Ειδική προσφορά στο Vodafone Secure Net

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
vodafone secure net

Η Vodafone Ελλάδας προσφέρει την υπηρεσία Vodafone Secure Net, σε όλους τους καταναλωτές, δωρεάν για δύο μήνες.

Οι επιθέσεις με malware, adware και phishing αποτελούν μία συνεχή απειλή για την κυβερνοασφάλεια των πολιτών και των επιχειρήσεων. Η φύση των κινδύνων αυτών είναι διαρκώς εξελισσόμενη και η αντιμετώπισή τους προϋποθέτει συνεχή επαγρύπνηση για την μεγαλύτερη ασφάλεια της ψηφιακής καθημερινότητας όλων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, σε αντίθεση με το παρελθόν, όταν το κακόβουλο λογισμικό στόχευε κυρίως στην κλοπή ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, τα νέας γενιάς malware, όπως για παράδειγμα το Coinhive, επιτίθενται απευθείας στην υπολογιστική ισχύ των υπολογιστών την οποία και δεσμεύουν, στερώντας από τους χρήστες τους σημαντικούς ψηφιακούς πόρους.

Για να αντιμετωπίσει αυτούς τους ψηφιακούς κινδύνους και να προστατεύσει τους πελάτες της, η Vodafone Ελλάδας διαθέτει μέσα από το δίκτυο της το Vodafone Secure Net το οποίο παρέχει Antivirus, Antimalware και Antiphishing προστασία και προσφέρει παράλληλα ασφάλεια, απλότητα στη χρήση, συμβατότητα με όλες τις συσκευές και εξοικονόμηση ενέργειας.

Το Vodafone Secure Net χρησιμοποιούν καθημερινά δεκάδες χιλιάδες πελάτες της Vodafone, προστατεύοντας έτσι τις συσκευές τους από κακόβουλες επιθέσεις που μπορούν να τις βλάψουν, να καταστρέψουν δεδομένα, να στείλουν SMS /δεδομένα χωρίς την θέληση του χρήστη και να πραγματοποιήσουν άλλες επιβλαβείς ενέργειες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από τον Φεβρουάριο έως τον Σεπτέμβριο του 2018 το Vodafone Secure Net αντιμετώπισε με επιτυχία πάνω από 25 εκατ. επιθέσεις phising και απαγόρεψε την πρόσβαση στα δεδομένα των πελατών Vodafone σε χιλιάδες απόπειρες χρήσης malware.

Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού μήνα κυβερνοασφάλειας, η Vodafone Ελλάδας προσφέρει το Vodafone Secure Net σε όλους τους καταναλωτές με ειδική προσφορά που περιλαμβάνει δωρεάν χρήση της υπηρεσίας για δύο μήνες.

  Χριστούγεννα με δωρεάν απεριόριστα Data από τη Vodafone για όλους!

Ο κ. Κωνσταντίνος Μουμούρης, Head of Mass Youth, Ethnic, Loyalty & IoT της Vodafone Ελλάδας δήλωσε: «Οι ψηφιακές απειλές ακολουθούν την ανάπτυξη του διαδικτύου, εξελίσσονται μαζί του και γίνονται όλο και πιο ευφυείς και δύσκολες να αντιμετωπιστούν. Η Vodafone Ελλάδας, μέσα από συνεχή έρευνα και ανάπτυξη, αλλά και επαγρύπνηση, ενισχύει διαρκώς το Vodafone Secure Net, προστατεύει την ψηφιακή καθημερινότητα των πελατών της και ενδυναμώνει την κυβερνοασφάλεια όλων».

Previous Article

LG 8K OLED TV: Αναμένονται Ιούνιο 2019

Next Article

mydlink Cloud Recording για τις κάμερες D-Link