Νέες τεχνολογίες σε smartphone από την Honor

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Νέες τεχνολογίες σε smartphone από την Honor

Super Bluetooth και Virtual 9.1 Surround Sound είναι διαθέσιμες στους χρήστες μέσω της νέας σειράς Honor 20 smartphones.

Ακολουθεί δελτίο τύπου της Honor.

Το παγκόσμιο νεανικό smartphone brand, Honor λανσάρει δύο νέες μοναδικές τεχνολογίες που επιβεβαιώνουν για μια ακόμη φορά τη δέσμευση και την αφοσίωση της εταιρείας να προσφέρει καινοτόμες λύσεις και εξαιρετικές εμπειρίες στους χρήστες. Οι πρωτοποριακές τεχνολογίες, Super Bluetooth και Virtual 9.1 Surround Sound, παρουσιάστηκαν επίσημα την προηγούμενη εβδομάδα στη Σαγκάη, σε συνέχεια του επιτυχημένου λανσαρίσματος της σειράς Honor 20, τα smartphones της οποίας είναι και οι πρώτες συσκευές που τις ενσωματώνουν.

Honor Super Bluetooth: ο IoT κόσμος έρχεται πιο κοντά

Με τη νέα τεχνολογία Honor Super Bluetooth η Honor επαναπροσδιορίζει την εμπειρία του χρήστη στον τομέα της συνδεσιμότητας, ανεβάζοντας την εμβέλεια σύνδεσης μεταξύ δύο συσκευών σε επίπεδα ρεκόρ για τη βιομηχανία. Ειδικότερα, η μέγιστη εμβέλεια που επιτυγχάνεται μέσω της τεχνολογίας Super Bluetooth σε ένα περιβάλλον χωρίς εμπόδια φθάνει τα 265 μέτρα. Στην πράξη, κάθε μοντέλο της σειράς Honor 20 μπορεί να συνδέεται αποτελεσματικά με πλήθος συσκευών σε οποιοδήποτε περιβάλλον, είτε πρόκειται για ένα μεγάλο ανοικτό χώρο είτε το εσωτερικό ενός έξυπνου σπιτιού.

Η τεχνολογία Super Bluetooth τροφοδοτείται με το Hi1103 chip που χρησιμοποιεί AI αλγόριθμους και οι οποίοι βοηθούν τα Honor 20 smartphones να αναγνωρίσουν τις διαφορετικές παραμέτρους στο εκάστοτε περιβάλλον ρυθμίζοντας έξυπνα το Bluetooth σήμα τους για να επιτύχουν καλύτερη σύνδεση με άλλες συσκευές. Είναι ενδεικτικό ότι σε μετρήσεις που πραγματοποίησε η Honor, τα smartphones της σειράς Honor 20 υπερείχαν σε εμβέλεια σύνδεσης έναντι του ανταγωνισμού κατά αρκετές δεκάδες μέτρα.

Virtual 9.1 Surround Sound: ένα σύστημα ήχου παγκόσμιας κλάσης

Η ηχητική εμπειρία στη σειρά Honor 20 απογειώνεται χάρη στην τεχνολογία Virtual 9.1 Surround Sound. Τα smartphones της σειράς είναι τα πρώτα που υιοθετούν το νέο αυτό σύστημα, που είναι ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει μια καθηλωτική, κινηματογραφική εμπειρία στους ακροατές.

Η τεχνολογία Virtual 9.1 Surround Sound υλοποιήθηκε πάνω στις βασικές αρχές του ήχου, έτσι ώστε να προσφέρει πλούσιο ήχο, που φθάνει στο αυτί του χρήστη από όλες τις κατευθύνσεις. Για την ανάπτυξή της η Honor συνεργάστηκε με περισσότερους από 40 ακαδημαϊκούς και ειδικούς, παγκοσμίου φήμης, στον τομέα του ήχου. Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός των ακουστικών της Honor, η τεχνολογία Virtual 9.1 Surround Sound είναι συμβατή με τα περισσότερα ακουστικά που κυκλοφορούν στην αγορά.

Previous Article

LG NanoCell TV με επιστροφή έως 700€

Next Article

Καλοκαιρινή προσφορά 2019 Nikon CASHBACK έως 600€