Νέα καλώδια HDMI 2.1 για 8Κ με Ethernet

Author: Στάθης Ασπιώτης Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Vanco HD8K και PROHD8K

Δύο νέες σειρές καλωδίων Ultra High Speed HDMI με Ethernet προσφέρουν χωρίς συμπίεση των υποστήριξη χαρακτηριστικών της προδιαγραφής HDMI 2.1.

Τα νέα καλώδια HD8K και PROHD8K Ultra High Speed ​​της Vanco με Ethernet είναι προς τα πίσω συμβατά και ανταποκρίνονται στις ανάγκες των σημερινών εγκαταστάσεων 8K, αλλά και πέραν αυτών.

Καλώδια HDMI 2.1 Ultra High Speed με Ethernet από τη Vanco

Και οι δύο σειρές καλωδίων HDMI 2.1 Ultra High Speed με Ethernet από τη Vanco προσφέρουν μη συμπιεσμένο εύρος ζώνης 48Gbps και υποστηρίζη αναλύσεων μέχρι 10K, συν 8K/60Hz, 4:4:4 Chroma και 4K/120Hz. Η μετάδοση HDR είναι επίσης δυνατή με τα νέα καλώδια, όπως και η υποστήριξη λόγου πλευρών 21:9.

Σε ό,τι αφορά τον ήχο, τα νέα καλώδια της Vanco διαθέτουν enhanced Audio Return Channel (eARC) για απλοποίηση στις συνδέσεις συνδεσιμότητα, παρέχοντας στους εγκαταστάτες μεγαλύτερη ευκολία χρήσης και υποστήριξη για τις πιο προηγμένα φορμά με έως 32 κανάλια. Φορμά HD, όπως τα DTS Master, DTS: X, Dolby TrueHD, Dolby Atmos υποστηρίζονται από τα νέα καλώδια.

Vanco HD8K και PROHD8K
Vanco HD8K και PROHD8K (φωτό: Vanco)

Τα καλώδια Ultra High Speed ​​έχουν δοκιμαστεί για ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές για εξασφαλίσουν ελάχιστη παρεμβολή με ασύρματα σήματα. Η λειτουργία Auto Low Latency Mode (ALLM) επιτρέπει την αυτόματη ρύθμιση για ομαλή, χωρίς καθυστέρηση, χωρίς διακοπές προβολή και διαδραστικότητα.

Τα καλώδια HDMI HD8K και PROHD8K Ultra High Speed με Ethernet της Vanco θα αρχίσουν διατίθενται από τα τέλη Μαΐου 2019 στην Αμερική σε μήκη 0,3m, 1m και 1,5m με premium μεταλλικούς συνδέσμους και PVC.

Από ό,τι γνωρίζουμε, τα προϊόντα της Vanco δεν εισάγονται επίσημα στην Ελλάδα, σήμερα.

Previous Article

Τα Nokia Android Enterprise Recommended smartphones για το 2019

Next Article

«5G is ON»: Huawei Road Show 2019