Η υποστήριξη των Windows 10 20Η2 σταματά τον Μάιο 2022

Author: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:
Η υποστήριξη των Windows 10 σταματάει

Η Microsoft υπενθύμιζει στους πελάτες της ότι η υποστήριξη πολλών εκδόσεων των Windows 10 σύντομα πλησιάζει στο τέλος της.

Η Microsoft υπενθύμισε στους πελάτες της σήμερα πως πολλές εκδόσεις των Windows 10 σύντομα πλησιάζουν το τέλος της υποστήριξης τους.

Σε ένα έγγραφο υποστήριξης που αναρτήθηκε, η Microsoft ανέφερε πως η υποστήριξη των Windows 10 20H2 (επίσης γνωστά ως το update του Οκτωβρίου 2020) θα σταματήσει στις 10 Μαΐου 2022.

Η ανακοίνωση αφορά τα Windows 10 Home, Pro, Pro Education και Pro για τους χρήστες Workstation. Επίσης είναι σημαντικό να σημειωθεί πως οι εκδόσεις Enterprise, Education και IoT Enterprise θα σταματήσουν να υποστηρίζονται στις 9 Μαΐου 2023.

Σε μία ξεχωριστή ανακοίνωση, το Redmond πρόσθεσε πως η υποστήριξη των εκδόσεων Enterprise, Education και IoT Enterprise των Windows 10 1909 θα σταματήσει στις 10 Μαΐου 2022 (τα Windows 10 1909 Home, Pro, Pro Education και Pro για workstations σταμάτησαν να υποστηρίζονται τον Μάιο του 2021).

«Αυτές οι εκδόσεις δεν θα λαμβάνουν πλέον ενημερώσεις ασφαλείας μετά τις 10 Μαΐου 2022. Οι πελάτες που θα επικοινωνούν με την υποστήριξη της Microsoft μετά την συγκεκριμένη ημερομηνία θα τους ζητείται να αναβαθμίσουν τα Windows 10 στην τελευταία τους έκδοση για να συνεχίσουν να υποστηρίζονται», εξήγησε η Microsoft.

Subscribe to our newsletter!

Μέχρι να σταματήσουν να υποστηρίζονται οι εκδόσεις των Windows 10 20H2 και 1909, το Windows Update θα κάνει αναβαθμίσεις σε ιδιωτικές συσκευές που φτάνουν το πέρας της υποστήριξης τους από μόνες τους.

Με αυτόν τον τρόπο, η Microsoft θα βεβαιωθεί πως αυτά τα συστήματα θα συνεχίζουν να υποστηρίζονται και να λαμβάνουν σημαντικές μηνιαίες ενημερώσεις, ενημερώσεις ασφαλείας και βελτιώσεις. Όταν η ενημέρωση ξεκινήσει, οι χρήστες θα μπορούν να διαλέξουν όποια ώρα τους βολεύει για την επανεκκίνηση του υπολογιστή τους.

Περισσότερες πληροφορίες για τις ημερομηνίες σταματημού υποστήριξης των Windows 10 είναι διαθέσιμες στα Windows Lifestyle FAQ, Windows 10 Servicing FAQ και στο εργαλείο εύρεσης Microsoft Lifestyle Policy.

Το Redmond επίσης, προμήθευσε τους πελάτες του με μία λίστα με όλα τα προϊόντα που τελειώνει η υποστήριξη τους ή αποσύρονται το 2022.

Previous Article

Τα χαρακτηριστικά του Poco X4 5G επιβεβαιώθηκαν

Next Article

Η Samsung παρουσιάζει το πρώτο Samsung E-store online event