Ένα leak του Steam Deck μας δείχνει τι θα ακολουθήσει μετά το Big Picture mode

Author: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
sonos move
Το leak του Steam Deck μας δείχνει τι θα ακολουθήσει μετά το Big Picture mode

Το Steam Deck UI μόλις εμφανίστηκε.

Ήδη ξέρουμε πως το Big Picture mode του Steam, το UI που δίνει μία παρόμοια εμπειρία με αυτή της κονσόλας στον υπολογιστή, θα αντικατασταθεί από το Steam Deck interface και πρόσφατα είδαμε πως είναι το νέο UI.

Μερικές εικόνες δημοσιεύτηκαν από τον Pavel Djundik, τον ιδρυτή του SteamDB, δείχνοντας το interface να τρέχει σε έναν υπολογιστή με Windows.

Ο Djundik στο Twitter αναφέρει πως ένα image του SteamOS 3 έχει διαρρεύσει, με μερικούς να το έχουν εγκαταστήσει ήδη σε portables πέρα του Steam Deck. Ωστόσο, πρέπει να θυμόμαστε πως αυτά που βλέπουμε τώρα δεν αντικατοπτρίζουν το τελικό interface, μιας και χρειάζεται ακόμα δουλειά μέχρι την κυκλοφορία του.

Έχουμε ήδη δει το SteamOS 3 interface σε προηγούμενες δημοσιεύσεις της Valve έτσι και αλλιώς, όποτε δεν υπάρχουν μεγάλες αποκαλύψεις στο νέο leak – ωστόσο, είναι αρκετά ενδιαφέρον να βλέπουμε τον αντικαταστάτη του Big Picture mode να παίρνει μορφή. Με το Big Picture mode να είναι πλέον ξεπερασμένο – δεν έχει δεχτεί update από το 2015 – μία αναβάθμιση είναι απολύτως καλοδεχούμενη, ακόμη και αν ετοιμάζεται για αρκετό καιρό.

Όσον αφορά στην διαρροή του SteamOS 3, όπου από ό,τι φαίνεται υπάρχει κάπου κρυμμένη, όσοι καταφέρουν να αποκτήσουν το image θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Σίγουρα, πέρα από τους νομικούς λόγους, δεν πρέπει να περάσει από το μυαλό κανενός να το κατεβάσει και να το εγκαταστήσει μιας και μπορεί πολύ εύκολα να είναι μολυσμένο από malware και διάφορους ιούς.

Περισσότερα από το Steam Deck:

Previous Article

Panik TV: Έρχεται στην COSMOTE TV γεμάτο μουσική, ψυχαγωγία & lifestyle

Next Article

Το One UI 4.0 έφτασε στο Samsung Galaxy S21: 18 νέα features και αλλαγές – λίστα συμβατότητας

sonos move