Δώρο Netflix με τη Wind Vision για λίγες μέρες ακόμη

Author: Electronicanto newsroom Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
wind vision netflix δώρο

Για λίγες μέρες ακόμη θα μπορούν να απολαύσουν έως και 6 μήνες δωρεάν συνδρομή Netflix όσοι κάνουν αίτηση απόκτησης της συνδρομητικής τηλεόρασης Wind Vision.

Η προσφορά είναι διαθέσιμη μέχρι και το Σάββατο 30 Ιουνίου τόσο από τα καταστήματα Wind σε όλη την Ελλάδα όσο και online.

Με τη Wind Vision, εκτός από πρόσβαση σε έναν ατελείωτο κόσμο περιεχομένου μέσα από περισσότερα από 60 συνδρομητικά κανάλια αλλά και μέσω των εφαρμογών του Google Play Store, η Wind δίνει τη δυνατότητα σε νέους συνδρομητές να απολαύσουν επιπλέον αγαπημένες σειρές όπως Stranger Things, Narcos, Το Στέμμα, και  όλες τις πρωτότυπες σειρές και ταινίες του Netflix.

Μπορείτε να αποκτήσετε το Netflix επιλέγοντας ένα από τα δύο διαθέσιμα πακέτα:

  • Family Pack στα 9,90€ (προσφέρει την μοναδική εμπειρία θέασης των συνδρομητικών καναλιών, μαζί με τις αμέτρητες δυνατότητες του αποκωδικοποιητή της Wind Vision)
  • Full Pack στα 24,90€ (προσφέρει όλο το περιεχόμενο του Family Pack μαζί με όλη την δράση των σπουδαιότερων αθλητικών διοργανώσεων από τα 7 κανάλια Novasports)

Η Wind κάνει δώρο 3 μήνες συνδρομή Netflix  σε όσους διαθέτουν σύνδεση Wind ADSL, ή 6 μήνες συνδρομή Netflix  για συνδέσεις Wind Fiber (50, 100 & 200 Mbps)

Περισσότερες πληροφορίες για οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τα καταστήματα Wind ή το www.wind.gr.

  Τα Samsung Galaxy S21 γίνονται συμβατά με Netflix HDR
Previous Article

Διαθέσιμο το Huawei MediaPad M5

Next Article

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ δέχεται πλέον πληρωμές μέσω PayPal