Xerox ConnectKey – μεταμόρφωση του τρόπου εργασίας

Author: Στάθης Ασπιώτης Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Xerox ConnectKey

Με την τεχνολογία ConnectKey, οι εκτυπωτές στις σειρές Xerox VersaLink και AltaLink μετατρέπονται σε έξυπνους «βοηθούς εργασίας», για να καλύπτουν με επιτυχία τις εξελισσόμενες ανάγκες των σημερινών επιχειρήσεων.

Alex Nozdrin, Xerox
O Alex Nozdrin, Software Business Manager της Xerox στην εκδήλωση “Future of Work”. (φωτό: Xerox)

Το μεγαλύτερο προϊοντικό λανσάρισμα στην ιστορία των 110 χρόνων της παρουσίασε η Xerox κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης «The Future of Work». Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης «Future of Work», που έλαβε χώρα 19 Οκτωβρίου στην Αθήνα, ο Software Business Manager της Xerox, υπεύθυνος για λύσεις λογισμικού σε περισσότερες από 30 χώρες, Alexander Nozdrin, μίλησε για το μέλλον της ψηφιακής εργασίας και παρουσίασε τις νέες τεχνολογίες που σκοπό έχουν να μεταμορφώσουν τον τρόπο που οι άνθρωποι συνδέονται, επικοινωνούν και εργάζονται.

Η Xerox βρίσκεται στην πρώτη θέση πωλήσεων στους έγχρωμους πολυλειτουργικούς εκτυπωτές Α3, σύμφωνα και με τα τελευταία στοιχεία για το 2017.

Στην εκδήλωση έγινε αναλυτική παρουσίαση και επιδείξεις των δυνατοτήτων των εκτυπωτών της Xerox στις σειρές VersaLink και AltaLink. Επίσης, παρουσιάστηκε η στόχευση της εταιρείας για την εξυπηρέτηση των αναγκών των επιχειρήσεων. Τα στελέχη της εξήγησαν τους τρόπους με τους οποίους τα προϊόντα της εταιρείας  υποστηρίζουν τις επιχειρήσεις, με τρόπους επεκτείνονται πολύ πέρα από την απλή και οικονομική εκτύπωση, με χρήση σύγχρονων υποδομών IT και του cloud.

Κύριο χαρακτηριστικό των σειρών εκτυπωτών VersaLink και AltaLink, τα βασικά χαρακτηριστικά των οποίων μπορείτε να δείτε συνοπτικά παρακάτω είναι η λειτουργική τους ομοιότητα. Η διαφοροποίηση ανάμεσα στις σειρές αφορά την παραγωγική ικανότητα του κάθε μηχανήματος, κυρίως, και όχι τον τρόπο λειτουργίας.

Xerox ConnectKey

Xerox ConnectKey user interface
To user interface του Xerox ConnectKey (φωτό: Xerox)

Η Xerox διαθέτει αυτή τη στιγμή, ταυτόχρονα, 29 προϊόντα στην αγορά. Στόχος της εταιρείας είναι η κάλυψη των λειτουργικών αναγκών των πελατών της, όποιες και αν είναι αυτές. Σημείο κλειδί για την επιτυχία των μηχανημάτων της εταιρείας, έτσι όπως τα γνωρίσαμε εμείς κατά τη διάρκεια των επιδείξεων που έλαβαν χώρα στο «The Future of Work» είναι το ConnectKey. Η τεχνολογία ConnectKey είναι κατά κάποιο τρόπο το λειτουργικό σύστημα των εκτυπωτών της Xerox στις σειρές στις οποίες αναφερόμαστε. Το ConnectKey θυμίζει εν πολλοίς λειτουργία smartphone με apps που εγκαθίστανται με τρόπο που γνωρίζει σχεδόν ο καθένας μέσα από τη χρήση του Android ή του iOS. Ευρεία είναι και η ασύρματη διασυνδεσιμότητα των εκτυπωτών της Xerox με τα κινητά των OS που μόλις αναφέραμε, όπως επίσης και με τα laptop.

  Επιστροφή χρημάτων -Cash Back- σε εκτυπωτές HP μόνο με μία εγγραφή!

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στην εκδήλωση, η Xerox θέλει να φέρει την επανάσταση στο χώρο εργασίας με την κυκλοφορία δύο νέων σειρών επαγγελματικών εκτυπωτών: Τη σειρά VersaLink και τη σειρά AltaLink, που ενσωματώνουν την τεχνολογία ConnectKey της Xerox. Τα νέα μοντέλα έχουν σχεδιαστεί για να μεταμορφώσουν τον τρόπο που εργαζόμαστε σήμερα, παρέχοντας ολοκληρωμένη ασφάλεια και μεγαλύτερη παραγωγικότητα.

H πρόσβαση σε χρήσιμες εφαρμογές μέσα από το Xerox App Gallery, oι νέες οθόνες που μοιάζουν με αυτές των tablets, η δυνατότητα εξατομίκευσης της ροής εργασιών, η πρόσβαση στο cloud με το πάτημα ενός κουμπιού, καθώς και τα πολυεπίπεδα χαρακτηριστικά ασφαλείας προστίθενται στις γνωστές λειτουργίες της εκτύπωσης, της αντιγραφής, της σάρωσης και του φαξ. Μπορείτε να κατεβάσετε αναλυτικό οδηγό για την τεχολογία Xerox ConnectKey

Τι λένε τα στελέχη της Xerox

Xerox ConnectKey
Στην εκδήλωση, πολυμηχάνημα της σειράς AltaLink σκάναρε κείμενο στην αγγλική γλώσσα και το εκτύπωσε στα ελληνικά. Η μετάφραση έγινε σε πραγματικό χρόνο στο cloud. (φωτό: Electronicanto)

H οικογένεια των νέων προϊόντων περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία μεγεθών, ταχυτήτων και δυνατοτήτων, προκειμένου να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των μικρών, των μεσαίων, αλλά και των μεγάλων επιχειρήσεων, προσφέροντας μια ενιαία εμπειρία στους χρήστες.

Αναφορικά με το νέο αυτό λανσάρισμα από τη Xerox, ο Alexander Nozdrin δήλωσε: «Τα νέα μας μοντέλα και η τεχνολογία ConnectKey που ενσωματώνουν, προσφέρουν μια εξελιγμένη εμπειρία στο χρήστη, επιτρέποντας σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις να διαχειριστούν με καλύτερο τρόπο τις καθημερινές απαιτήσεις. Οι νέοι μας εξελιγμένοι εκτυπωτές δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες να εκμεταλλευτούν πολλές χρήσιμες εφαρμογές και διαθέτουν υψηλά πρότυπα ασφαλείας».

Από την πλευρά του ο κ. Βασίλης Ραμπάτ, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Xerox Hellas τόνισε χαρακτηριστικά: «Στη Xerox o Ψηφιακός Μετασχηματισμός βρίσκεται στο επίκεντρο όσων κάνουμε. Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον προσφέρουμε στους πελάτες μας καινοτόμες λύσεις που αλλάζουν την οργάνωση των επιχειρήσεων, διασφαλίζοντας μεγάλη αποτελεσματικότητα και ευελιξία. Είμαστε περήφανοι που για μία ακόμη φορά η Xerox είναι οδηγός στις τεχνολογικές εξελίξεις».

Σε συνομιλίες που είχαμε – ο υπογράφων το άρθρο και ο κύριος Σταματάκος – με κύριο Ραμπάτ και στελέχη της Xerox, αποκομίσαμε την βούληση της εταιρείας να διατηρήσει το υψηλό της προφίλ και το κύρος που την χαρακτηρίζει. Βασικά σημεία στα οποία επενδύει η Xerox διαχρονικά, αλλά και με τη σειρά των εκτυπωτών VersaLink και AltaLink είναι η αξιοπιστία των προϊόντων της, η ολοκληρωμένη και πλήρης υποστήριξη σε κάθε επίπεδο προς τον επαγγελματία κάθε μεγέθους, στοιχεία που την έχουν τοποθετήσει στην πρώτη θέση προτίμησης στην ελληνική αγορά.

  Επέκταση της συνεργασίας Xerox Hellas και Info Quest στη διάθεση γνήσιων αναλωσίμων

Οι σειρές Xerox VersaLink και Xerox AltaLink με ConnectKey

Xerox ConnectKey - Dropbox
Απευθείας εκτύπωση από λογαριασμό χρήστη στο Dropbox με μηχάνημα AltaLink. (φωτό: Electronicanto)

Η σειρά VersaLink περιλαμβάνει 19 εκτυπωτές και πολυμηχανήματα (MFPs), τα οποία είναι σχεδιασμένα για μικρές επιχειρήσεις και μικρές ομάδες εργασίας.

Η σειρά AltaLink περιλαμβάνει 10 πολυμηχανήματα (MFPs), σχεδιασμένα για μεγαλύτερες επιχειρήσεις και για ανάγκες μεγαλύτερου όγκου.

Μερικά από τα χαρακτηριστικά των νέων μοντέλων που ξεχωρίζουν είναι:

  • Βελτιωμένες επιχειρηματικές διαδικασίες: Οι ενσωματωμένες εφαρμογές – διαθέσιμες είτε απευθείας μέσω του App Gallery της Xerox, είτε δημιουργημένες αποκλειστικά για μια εταιρεία – βοηθούν τις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν ροές εργασίας προσαρμοσμένες στις δικές τους δραστηριότητες. Για παράδειγμα, η διαχείριση αρχείων, συμβάσεων ή τιμολογίων, μπορεί πλέον να απλοποιηθεί σε λιγότερα, πιο γρήγορα βήματα, χρησιμοποιώντας ψηφιακές ροές εργασίας που ενεργοποιούνται μέσω των νέων συσκευών.
  • Εξελιγμένη εμπειρία χρήσης: Επωφελούμενα από την πολυετή έρευνα της Xerox πάνω στον συγκεκριμένο τομέα και τα 29 προϊόντα μοιράζονται ένα παρεμφερές και προσαρμόσιμο περιβάλλον εργασίας (user interface).  H οθόνης αφής, παρόμοια με αυτή των tablets, μπορεί να προσωποποιηθεί για διαφορετικά περιβάλλοντα εργασίας ή διαφορετικούς χρήστες.
  • Κινητό και cloud: Οι πληροφορίες ρέουν εύκολα από τη συσκευή προς αποθηκευτικούς χώρους στο cloud, όπως το Dropbox, το Office 365 ή το Google Drive. Οι εργαζόμενοι έχουν τη δυνατότητα να εκτυπώσουν ασύρματα από οποιαδήποτε κινητή συσκευή.
  • Ολοκληρωμένη ασφάλεια για τη συσκευή και τις πληροφορίες: Η τεχνολογία ConnectKey προσφέρει προστασία από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στις συσκευές, διατηρεί εμπιστευτική την επικοινωνία και τις πληροφορίες μέσω κρυπτογράφησης και προστατεύει τα δεδομένα και τον εξοπλισμό από κακόβουλες επιθέσεις. Σε συνεργασία με εταιρείες του κλάδου ασφαλείας, οι συσκευές ConnectKey προσφέρουν επιπρόσθετη ασφάλεια, εξασφαλίζοντας ότι παρακολουθούνται συνεχώς και είναι αξιόπιστες ακόμα και στα πιο αμφιλεγόμενα περιβάλλοντα.

Info: Xerox, τηλ. 210 9307000

Previous Article

Η TP-Link στο Broadband World Forum 2017

Next Article

O Ψηφιακός Μετασχηματισμός στο Dell EMC Forum 2017