχείρισης καλωδίων, με στόχο μια “νοικοκυρεμένη” εμφάνιση.

Η σειρά τηλεοράσεων 4K HDR,  Sony XE70,  θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη από τον Ιούνιο του 2017.

Previous Article

Summer Stories 2017: Διαγωνισμός φωτογραφίας από την Canon

Next Article

Sony Bravia OLED A1 4K HDR TV με Acoustic Surface