Ισχυρό WiFi σε όλο το σπίτι με την υπηρεσία Vodafone Super WiFi

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Vodafone Super WiFi

Η υπηρεσία Vodafone Super WiFi έχει 12μηνη εγγύηση και περιλαμβάνει επίσκεψη ειδικού της Ομάδας Ιnternet.

Η Vodafone παρουσιάζει τη νέα υπηρεσία Vodafone Super WiFi, που προσφέρει στους συνδρομητές της Vodafone δυνατό Wi-Fi σε κάθε γωνιά του σπιτιού τους με λύσεις ειδικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους.

Με την υπηρεσία Vodafone Super WiFi, ειδικός της Ομάδας Ιnternet επισκέπτεται το σπίτι του συνδρομητή, διερευνά τις ανάγκες του και του εξασφαλίζει δυνατό WiFi σε κάθε γωνιά του σπιτιού του με τελευταίας τεχνολογίας λύσεις προσφέροντας του παράλληλα και 12μηνη εγγύηση ποιότητας υπηρεσίας.

Παράλληλα, μέσω των αποκλειστικών και έξυπνων Vodafone Super WiFi λύσεων ο συνδρομητής μπορεί να απολαμβάνει επιπλέον μοναδικά προνόμια όπως γονικό έλεγχο των συσκευών που συνδέονται στο WiFi ώστε να κρατάει την οικογένεια ασφαλή, σύστημα antivirus για την προστασία συσκευών από κυβερνοεπιθέσεις και δυνατότητα παραχώρησης προτεραιότητας σε συσκευές και εφαρμογές που συνδέονται στο Διαδίκτυο.

Ο κ. Αχιλλέας Κανάρης, εμπορικός διευθυντής καταναλωτικών προϊόντων της Vodafone Ελλάδας δήλωσε: «Με την υπηρεσία Vodafone Super WiFi δίνουμε στους πελάτες μας μία ακόμα πρωτοποριακή λύση που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες συσκευών με WiFi να σερφάρουν στο Internet σε κάθε σημείο του σπιτιού τους. Μέσα από τις καλύτερες ασύρματες τεχνολογίες, αλλά και λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες των καταναλωτών, εξασφαλίζουμε και επιταχύνουμε τη μετάβαση των πελατών μας σε μία νέα εποχή για τις υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας».

Η υπηρεσία Vodafone Super WiFi προσφέρεται σε τρεις κατηγορίες: Start, Plus και Ultra που ξεκινούν από τα €2,5/ μήνα και περιλαμβάνουν επίσκεψη από τον ειδικό της Ομάδας Ιnternet για την επισκόπηση των αναγκών του σπιτιού σε WiFi και την εγκατάσταση λύσης προσαρμοσμένης στις ανάγκες του καταναλωτή. Οι κατηγορίες Start και Plus περιλαμβάνουν την εγκατάσταση εξοπλισμού WiFi Extender TPLink RE350, ενώ η κατηγορία Ultra, την υπερσύγχρονη ασύρματη συσκευή Deco Μ5 WiFi, η οποία παρέχεται αποκλειστικά από τη Vodafone στην Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να πάρετε στο portal http://www.vodafone.gr/portal/super-wifi

Previous Article

Νέα μοντέλα 4K UHD Smart TV στη σειρά LG UJ620V

Next Article

Twitter: Tweet με 280 χαρακτήρες επίσημα