Η TP-Link στο Broadband World Forum 2017

Author: No Comments Share:
TP-Link BBWF 2017

H TP-Link συμμετέχει στο Broadband World Forum 2017  – BBWF 2017 που πραγματοποιείται στη Messe Berlin της Γερμανίας, 24-26 Οκτωβρίου 2017, με μότο της το τρίπτυχο “Αξιοπιστία. Ευελιξία. Συνδεσιμότητα.”.

H TP-Link παρουσιάzει οικιακό σύστημα Wi-Fi, προϊόντα που ενσωματώνουν την τεχνολογία G.fast και την τεχνολογία VDSL2 35b όπως και άλλα highlights, εστιάζοντας στην νέα αποστολή της εταιρείας να υποστηρίζει τους ISPs με εξελιγμένες λύσεις που θα μπορούν να παρέχουν στους πελάτες τους.

Εξυπνο Wi-Fi για κάλυψη σε όλο το σπίτι και περιαγωγή χωρίς διακοπές –seamless roaming

Η λύση TP-Link Home Wi-Fi System είναι ένα mesh ασύρματο δίκτυο, που συμπεριλαμβάνει dynamic self-organization, automatic configuration synchronization, backhaul dedicated band, Seamless Roaming και Band Steering. Αυτή η λύση βοηθάει τους τελικούς χρήστες να δημιουργήσουν ένα ασύρματο δίκτυο υψηλής απόδοσης που καλύπτει κάθε γωνιά του σπιτιού, παρέχοντας στους χρήστες την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Το πρωτόκολλο TR-069 υποστηρίζεται, ώστε να επιτρέπει στους χειριστές να διαχειρίζονται από απόσταση τη διαμόρφωση του οικιακού Wi-Fi. Αυτό βοηθά τους ISPs να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα της διαχείρισης του εξοπλισμού τους και να μειώσουν το κόστος συντήρησης και υποστήριξης.

Το G.fast διευκολύνει τους ISPs να αναπτύξουν υπερυψηλές ταχύτητες στην ευρυζωνική σύνδεση

Τα προϊόντα G.Fast της TP-Link είναι μέρος μιας εξαιρετικής λύσης για τους ISPs. Το Archer GR2800v είναι ένα gateway που υποστηρίζει τις τεχνολογίες G.fast 106a και VDSL2 35b, παρέχοντας έως και 1 Gbps ταχύτητα στην ευρυζωνική σύνδεση. Με ενσωματωμένη υποδοχή SFP και διασύνδεση USB, το Archer GR2800v προσφέρει την ευελιξία να υποστηρίζει πολλαπλές επιλογές πρόσβασης, όπως Fiber, EWAN και 3G / 4G dongle. Oι ταχύτητες που παρέχει το dual band Wi-Fi φτάνουν αθροιστικά μέχρι 2.767Mbps επιτρέποντας στους τελικούς χρήστες να απολαμβάνουν ένα υψηλής ταχύτητας και ταυτόχρονα αξιόπιστο δίκτυο που ανταπεξέρχεται αποτελεσματικά στις ολοένα και αυξανόμενες online απαιτήσεις του σύγχρονου κόσμου.

Οι πρόσφατες καινοτομίες ενσωματώνουν το G.fast μέσω SFP modules, υποστηρίζοντας το ITU-T G.9700 / 1 και άλλες τεχνολογίες ώστε να επιτυγχάνονται μέγιστες ταχύτητες μεταφοράς μέχρι 1 Gbps. Τα G.fast SFP modules υλοποιούν πραγματικό plug-and-play και επιτρέπουν στους ISPs να αναπτύξουν με μεγαλύτερη ευελιξία την υπηρεσία G.fast σε εφαρμογές FTTdp (Fiber To The Distribution Point).

Τα VDSL2 35b και GPON προϊόντα υποστηρίζουν τους ISPs στην ευέλικτη εγκατάσταση εξοπλισμού

Στο Παγκόσμιο Φόρουμ Ευρυζωνικότητας 2017 – BBWF 2017 -, η TP-Link παρουσιάζει την τελευταία γενιά προϊόντων VDSL2 35b, GPON, Wi-Fi Router και Range Extender, διαθέτοντας στους ISPs πληθώρα λύσεων για κάθε σενάριο πρόσβασης. Το Archer VR2810v είναι ένα προϊόν VDSL2 35b που διαθέτει ταχύτητες πρόσβασης έως και 350Mbps σε απόσταση εντός 600 μέτρων. Οι τεχνολογίες 11AC 4X4 Wave2 MU-MIMO και Beamforming εξασφαλίζουν εξαιρετική εμπειρία ασύρματου δικτύου υψηλής ταχύτητας για τους τελικούς χρήστες.

Info: TP-Link

Previous Article

Νέες λύσεις ασφάλειας ESET με έμφαση στο IoT

Next Article

Xerox ConnectKey – μεταμόρφωση του τρόπου εργασίας

Leave a Reply