Οι 10 καλύτερες εφαρμογές Android για το 2021, σύμφωνα με την Google

Author: No Comments Share:
Οι 10 καλύτερες εφαρμογές Android για το 2021, σύμφωνα με την Google

Εάν διαθέτετε μία συσκευή Android τότε η Google έχει για εσάς μία συλλογή από καλές εφαρμογές και παιχνίδια για να δείτε.

Εάν διαθέτετε μία συσκευή Android τότε η Google έχει για εσάς μία συλλογή από καλές εφαρμογές και παιχνίδια για να δείτε. Στο τέλος της κάθε χρονιάς, η Apple και η Google επιβραβεύουν τις καλύτερες εφαρμογές και παιχνίδια τους στα αντίστοιχα app stores τους. Εάν τώρα, δεν είχατε χρόνο για να δοκιμάσετε νέες εφαρμογές Android φέτος, η λίστα μας θα σας βοηθήσει να βρείτε κάτι ενδιαφέρον σε μικρό χρονικό διάστημα.

Balance

Η εφαρμογή διαλογισμού Balance είναι η νικήτρια του τίτλου «Καλύτερη εφαρμογή Android 2021». Η ειδική ικανότητα της εφαρμογής είναι να προσαρμόζεται στις ανάγκες διαλογισμού σας με βάση τις εμπειρίες σας. Όταν την ανοίξετε για πρώτη φορά θα σας κάνει κάποιες ερωτήσεις για την εμπειρία σας με τον διαλογισμό και έπειτα θα σας προσφέρει ένα ειδικά διαμορφωμένο πλάνο διαλογισμού.

Pokémon Unite

Αν ψάχνετε για ένα διασκεδαστικό ανταγωνιστικό παιχνίδι multiplayer για το Android κινητό σας τότε το Pokémon Unite είναι μία πολύ καλή επιλογή. Υπάρχουν δύο ομάδες των 5 παικτών, η μία ενάντια της άλλης. Η Google έδωσε στο Pokémon Unite τον τίτλο του καλύτερου παιχνιδιού Android για το 2021. Αξίζει να το δοκιμάσετε ακόμα και αν δεν ενδιαφέρεστε για το Pokémon franchise.

Bird Alone

Αν από την άλλη, αντιπαθείτε τα γρήγορα ανταγωνιστικά multiplayer παιχνίδια τότε πρέπει να δοκιμάσετε το Bird Alone. Πρόκειται για μία εντυπωσιακή single player εμπειρία όπου ο παίκτης καταλήγει φίλος με ένα πουλί. Το πουλί στην αρχή κάνει νορμάλ ερωτήσεις, αλλά όσο περνάει ο χρόνος οι ερωτήσεις μετατρέπονται σε υπαρξιακά θέματα συμπεριλαμβανομένου του θανάτου. Ωστόσο, δεν παραμένει «σκοτεινό» μιας και κάνετε διασκεδαστικά πράγματα μαζί – για παράδειγμα μπορείτε να γράψετε ποιήματα μαζί. Ο στόχος του παιχνιδιού είναι να τσεκάρετε τον φίλο σας κάθε μέρα για να βεβαιωθείτε πως δεν είναι μόνος του.

Moonbeam

Το Moonbeam είναι μία εξαιρετική εφαρμογή για την ανακάλυψη καινούριων podcast. Τα τελευταία χρόνια πηγαίνουμε όλο και πιο κοντά σε περιεχόμενο μικρής διάρκειας, όπως αυτό που βλέπουμε στο TikTok και στα Instagram Reels. Το Moonbeam θέλει να διαφοροποιηθεί και έτσι μπορούμε να βρούμε podcasts τα οποία ξεπερνούν τα 40 λεπτά ανά επεισόδιο.

FWD

Αν θέλετε να μάθετε για το ψηφιακό marketing ή την διαχείριση προϊόντων τότε το FWD είναι μία καλή αρχή. Η εφαρμογή αναλύει περίπλοκα θέματα σε κάρτες, κάτι που κάνει το εκάστοτε θέμα να μαθαίνετε πιο εύκολα. Επιπλέον προσφέρει quiz για να ελέγχει αν μπορείτε να κατανοήσετε τα θέματα του.

Speechify

Το Speechify πολύ απλά μετατρέπει ένα κείμενο σε ομιλία. Αν δυσκολεύεστε να διαβάζετε ένα κείμενο για πολύ ώρα τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Speechify για να σας το διαβάσει. Η εφαρμογή υποστηρίζει 20 γλώσσες και διαθέτει αρκετές διαφορετικές φωνές.

My Friend Pedro: Ripe for Revenge

Αν ψάχνετε ένα platformer παιχνίδι για να σκοτώσετε ώρα τότε το My Friend Pedro: Ripe for Revenge είναι μία εξαιρετική επιλογή. Το παιχνίδι συνδυάζει στοιχεία platformer με καλή δράση και είναι σχεδιασμένο να σας κρατάει απασχολημένους για ώρες.

Sleep Cycle

Ενώ η λίστα αφορούσε εφαρμογές για κινητά Android η Google έκανε μία ξεχωριστή αναφορά για εφαρμογές Android Wear. Το Sleep Cycle είναι ανάμεσα στις καλύτερες. Βοηθάει στο να καταγράφει τον ύπνο σας, σας ξυπνάει με έναν απαλό ήχο και δουλεύει ακόμα και αν δεν έχετε smartwatch.

Concepts

Η Google δεν ξέχασε να συμπεριλάβει εφαρμογές για τα Android tablets και το Concepts είναι μία από αυτές. Με αυτήν την εφαρμογή μπορείτε να σχεδιάζετε τις ιδέες σας και να δημιουργήσετε διαγράμματα.

Canva

Το Canva είναι η εφαρμογή για όσους βρίσκουν το photoshop δύσκολο. Καθιστά εύκολη την δημιουργία αφισών, logo και banner. Διαθέτει αρκετά δωρεάν template για να διαλέξετε και συμπεριλαμβάνει διάφορα εφέ κειμένου.

Μπορείτε να δείτε την λίστα της Google εδώ.

Subscribe to our newsletter!

Previous Article

Χριστούγεννα στη Vodafone με προσφορές σε smartphone και αξεσουάρ

Next Article

Δωρεάν αναβάθμιση ταχυτήτων για τους συνδρομητές COSMOTE