Αυτό είναι το Sony Xperia 1 III Compact;

Author: No Comments Share:
Sony Xperia 1 III Compact leak

H Sony ετοιμάζει το Χperia 1 III Compact, κάτι που, αν επαληθευτεί, θα σημάνει την αναβίωση των συσκευών Xperia Compact.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Sony θα αναβιώσει τις compact συσκευές smartphone στη σειρά Xperia Compact. Οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει δείχνουν ενα render της επερχόμενης συσκευής με μέγεθος 140 x 68,9 x 8,9 mm καθιστώντας το πολύ μικρότερο από τις περισσότερες σύγχρονες ναυαρχίδες, καθώς φαίνεται να έχει παρόμοιο μέγεθος με το παλαιότερο Xperia XZ2 και το iPhone 12 mini.

Παρόλο που η Sony έχει καταφέρει σε γενικές γραμμές να κρατήσει αρκετά λεπτά τα bezels, το πάχος του κάτω μέρους της συσκευής υποδηλώνει ότι μάλλον μιλάμε για ένα προϊόν μεσαίας κατηγορίας και όχι για μια ναυαρχίδα.

Sony Xperia 1 III Compact leak

Στο μπροστινό μέρος η Sony έχει τοποθετήσει selfie κάμερα των 8MP, ενώ πίσω φαίνεται να υπάρχει διπλή κάμερα με έναν κύριο αισθητήρα 13MP και έναν μη καθορισμένο ακόμη, δεύτερο αισθητήρα. Ο σχεδιασμός του πλαισίου που χρησιμοποιήθηκε στο Xperia 1 II και στο Xperia 5 II του περασμένου έτους μεταφέρθηκε σε αυτή την συσκευή, οπότε μπορούμε να αναμένουμε έναν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετημένο στο πλάι, όπως επίσης και τα πλήκτρα έντασης ήχου και το ειδικό κουμπί κλείστρου της κάμερας. Επίσης, στο κάτω μέρος η Sony έχει συμπεριλάβει μια υποδοχή ακουστικών 3,5 mm, μια θύρα USB-C και ένα ηχείο που σε συνδυασμό με το ηχείο στο πάνω μέρος της συσκευής δίνουν αίσθηση στερεοφωνίας.
Τέλος, αναμένεται να φορά τον Snapdragon 775G και πιθανότατα να προσφέρει υποστήριξη δικτύου 5G.

Αν και δεν έχουμε ακόμα στη διάθεσή μας πολλά στοιχεία για το επερχόμενο Xperia Compact, ωστόσο φήμες από τον περασμένο Νοέμβριο δείχνουν ότι το προϊόν θα παρουσιαστεί ως Sony Xperia 1 III Compact.

Previous Article

H Hisense παρουσίασε την πρώτη της τηλεόραση OLED 48 ιντσών

Next Article

To Skroutz εξαγόρασε τη SendX