Οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2018 ζωντανά στο Vodafone TV

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
vodafone-tv-xeimerinoi-olympiakoi-2018

To Vodafone TV καλωσορίζει τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2018, ζωντανά από το Eurosport.

Οι συνδρομητές Vodafone TV έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στον κόσμο, μέσω των καναλιών Eurosport. Από την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου έως και την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου τα κανάλια Eurosport 1 και Eurosport 2 θα αποτελέσουν το σπίτι των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, που διεξάγονται στην Πιόνγκτσανγκ της Νότιας Κορέας.

Με περισσότερες από 900 ώρες ζωντανής δράσης,100 αγωνίσματα, πλούσιες συνεντεύξεις και μοναδικές αναλύσεις, τα κανάλια Eurosport 1 και Eurosport 2, θα χαρίσουν στους τηλεθεατές μια μοναδική εμπειρία. Φέτος το Eurosport καινοτομεί με το νέο studio, “Eurosport Cube” το οποίο χρησιμοποιεί επαυξημένη πραγματικότητα (AR) και εμπλουτισμένα δεδομένα για να δημιουργήσει ένα επιβλητικό και διαδραστικό περιβάλλον, προσφέροντας στους θεατές μία κορυφαία εμπειρία θέασης.

Όλοι οι συνδρομητές Vodafone TV θα μπορούν να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες αθλητών από 206 χώρες, συμπεριλαμβανομένων αυτών της ελληνικής αποστολής, σε 15 χειμερινά αθλήματα που περιλαμβάνουν Αλπικό Σκι, Καλλιτεχνικό Πατινάζ, Ελεύθερο Σκι, Σνόουμπορντ, Κέρλινγκ, Σκι Ανώμαλου Δρόμου, Λουτζ, Δίαθλο, Άλμα με Σκι, Χόκεϊ επί Πάγου, Βορινό Σκι, Ελεύθερο Σκι, Πατινάζ Ταχύτητας, Πατινάζ ταχύτητας μικρής πίστας και Σκέλετον.

Για να μην χάνουν στιγμή από τα αγαπημένα τους αθλήματα, και τις εντυπωσιακές τελετές έναρξης και λήξης, οι συνδρομητές Vodafone TV μπορούν να ενημερώνονται για το αναλυτικό πρόγραμμα μεταδόσεων, μέσω του Vodafone.gr

 

  Η Vodafone διπλασιάζει το δίκτυο NB-IoT
Previous Article

H Canon πρώτη στην 21η Έρευνα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης Nikkei

Next Article

X-A5 – η μικρότερη mirrorless Fujifilm X